Design de tavane intinse idei și fotografii


Construcția plafonului este un pas important în repararea incinta. Acest lucru vizibil, întotdeauna la vedere, camera ar trebui să arate ca și amestecuri interior accentuează.


plafon neted alb este un design clasic, de această parte a interiorului. Aspectul său destul de simplu și modest potrivite pentru orice cameră stil, dar este puțin probabil pentru a decora camera si da un aspect special și unic.

Utilizarea de materiale moderne permite crearea uimitoare în designul de structuri complexe, cu efect estetic neobișnuit.

O varietate de culori, texturi, forme și alte elemente de decor poate crea un design plafon izbitoare. Plafon decorat unic poate ridica vizual acesta crescând în mod semnificativ spațiul total și înălțimea camerei.

Dispozitivul este un plafon stretch permite un design uimitor, ascunde toate defectele de construcție ale bazei sau baza comunicărilor necesare, fără a cheltui excesiv pentru acest efort și bani.

Modalități de a proiecta tavan

Design de tavane intinse idei și fotografii

plafon stretch sistem de montare

Pentru o organizare armonioasă a facilități moderne un important și, uneori decisiv, proiectarea rol al plafonului. Tehnica și materialele utilizate permit să facă tavan un punct culminant real al interiorului, oferă zone separate sau combină spațiul unei singure soluții stilistice.

Cele mai populare pentru a crea structuri de plafon este producția de tavane false sau suspendate. Metodă de instalare a unor astfel de structuri și are caracteristici similare, în funcție de materialul utilizat. cadru montat pe întreaga suprafață, care transportă materiale corespunzătoare. Pentru a aplica gips carton plafon suspendat, în modele cu balamale folosi un film polimeric. efect uimitor poate fi realizat prin crearea unui design combinat de plafoane suspendate, realizate din diferite materiale, aranjate la diferite niveluri.

Design de tavane intinse idei și fotografii

Adesea nyatyazhnye tavane combinate cu tavane din gips-carton

Aceste materiale au apărut pe piață nu atât de mult timp în urmă, dar au devenit populare pentru deservedly decorarea plafoanelor. Ele ajuta pentru a face absolut netedă, chiar și de acoperire, similar cu forma clasica cunoscut de multa vreme. Atunci când se lucrează cu gips-carton și pelicula de polimer nu este necesar de a utiliza tehnici de prelucrare complexe suprafețe plane, cu ajutorul unui număr mare de materiale auxiliare.

Aplicarea lor vă permite să creați un design uimitor de frumos și neobișnuit a plafonului, format din mai multe straturi. Fiecare nivel poate avea o formă diferită, culoarea și textura. Construcții de tavane suspendate permit crearea unui dispozitiv de iluminare cameră specială, cu ajutorul corpurilor de iluminat de design interior și încastrat LED backlighting.

Design de tavane intinse idei și fotografii

Se pare interesant luminile din tavan doar întindere. această opțiune este foarte potrivit pentru decorațiuni interioare în stilul de hi-tech sau minimalism

Montare tavane suspendate poate realiza orice configurație creativă și constructivă a rezolva probleme complexe de plafoane îngrijorare finisaj cu defecte și nereguli.

Gips-

gips-carton de înaltă performanță unul dintre cele mai populare materiale de construcție utilizate pentru finisarea diferite suprafețe în cameră, și, în special, plafoane realizate. gips-carton Ușoare și ușor de manevrat, durabil și ieftin vă permite să facă suprafața structurii tavanului pe mai multe niveluri de orice formă. Acest material este ușor de a furniza orice. Plafonul de gips-carton impresionează prin diversitatea sa și poate fi preluată de toate stilul de interior și este încorporată în orice cameră a apartamentului. tavane tencuite poate fi decorat cu diverse elemente care emit stuc, aurire, grinzi de lemn. Foto Designul gips-carton plafon, decorate cu muluri:

Design de tavane intinse idei și fotografii

Se pare stuc gips-carton superb, această opțiune este perfect pentru interioarele clasice

