Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

Astăzi, atât în ​​rândul copiilor și adulților a devenit un joc foarte popular, care efectuează o varietate de picturi pe stânci. Și trebuie să spun că acest tip de creativitate destul de fascinant și instructiv, pentru că înainte de a trece la procesul de tehnici de pictura netradiționale. aveți nevoie pentru a găsi și de a pregăti o așa-numită „câmp de acțiune“, și anume dimensiunea și forma pietre adecvate. Pentru a face acest lucru, du-te pentru o plimbare de-a lungul malurilor râului sau la mare, și, peering cu grijă în jos, la picioarele lui, pentru a alege ceea ce se potrivește cel mai bine. Este important să se știe că nu fiecare piatră este ideal pentru aceste arte, există, de exemplu, copii ale unui organism suficient de poros, cum ar absorbi puternic de vopsea și să le înfățișeze ceva aproape imposibil. Alte destul de unghiulare și ascuțite, ele sunt de bază plată practic inexistente, ceea ce permite crearea unui desen. Rezumând toate cele de mai sus, putem concluziona că un astfel de lucru este cea mai potrivită acele pietre care au o suprafață densă, omogenă și netedă.Aceasta este urmată de pregătit cu atenție „pânză de piatră“ la locul de muncă. Pentru a începe fiecare piatră selectată trebuie spălate foarte bine în apă curgătoare cu o perie rigid și uscat cu grijă într-un mod natural sau prin utilizarea uscătorului convenționale.

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

Desene pe roci: vopsea

În timp ce pietre uscate, ar trebui să aibă grijă de materialele folosite în lucrare. De regulă, executate desene pe roci cu vopsele acrilice, acestea sunt considerate sigure suficient pentru copii și adulți, sunt conforme bine la structura de piatră și transmite culorile dorite, se usuca rapid si nu se topesc la locul de muncă. Cu toate acestea, unele dintre aceste avantaje artiști cu experiență în vedere ca anumite dezavantaje, și anume faptul că coloranții acrilice, se usuca repede, conduce la problema de perie cu uscare rapida, care face ei se ridică părul la acest „screper“, care poate deteriora suprafața netedă a pietrei. Dar, pentru a evita astfel de probleme, este posibil de a face acest lucru, trebuie doar să ia o regulă să aibă grijă în mod corespunzător pentru perii dvs. - încercați să spălați-vă bine după fiecare vopsea, iar în procesul pierde tot felul de timp pentru a menține într-o cană cu apă.

Pentru coloranții nu sunt amestecate cu altele, este de asemenea important, după fiecare schimbare de culoare nu este doar să se spele pensula, dar, de asemenea, un promakivat bun într-o pânză prosop de hârtie sau bumbac.

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

În plus față de pictura acrilic pe piatră poate fi folosit acuarelă sau guașă. De asemenea, unii maeștri preferă să atragă vopsea pentru sticlă, ceramică sau porțelan. Pentru modelul format cu astfel de materiale, bine înrădăcinat și menținută ferm pe bază, se recomandă să se trimită gata să lucreze într-un cuptor convențional (cuptor), acest procedeu este identic cu procedeul de ardere.

Chiar și în acest tip de creativitate puteți utiliza circuite speciale, creioane colorate sau creioane, de regulă, ele emit unele părți ale imaginii, dându-i un anumit volum și claritate.

Desene pe roci cu mâinile lor - Pregătirea

Puțini chiar și de artiști cu experiență descrie adoptat imediat planul său pe o bază de piatră, de obicei, pentru a începe schița se face pe o bucată de hârtie obișnuită, poate chiar și pe o scară mai mare decât este posibil pentru a efectua o pietricică. Este necesar să se ia în considerare cu atenție toate cele mai mici detalii și apoi dreptul de a trage greșelile lor nu face, repara care nu este atât de simplu. Următoarea schiță este transferat direct pe pânză de piatră, pentru aceasta există creioane schiță speciale. Și există copii ale bazelor de întuneric și lumină.

Perie de selecție - un alt punct important în pregătirea lucrărilor în această tehnică. Cel mai bun dintre toate, că, în prezența a fost un set complet de aproape întreaga suprafață cea mai extinsă și o grosime, capabil de câteva lovituri pentru a acoperi, la cele mai bune performante anumite shtrishki subtile.

