Dezinfectare si sterilizare de manichiura, instrumente de coafură în saloane de înfrumusețare

Experții „Salonul de marketing“ și Jeanne Zheleboglo pregătit un material detaliat cu privire la dezinfectarea corespunzătoare și sterilizarea instrumentelor de manichiură într-un salon de înfrumusețare.

PARTEA 1: etapele de dezinfecție și sterilizare a instrumentelor în saloane de frumusete

 • PARTEA 2: ce fel de echipament folosit pentru sterilizarea instrumentelor în saloane de înfrumusețare și în cazul în care pentru a cumpăra un cabinet de uscare. având în toate certificatele (pentru Ucraina)
 • PARTEA 3: ce să mănânce și în cazul în care pentru a cumpăra medicamente moderne pentru dezinfectarea spațiilor și / sau suprafețe de lucru în saloane de înfrumusețare; preparate pentru dezinfectarea pielii; Solutii de dezinfectare de instrumente în saloane de înfrumusețare; Solutii de dezinfectare de instrumente rotative.


 • Instrumente de sterilizare manichiură

  - „De ce este atât de dificil?!“. Adesea ne întâlnim într-un interviu cu liderii și maeștrii saloane de înfrumusețare cu astfel de întrebări enigmatice.  - „Totul este mult mai simplu. În cazul în care clientul „stropit“ instrument. Asta e toata dezinfectarea in saloane de frumusete!“.

  Sad. Mai degrabă, este teribil!

  Esența tuturor etapelor de curățare, dezinfecție, sterilizare și depozitare a instrumentelor de manichiură sunt reduse la un singur - maestru SĂNĂTATE și client!

  Că maestru trebuie să înțeleagă, să inițieze și să fie responsabil pentru respectarea tuturor normelor de igienă și sterilizare a instrumentelor la locul de muncă *, în cazul în care un director, dintr-un motiv ciudat, nu să acorde o atenție la această problemă și nici nu încearcă să înțeleagă esența problemei. Deși el, de asemenea, se expune la un pericol. Este maestru, de lucru instrumente de manichiură murdar, este în pericol! În primul rând, master, și apoi transmis la client boli virale și infecțioase - „cadouri“ sub forma de hepatita B, HIV, herpes, și alte boli la fel de teribile.

  * Din punct de vedere al salon de marketing naoborot- este director al unui salon de înfrumusețare este obligat să posede toate cunoștințele privind organizarea procesului de dezinfecție și sterilizare a instrumentelor.

  Deci, cum să se, familiile lor, clienții și de afaceri proteja. Să ne uităm la toate etapele.