Diana-35 (diane-35)

Review-uri de Diane-35 (3153) Preț de la Moscova

Structură și compoziție

Drajeuri: 21 buc. în konvalyute, 3 și 6 konvalyuty în ambalaj. Un comprimat conține 35 mcg de etinil estradiol; 2 mg acetat de ciproteron. Excipienți: lactoză monohidrat, amidon de porumb, povidonă, talc (silicat de magneziu), stearat de magneziu.acțiune Fapmakologicheskoe

Doza scăzută contraceptiv oral combinat monofazic cu efect antiandrogenic care conține un estrogen - etinilestradiol si o antiandrogen activitate progestogenică - acetat de ciproteron.

acetat de ciproteron conținute în Diane-35 inhibă efectul androgenilor, care sunt de asemenea produse în corpul femeii. Astfel, devine posibilă tratarea bolilor cauzate de formarea crescută de androgeni sau o sensibilitate deosebită acestor hormoni.

În timp ce luați Diane-35 este redusă activitate crescută a glandelor sebacee, care joacă un rol important în apariția acneei și seboreei. După 3-4 luni de tratament, de obicei duce la dispariția unei rash existente. oiliness excesivă a părului și a pielii dispare mai devreme. De asemenea, reduce caderea parului, adesea însoțită de seboree. Terapia Diane-35 la femeile de vârstă reproductivă reduce manifestările clinice ale formelor usoare de hirsutism; dar efectul tratamentului poate fi de așteptat doar după câteva luni de utilizare.

Împreună cu acțiunea de mai sus anti-androgenice acetat de ciproteron și are o acțiune progestativă pronunțat.

Efectul contraceptiv al Diana-35 se bazează pe interacțiunea dintre diferiți factori, dintre care cele mai importante sunt inhibarea ovulației și modificarea secreției de mucus cervical.

Ciclul devine mai regulat și sunt observate perioade mai puțin dureroase, scăderea cantității de sângerare, reducând astfel riscul anemiei feriprive.

indicaţii

 • contracepție la femeile cu simptome de androgenization;
 • Boala androgenozavisimye la femei: acnee (mai ales formele lor exprimate însoțite de seboree, fenomene inflamatorii cu formarea de noduri / acnee papulo, acnee nodulocistică /), alopecie androgenica si forme usoare de hirsutism.

Dozare și Administrarea

Diana 35, administrat oral 1 comprimat pe zi. Drajeuri ia fără a mesteca și spălate în jos cu o cantitate mică de lichid. Timpul ingestiei joacă nici un rol, cu toate acestea, urmată de o recepție care urmează să fie efectuate în aceeași oră selectată, de preferință, după micul dejun sau cină.

Începeți administrarea de droguri

 • In absenta a primi utilizarea oricărui contraceptiv hormonal în luna precedentă.
  Recepția Diane-35 de start în prima zi a ciclului, folosind pelete din ziua corespunzătoare a săptămânii dintr-un ambalaj calendar. Aportul zilnic de droguri a fost efectuat folosind granule dintr-un mod secvențial ambalare calendar în direcția săgeții tipărite pe folia până când se iau toate pastilele. După ce a luat toate cele 21 de pastile din pachetul calendar este o pauză în luarea durata de droguri de 7 zile, timp în care există o hemoragie menstrualnopodobnoe. După 28 de zile de la începerea tratamentului (21 zile și 7 zile interval de recepție), adică în aceeași zi a săptămânii, ca și la începutul cursului, continuați să luați medicamentul din pachetul următor.
 • La trecerea de la un contraceptiv oral combinat.
  Recepția Diane-35 ar trebui să înceapă în ziua următoare după ce a luat ultimele picături cu componentele active ale formulării anterioare, dar în orice caz, nu mai târziu de a doua zi după obicei 7 zile pauză la recepție (pentru produsele care conțin 21 de pastile). Mai mult, conform schemei descrise mai sus. În cazul în care un pacient a luat contraceptiv anterior pe zi, timp de 28 de zile, luând Diane-35 ar trebui să înceapă după ultimele pastile inactive.
 • La trecerea de la contraceptive care conțin numai progestogeni ( „mini-pilula“).
  Diane-35, puteți începe să se aplice fără întrerupere. Dacă utilizați contraceptive injectabile Diane-35 de forme au început să ia în ziua în care următoarea injecție ar trebui să fie făcut. La trecerea de la un implant - în ziua îndepărtării sale. În toate cazurile, este necesar să se utilizeze o metodă de barieră contraceptivă suplimentară în timpul primelor 7 zile de administrare a comprimatelor.
 • După avort I trimestru de sarcină.
  O femeie poate începe imediat administrarea medicamentului. În acest caz, femeia nu are nevoie de orice metode contraceptive suplimentare.
 • După livrare sau avort în trimestrul II de sarcină.
  Medicamentul trebuie pornit în 21-28-a zi. Dacă recepția este început mai târziu, este necesar să se folosească o metodă de barieră suplimentară de contracepție în primele 7 zile ale tabletei.