În plus față de toate cele de mai sus, pentru a finaliza Clearcoat lucru necesar, acesta poate fi, de asemenea, ca vopsele acrilice. Lacul este necesar pentru a proteja munca finit de orice deteriorare și permanent a salva imaginea în forma sa originală.

Odată ce pietrele în sine, și tot ce ai nevoie pentru a lucra la picturile lor vor fi ridicate, puteți trece direct la crearea de capodopera sa.

Desene pe o stâncă pentru începători

Cei care au decis să încerce mâna lor în această direcție de artă pentru prima dată, este mai bine să selectați imaginea mai ușor, de exemplu, pentru a converti dimensiunea corespunzătoare și forma de piatră în căpșuni delicioase, și cum să facă acest lucru, descrie în detaliu nostru pas imagine pas expertul clasa a propus atenția de mai jos .

Pentru munca, avem nevoie de:

- colorat vopsea acrilică;

Desene pe roci cu vopsele acrilice: Descriere job

1. Pentru a începe piatra selectată și apoi se spală bine cu jet de apă, deci se spala cu toate cele mai mici de nisip și boabele alte resturi, apoi ștergeți-l sau uscați-le în aer liber.

2. Apoi, acoperă întreaga suprafață a grundului, acest lucru nu este necesar, dar dacă vrem imaginea noastră a fost făcută pe o suprafață perfect plană, este în valoare.

3. După amorsa este complet uscat, ia un colorant roșu acrilic și folosind o perie largă care acoperă întreaga suprafață a unei pietricică.Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

4. Dă vopseaua roșie să se usuce, va dura destul de un pic de timp, pentru că ne amintim că acrilic se usuca foarte repede. După aceea, alege obiectul la care dintre părțile vor avea în partea de sus a căpșunilor și descrie-l cu o perie de grosime medie sepale verzi forma tipic pentru acest boabe.

5. Atunci cel mai subțire și ușor peria-l înconjoare cu negru de-a lungul conturului întregului sepale verzi, în unele locuri atrage tușe suplimentare și umbre.

6. De asemenea, subțire pensula vopsea neagră peste semințe de căpșuni suprafață.

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

7. Se spală temeinic perie subțire în apă curată, șterși-l cu o cârpă sau un prosop de hârtie, apoi omită în alb și umbrește imaginea înainte de fiecare bob de alb.

8. Dați complet uscat, și apoi se acoperă căpșuni noastre pe toate laturile cu lac acrilic.

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

Puteți face un întreg coș de căpșuni, și să le utilizeze ca un element decorativ pentru acasă sau de design interior pentru a crea o vacanță cu mâinile. Ce altceva se poate face pentru a risunochki artiști pietricele în curs de dezvoltare, vă sugerăm să ia în considerare noastre galerii foto mici de idei originale.

Desene pe stânci - Foto:

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

Un astfel de exercițiu interesant, probabil, va dori dragi copiii, și ei sunt fericiți să se cufunda în procesul de creație. Pe lângă faptul că va fi capabil de a lua timp, astfel încât dvs. puțin nervozitate, încă mai petrec cu ei un fel de activități de dezvoltare. Pentru un astfel de exercițiu aparent simplu, poate deschide copilul într-un mod nou și de a dezvolta calitatea existente. Cum ar fi de precizie, imaginație, răbdare, perseverență, de observare, și de a lucra cu obiecte mici, un impact pozitiv asupra abilităților motorii fine ale degetelor. Care, la rândul său, contribuie la dezvoltarea cognitivă îmbunătățită. Și să primele astfel de meserii naturale cu copii nu vor fi foarte frumos, clare și corecte, dar fiecare dintre ele va ține mâinile calde pentru copii și pentru a reflecta întreaga lume interioară a copilului.

Gărgăriță. Master class cu fotografie.

Vă oferim împreună cu copilul transforma pietrele obișnuite aici, în aceste gărgărițele fermecătoare, face foarte dificilă, dacă efectuați în mod constant toate etapele propuse mai jos master-class.

