Deveniți ca niște copii, și vei descoperi Împărăția cerurilor

Este foarte important să se păstreze percepția copii a lumii, și oricare ar fi adulți, indiferent cât de bogat nu am, ar trebui să trăiască cinstit, în armonie cu copilul interior și întotdeauna sincer.Devin ca niște copii.
În această dimineață, în timp ce în picioare la un semafor, vizionarea această scenă: o femeie, mers încrezător, pas rapid, a mers spre scopul lui. Pe fața ei era o expresie de un fel de aspirație tocit. Aparent, este undeva în grabă și nu a observat verifica afară din mașină de cotitură care pic mai mult și ar fi adus în jos. Oprindu-, ea a certat șoferul, iar pe fața lui era doar furios. Ea nu a fost mulțumit de faptul că această lume împiedică să își atingă obiectivele. Am văzut-o doar furie și ură.

Dintr-o dată, mintea mea a atras un copil. Fata, în vârstă de cinci ani, care a fost în picioare lângă părinții lui în stația de autobuz. În ceea ce am putut vedea, ea a studiat ochiul atent al unora Bush. Acesta a fost uscat și încă nu au înflorit, dar ochii fetei au fost atât de absorbiți de această minune a naturii pe care l-am creat din greșeală un capac și nu a observat lumina de trafic avansat verde.Restul de modul în care am fost gândit la aceste două fenomene. La determinarea inflexibilă de o parte, pe de altă parte - lumea magică pentru copii.

Când a fost ultima dată când ne-am oprit pentru a vedea iarba sau pe cer?

Nu este dificil să admire frumusețea unui copac cu flori, dar putem admira frumusetea tufiș uscat?

Ne place să fie un adult, inteligent, cu o finalitate. Știm clar ce trebuie să fim fericiți, și apoi face acest lucru, înțelegem că avem din nou ceva lipsește.

Ne schimbam lumea, în toate manifestările sale, și să uitați că divinitatea acestei lumi poate fi chiar sub picioarele tale.

Oriunde ai fi, indiferent de vreme poate fi strada - stop și contempla natura. Găsiți această frumusețe. Chiar și uscat Bush. Dacă nu se poate face, felicitări - sunteți în copil a murit, și în cele din urmă să devină un adult. Dar nu uita fraza, care, în opinia mea, este adevărul absolut:

Deveniți ca niște copii, și vei descoperi Împărăția cerurilor.