În cazul în care o femeie a fost activă sexual în perioada dintre naștere sau avort și de a începe să luați Diane-35, trebuie să se pronunțe mai întâi sarcinii sau nevoia de a aștepta pentru prima menstruație.

comprimate de admitere ratat

pastile Pierdute femeie ar trebui să ia cât mai curând posibil, următoarele pilule luate la ora obișnuită. La întârziere mai mică de 12 ore de fiabilitate contraceptivă nu este redusă. În cazul în care întârzierea drajeuri recepție a fost mai mult de 12 ore, fiabilitatea contraceptivă poate fi redusă. Trebuie avut în vedere faptul că iau pastile nu ar trebui să fie întrerupt pentru mai mult de 7 zile, și că 7 zile de administrare a comprimatelor continue sunt necesare pentru a obține supresia adecvată a sistemului hipotalamo-hipofizo-ovarian.

În cazul în care întârzierea în luarea de pastile a făcut mai mult de 12 ore (interval de la primirea ultimelor pastile pentru mai mult de 36 de ore) în timpul primei și a doua săptămână de a lua droguri, femeia ar trebui să ia ultimele pilule uitate, cât mai curând posibil, de îndată ce vă amintiți (chiar dacă acest lucru înseamnă să ia două pastile în același timp). Urmatoarele pastile luate la ora obișnuită. În plus, ar trebui să utilizați o metodă contraceptivă de barieră pentru următoarele 7 zile.

În cazul în care întârzierea în luarea de pastile făcute mai mult de 12 ore (interval de la primirea ultimelor pastile pentru mai mult de 36 de ore), în a treia săptămână de a lua droguri, femeia ar trebui să ia ultimele pilule uitate, cât mai curând posibil, de îndată ce vă amintiți (chiar dacă acest lucru înseamnă să ia două pastile dintr-o dată ). Urmatoarele pastile luate la ora obișnuită. În plus, luând pastile dintr-un pachet nou trebuie să înceapă cât mai curând pachetul curent, și anume fără întrerupere. Probabil ca femeia nu va fi sângerare de întrerupere, până la sfârșitul pachetului doilea, dar ea poate apărea mici pete sau sângerări uterine descoperire în zilele de administrare a comprimatelor.

Recomandări în tulburările gastro-intestinale

În tulburări gastro-intestinale severe, absorbția poate să nu fie completă, prin urmare, este necesar să se ia măsuri contraceptive suplimentare. Dacă femeia a fost vărsături în intervalul de la 3 la 4 ore de la ingerarea Diana-35, absorbția substanțelor active poate fi incompletă. În acest caz, trebuie să se concentreze pe recomandările de sărind peste pastile.

Cum se schimbă ciclurile menstruale sau întârzie debutul menstruatiei

Pentru a întârzia debutul menstruatiei, femeia ar trebui să continue să ia pastile dintr-un pachet nou de Diane-35, imediat după ce a luat toate pastilele din cea anterioară, fără o pauză de la recepție. Drajeuri acestei noi ambalaje pot fi luate atât timp cât vrea ea (atâta timp cât ambalajul nu este finalizat). Pe fundalul medicamentului din al doilea pachet, femeile pot apărea mici pete sau sângerări uterine descoperire. Reluare a lua Diane-35 a noului ambalaj ar trebui să fie după pauza obișnuită de 7 zile.

Pentru a trece în prima zi a menstruației la o altă zi a săptămânii, o femeie ar trebui să scurteze următoarea pauză în a lua pastile pentru cât mai multe zile, la fel de mult ca și ea vrea. Este mai scurt intervalul, cu atat mai mare riscul ca acesta va avea nici o sângerare de retragere va continua să spotting și descoperire sângerare în timp ce a primit un al doilea pachet (la fel ca și în cazul în care dorește să întârzie instalarea menstruației).

Recepția Diane-35 în scopuri terapeutice

In tratamentul stărilor de hiperandrogenie durata recepției determinate de severitatea bolii. După dispariția simptomelor, se recomandă să luați Diane-35 pentru cel puțin încă 3-4 luni. În caz de recidivă după câteva săptămâni sau luni de la finalizarea tratamentului poate fi efectuată re-Diane-35.

efect secundar

In timp ce iau contraceptive orale combinate la femei observate următoarele reacții adverse nedorite: