dezlipire de retina Cauzele și un tratament mai bun

Retina este ochiul corpului, joaca un rol important pentru el. Ea căptușită din interior. Se percepe în mod optim radiații de lumină, și apoi îl transformă într-un impulsuri speciale sunt transmise automat la creierul uman. În anumite vina cu organul corpului cu vizuale pot dezvolta unele probleme, exfolierii, de exemplu. dezlipire de retina vindeca - este o boala destul de grave, care necesită tratament în timp util obligatoriu.caracteristici structurale

Probabilitatea de delaminare a corpului pe baza caracteristicilor structurii sale. În secțiunea din spate are aproximativ 10 din straturile sale. Lumina înainte de a lovit său pe fotoreceptori, adică pe lumina care primesc celule, fiecare trece acest strat. In dezvoltarea unor astfel de boli ca tratament dezlipire patologiilor efectuate strat de separare a unor astfel de celule, adică conuri și tije din ochi sunt, de stratul exterior. Exterior - un strat de pigment, care începe să se exfolia din cauza acumulării unei cantități mari de lichid. Un astfel de fenomen conduce la perturbarea aprovizionării a straturilor de bază de fibre, ceea ce determină în mod automat pierderea rapida a vederii.

Orbirea în patologii cum ar fi probleme de tratament dezlipire apare pentru motivul că fluidul natural al ochiului cade imediat sub straturile sale subiacente. Ei nu consuma o dieta echilibrata si, prin urmare, sunt distruse rapid, cauzând orbirea.

Tipuri și cauze de dezlipire de retina

regmatogennoj

dezlipire de retina Cauzele și un tratament mai bun

idiopatică sau primar, care se bazează în mod direct pe tensiune, care este de a sparge mai multe straturi. Sub retina trece fluidul iese din partea vitros. Stratul se poate rupe la o tensiune de natură fizică, un mișcări suficient de rigide, adică dintr-o dată.

Tractiune ochii dezlipirea de retină

Aceasta are loc de tracțiune dezlipire de retina ochiului din cauza tensiunii sau tracțiune, care este supus retinei din partea vitros. Procesul poate apărea datorită gravitației sau fibrinoasă multe capilare nou formate și vasele încarnată în corpul globului ocular. În cazul în care a marcat dezlipire de retina de tracțiune a ochiului va fi construit pe o intervenție chirurgicală.

dezlipire traumatică

dezlipire secundar

Aceasta este o consecință a diferitelor dispoziții generale patologice ale ochilor. Acesta poate fi tumori diferite, inflamatie, tromboza si hemoragie. Un astfel de tratament de dezlipire de retina cu laser ochi adesea înlocuit.

Ea apare în anumite factori patologici pentru dezvoltarea straturilor ochi din spate din cauza acumulării de lichid. Stratul de bază este nici un decalaj apare deoarece un astfel de tratament cu laser ochi dezlipire de retină este eficientă.

Riscul tratamentului dezlipire de retina ochiului multiplică cu astfel de boli cronice precum miopie, degenerare acută a retinei, diferitele tipuri de diabet, leziuni oculare, diverse patologii vasculare.

Cauza desprinderii și caracteristicile corpului uman sunt diferite tipuri de descuamare, cum ar fi locală și totală.

Simptome dezlipire de retina si tratament

dezlipire de retina Cauzele și un tratament mai bun

dezlipirea de retină tratat-o ​​foarte rar se manifestă și se dezvoltă dintr-o data. Patologie precedat de diverse simptome neplăcute. Printre principalele caracteristici includ:

  • Senzația de puncte și flash-uri strălucitoare de lumină în ochi sau fotopsie;
  • denaturare semnificativă a liniilor drepte, adică metamorfopsii;
  • În caz de vătămare sau de perturbare a vaselor retiniene, mulți nota apariția tochechek în fața ochilor lui;
  • Se pare vedere încețoșată, umbre întunecate și un sentiment de perdele;
  • Declin rapid în gravitatea globală a ochiului uman.

O caracteristică a acestei boli este îmbunătățirea în dimineața, în consecință, deteriorarea simptomelor seara. Dacă există simptome ale retinei oculare dezlipire și tratamentul trebuie stabilit de către medic.

Important! Principalul simptom al bolii este creșterea treptată a dimensiunii de voal negru. În primul rând, ea ascunde o anumită parte a câmpului vizual, și apoi se aplică pentru întregul corp, cauzând ochi pur și simplu încetează să mai fie.Pe măsură ce se desfășoară sondajul?

În cazul în care există o suspiciune de simptome dezlipire de retina si de tratament trebuie să efectueze un medic. Diagnosticul se bazează pe examinarea și studiul a fundului de ochi, care este efectuată de hardware speciale. Dacă această metodă nu este adecvată din cauza opacifierea cristalinului, medicii pot efectua o examinare cu ultrasunete. Cu este suspectat dezvoltarea generală a bolii, măsurarea presiunii intraoculare se efectuează. ochii pacientului a indicat o scădere moderată a presiunii în ochi, este semnificativ diferit de ochi sănătos.

Studiu obligatoriu a întreprins prestate domeniul de vedere, și anume perimetrul. Pierderea anumitor zone direct legate de locul problemei, precum și cu privire la gradul de prevalență a bolii. zonele întunecate vor apărea pe partea care este complet opusă locația detașamentului.

Dezlipire de retina - tratamentul de remedii populare sau o intervenție chirurgicală?

dezlipire de retina Cauzele și un tratament mai bun

medicina dezlipire de retina tratament popular si chirurgie necesita un tratament obligatoriu, în timp ce maximul în timp util. Atunci când o mulțime de dezvoltare a bolii, se poate dezvolta o problemă, cum ar fi hipotensiunea arterială persistentă, cataracta, subatrophy de mere și o astfel de teribilă și are consecințe ireversibile, cum ar fi orbirea. Metoda principală de tratament de chirurgie dezlipire de retina este - diferite tipuri și metode de intervenție chirurgicală. Desprinderea Tratamentul retinei de remedii populare nu se realizează.

Important! Obiectivul principal al terapiei prescrise este stratul de convergență. Dacă se întâmplă să-l rupe, va trebui să eliminați și blocul imediat. Tratamentul dezlipire de retina de remedii populare este doar caracterul ancoră.

Cele mai noi metode de tratament al ochilor dezlipire de retină

Toate utilizate cele mai noi metode de tratament al ochilor dezlipire de retina pot fi împărțite în următoarele tipuri - extrascleral și endovitrealnye. În primul caz, intervenția se realizează pe suprafața sclerei, în al doilea caz, în formarea unei probleme, cum ar fi dezlipirea de retină cauzează simptome de tratament se va face pe partea interioară a globului ocular.

Prin studierea cele mai noi tratamente pentru ochi dezlipire de retina, poate fi remarcat faptul că una dintre cele mai populare tratamente detașamentul fibre este vitrectomie. Această îndepărtare a corpului vitros din momentul administrării ochiului unui gaz special sau pe bază de ulei pe bază de silicon. Procesul oferă o strânse zone de etanșare exfoliat. Există, de asemenea, alte terapii care vizeaza tratarea remedii retiniene populare detașamentului.

Stratificarea tratamentului ochi retinei - chirurgie endovitrealnaya

Acest tip de tratament este efectuat din interiorul globului ocular. În timpul execuției unei astfel de acces operațiune la corpul principal și corpul vitros a retinei in sine prin intermediul a trei tăiate efectuate pe sclerotica. Fiecare dintre ele este de 1 mm, iar acestea sunt introduse prin instrumentele necesare și diferite soluții de sprijin ton de mere. Dacă există un tratament retinal de legare mănunchi se realizează cu vitrectomie, adică îndepărtarea completă a miezului sticlos. Odată ce cavitatea a fost introdus de gaze medicale sau ulei de silicon, fotocoagularea cu laser se realizează. În unele situații, atunci când detectează o problemă, cum ar fi tratamentul prelungit mănunchi retină este realizată tamponadă a cavității vitros al ochiului.

Tratamentul dezlipirii de retina cu laser ochi - umplere sclera

dezlipire de retina Cauzele și un tratament mai bun

pachet de tratament retina este convergența completă a diferitelor straturi. Acest lucru se realizează prin formarea porțiunii unde sclera este presată din exteriorul ochiului. role Educat complet blocuri decalaj a apărut anterior. In ceea ce lichidul de acumulare direct sub corp, se dizolvă treptat. În acest fel, dezlipire de retina tratate ochii sunt mai rapide.

În dependență directă de tipul și localizarea golul format, poziția sigiliilor într-un astfel de proces ca dezlipirea de retină provoacă simptome de tratament pot fi foarte diferite:

Destul de des mănunchiul la nivelul retinei se bazează pe tsirklyazhe tratament, care reprezintă indentare produsă de firul siliconic elastic pe structura sau o bandă specială. Acest lucru se realizează în zona de ecuatorul mere.

Ballonirovanie sclerotica

dezlipire de retina Cauzele și un tratament mai bun

Acesta este un alt tip de intervenție chirurgicală este de a se apropie temporar sclera ochiul unui cateter medicale cu un balon mic. Această separare a prețului de tratament pentru ochi retinei este disponibil, va fi strict pe un site decalaj. După aceea, balonul este suflat într-un număr mare de lichide speciale, prin care este mult crescut în număr și volum.

Tratamentul dezlipirea de retină a prețului tranzacției este ușor disponibilă. Efectul tuturor operatiilor enumerate mai sus proceduri adesea fixe, cum ar fi:

  1. Diatermia.
  2. Fotocoagulare.
  3. fotocoagulare cu laser.
  4. Criopexia.

Aceste procese sunt efectuate strict în conformitate cu limitele de detașare. le transporta în cavitatea interioară a ochiului, de multe ori prin pupila. Aceste procese cauzează adeziuni specifice lângă diferența și, prin urmare, în siguranță, ținând corpul.

Predicția de un astfel de tratament depinde în mod direct de gradul de neglijare a acestor boli ca costul dezlipirii de retină tratament chirurgical depinde astfel de metoda de expunere. Ceea ce contează este nu numai timpul de detașare, dar, de asemenea, un loc de discontinuitate și starea generală a corpului vitros al ochiului. Perioada universală de două luni, operațiunea este primul semn al unei probleme, cum ar fi dezlipirea retinei tratamentului.

Prevenirea detașării

Prevenirea și tratamentul principal al ochilor dezlipire de retina este un apel în timp util la oftalmolog profesionist. Acesta trebuie să fie făcut la primele manifestări ale bolii. Medicul va stabili ce medicamente pentru a trata ochii dezlipire de retina. după inspecție de specialitate se prescrie un tratament și să desemneze numărul și durata inspecțiilor de rutină.