Acorde o atenție! Nu se recomandă utilizarea acestui material în locuri cu umiditate ridicată, cum ar fi bai. modele de gips-carton ondulat reduce inaltimea camerei de câțiva centimetri, aceasta ar trebui să ia în considerare înainte de a opri alegerea acestei metode finisaje.

structuri de tracțiune

Utilizarea clorurii de vinil (PVC), ca material de construcție a început cu anii '90, așa că se crede cel mai recent în proiectarea de plafoane. Popularitatea largă a filmului datorită performanțelor sale excelente:

 • selecție largă de culori, texturi și decor;
 • rezistență la umezeală;
 • durabilitate și capacitatea pe termen lung pentru a păstra aspectul original;
 • ușor de curățat;
 • aspect frumos;
 • pozharoprochnost;
 • acoperire jointlessness;
 • Ea nu se acumulează praf și nu sunt electrificate;
 • neutralitatea mediului.


Design de tavane intinse idei și fotografii

Pelicula de plafon stretch este fabricat din clorură de polivinil

Acorde o atenție! Dezavantajele filmelor din PVC includ costul său mai mare, în comparație cu alte materiale și rezistență scăzută. In timp ce deasupra capului, este rareori supus la șocuri mecanice, astfel încât puterea insuficientă nu poate fi considerat un dezavantaj semnificativ.

Diferențele texturale împart filmul din PVC în grupuri separate:

 • lucioasă, care amintește de suprafața oglinzii, care reflectă lumina și interior, creând un volum vizual;
 • mat, similară în aparență cu suprafața vopsită sau vopsite în alb, bine Difuzia luminii și nu creează efectul de orbire;
 • satin, sunt de tranziție între lucioasă și mată, are o nuanță de lumină sidefat. Suprafața este lipsită de reflecție, ci o suprafață netedă și contrastul decât mat;
 • de relief complex de suprafață poate fi în relief pentru a simula, broderie sau structura oricărui material natural.

Design de tavane intinse idei și fotografii

Filmul pentru plafon stretch pot fi facturate

Sfat! Pentru structurile de tensiune, puteți utiliza un material special, care este impregnat cu polimeri. O astfel de web mai durabile, atât de rezistent la stres mecanic și nu se prăbușește sub influența temperaturilor scăzute.

plafon combinat

Cel mai impresionant uite plafoane, în pregătirea de proiectare care utilizează ambele materiale. Prin combinarea lor în diferite niveluri, puteți crea un design uimitor de interesant și neobișnuit, care cuprinde cele mai îndrăznețe dorințele lor. Banda din PVC si gips-carton pot fi plasate ca parte a unui plafon combinat cu ornamente din stuc:

Combinația de materiale diferite, permite o suprafață solidă de gips-carton pentru a plasa obiecte de decor și de iluminat, care nu pot fi asigurate pe tavan fals moale. Utilizarea în unele părți ale plafonului filmului contribuie la ușurința și transparența suprapunerii.

Design de tavane intinse idei și fotografii

Este interesant să se uite plafoane din gips-carton combinate forma frumoasă și folie stretch

Tehnologiile moderne permit să fie aplicate filmului din PVC orice desen, imagini sau modele. Acest lucru poate fi reproduceri ale unor tablouri preferate, peisaje sau scene de desene animate. Alegerea imaginii aplicată depinde de interiorul camerei și preferințele personale ale gazdelor. extinde vizual limitele spațiilor, este posibilă introducerea pe panza 3D-desen al unei specii de animale sălbatice sau un model grafic. O varietate de culori, teme, texturi nelimitate și poate satisface orice capriciu al proprietarilor.

Folosind o combinație de materiale permite producerea calitativă a spațiului de separare în zone diferite. Această tehnică poate fi cu succes folosi in camere care îndeplinesc mai multe funcții. Înălțimea plafonului, culoarea, textura și instalației de iluminat de locuri de muncă vizual excelent de separare a unui singur spațiu în zone diferite.

Design plafon în camere diferite apartamente

Camerele au diferite funcții, există un loc de odihnă și de muncă, recepție și de gătit, întâlnirea cu prietenii și a petrece timp cu familia sa. Fiecare cameră necesită un aranjament diferit de mobilier și spațiu, inclusiv o organizație competentă și eficientă a plafonului.

Holurile în apartamente moderne sunt închise în mod normal prin accesul la lumina naturală și să aibă o amprentă mică, care poate crește în mod semnificativ finisajul de suprafață prin organizarea corespunzătoare vizual. Pentru a face coridorul mai armonioasă forma este necesară pentru a încerca să-l bată. Pătratul aduce un luminator elemente de plafon, prelungind-l. Un hol alungit și îngust se poate extinde structura multi-nivel de plafon, cu un model în formă. Pe o fotografie a unui desen sau intindere plafon în sala, proiectat în culori luminoase, cu forme de relief, împinge vizual pereții:

Design de tavane intinse idei și fotografii

Elemente de lumina intindere plafon gips-carton de design de bucătărie

Folosind accente luminoase se va armoniza interior si combina-l într-un singur spațiu, sau clasificate ca fiind în zone separate. Proiectarea foto de tavane intinse, cu accente de culori bine alese, ecouri de mobilier de bucătărie sau pereți:

Design de tavane intinse idei și fotografii

Tavan și mobilier poate fi o compoziție de culoare bună

Combinând bucătărie cu o sala de mese sau camera de zi

Din ce în ce în timpul proprietarii de reparații încearcă să combine camere diferite, eliminând o parte sau toate pereți și creșterea spațiilor. In astfel de aplicare plafoanele reamenajarea raznourovnevyh special cerut, pentru a crea o atmosferă confortabilă și separare în zone camere combinate. În fotografie un plafon de tranziție lină zonă de bucătărie în camera de zi:

Design de tavane intinse idei și fotografii

O tranziție lină de la zona de bucătărie în camera de zi, cu ajutorul unui plafon stretch

plafon de proiectare în sala nu are restricții cu privire la soluțiile cele mai îndrăznețe și avangardiste pot fi puse în aplicare. În funcție de forma și stilul de viață, alegând configurația și culoarea materialului utilizat. Plafonul de construcție poate fi singur și pe mai multe niveluri, cu tranziții în trepte și ondulate, cu un aranjament curbat sau înclinat de pereți despărțitori. Design complex de mai multe niveluri a plafonului în camera de zi Foto:

Design de tavane intinse idei și fotografii

În camera de zi se uite plafoane interesante pe mai multe niveluri de formă interesantă

aranjament pe mai multe niveluri de lămpi și perdele de plasare benzi cu LED-uri vă permite să creați o atmosferă specială fermecătoare în camera de zi. Foto Design de tavane suspendate în camera de zi, cu un aranjament spectaculos de dispozitive de iluminat:

Design de tavane intinse idei și fotografii

Ei bine, aici veți adăuga o selecție de chiar foarte arata bine și ușor să-și lingă, în special cele în care imaginile reprezentate cele două, și chiar și plafoanele cu trei niveluri. În general, așa cum se spune, în orice caz, comandantul poate face o frumusete, apoi l-am văzut. Dar interesant este întrebarea, cât de ușor este de a face, în cazul găurilor de reparare două niveluri a plafonului? Și la un preț care lasă un duplex de frumusete?

Când ne aflăm într-un apartament nou făcut reparații, apoi am decis că varianta ideală ar fi să plafoane ca înălțimea permisă. Chiar am vrut să lucioasă, dar soțul meu a vorbit cu saltea, această decizie nu a regretat, atunci când am pokleit tapet, am fost încântat cu frumusețea și splendoarea designul ales al unui plafon stretch! Părinții, de asemenea, sunt acum de gând să-l instalați, dar doriți să alegeți un design diferit și mai înclinați la versiunea lucioasă.