Deci, pentru lucrările necesare pentru a pregăti:

- adecvate în formă și rotund plat dimensiune sau pietricele ovale;

- PVA (primer);

- colorat vopsea acrilică;

- marcator sau negru simtit-tip;

1. Să începem cu faptul că se pregătească pietre selectate pentru a lucra. Noi spălați-le în mod corespunzător, astfel încât pe suprafața nu au nici cea mai mică praf și uscat complet.

2. Apoi, suprafața „pânză de piatră“ trebuie să fie amorsate, pentru aceste scopuri, puteți utiliza un grund special de artă, sau gatiti-l singur. Tot ce trebuie să faceți - este doar șir împreună lipici PVA obișnuit și apă rece într-un raport de unu la unu. Primerul va ajuta chiar cel mai scăzut nivel foarte porozitatea suprafeței, și astfel nu va permite aplicarea în continuare a vopselei absorbite, lasand-o culoare strălucitoare, saturate pe suprafață. Aplicați un amestec de cea mai bună perie moale și largă veveriță.

3. După ce amorsa este complet uscat în sus, vom lua vopsea acrilic alb, diluat cu puțină apă ea, astfel încât pentru a obține consistența care seamănă cu consistența smântânii groase și acoperă întreaga suprafață a colorantului de piatră. Datorita culorii albe, toate tonurile ulterioare risunchka va arata luminos și clar.

4. Așteptați tonul alb se usuce complet în sus, va dura destul de un pic de timp, pentru că vopselele pe bază de acril se usuca rapid, și apoi să ia un creion și a pus pe un drum cu pietriș de imagini de viitor. Am planificat pentru a face o gărgăriță, determina unde capul ar fi, și în cazul în care corpul, țineți linia de demarcație care definește aripile.

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

5. Atunci krasochki acrilic colorat și începe să picteze. În primul rând vopsea partea din spate a insectelor, roșu. În lucrarea cu ajutorul unei pensule fine, se poate face din ambele materiale naturale și sintetice. Dacă după prima aplicare, vi se pare că culoarea este luminos și suficient de bogat, puteți aplica un al doilea strat, este un pic mai lent în jos procesul de uscare, dar va da expresie.

6. După aceea selectați vopsea neagră și decora toate locurile potrivite. De asemenea, asigurați-vă că pentru a da de lucru să se usuce.

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

7. Acum este timpul pentru a trage toate cele mai mici detalii, pentru aceasta avem nevoie de o perie sintetic rotund subțire. Aplica-l pete negre pe partea din spate a unui gărgăriță.

8. Contururile aripilor unei insecte pot desena, de asemenea, vopsea neagră cu o perie fină, dar pentru a simplifica sarcina dvs., propunem utilizarea unui marker negru sau carioca grosime adecvată, se poate încerca, de asemenea, linia de stilou gel obișnuit.

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

9. În concluzie, putem acoperi doar vopseaua noastră gărgăriță. El va da o strălucire lucioasă, prin consolidarea și vopseaua bună. În acest scop, puteți utiliza un lac acrilic special, este absolut non-toxice, ușor de aplicat și se usucă rapid. Dar dacă nu ai o astfel de mână, nu vă faceți griji - lac mobilier obișnuit sau lac pentru parchet este de asemenea frumos este bun, singurul dezavantaj este faptul că se usuca mai mult și are un miros înțepător. Prin urmare, este mai bine să se angajeze în acoperirea în aer liber și fără prezența copiilor.

Desene pe clase de master-roci pas cu fotografii

După cum puteți vedea pentru a crea diferite pe imaginea de bază de piatră nu este atât de dificil, iar dacă-și exprime imaginația lor, apoi de la schițe simple pot muta treptat la subiecte mai complexe, de exemplu, efectua desene vechi pe roci, astfel de produse vor fi nu numai o experiență interesantă pentru ei creație, dar, de asemenea, decora decor interior creat cu propriile mâini.

Ei bine, dacă sa întâmplat să adune prea multe pietre diferite, și nu toate dintre ele intră în sfera de aplicare a culorilor și imagini, nu se grăbesc să scape de ele, dar mai bine din nou, ia copilul prin oferirea de a crea propriul model unic de pietre pe hârtie . Astfel de meserii de vară cu mâinile lor este foarte popular cu copiii și ei sunt fericiți să plonja în muncă.

Dacă vă place site-ul nostru, exprima „vă mulțumesc“
prin apăsarea butoanelor de mai jos.