descuamarea pielii asupra cauzelor cap

Descuamare (solzos peeling) - este un proces fiziologic sau patologic al descuamarea celulelor epiteliale, sau alte tipuri de țesuturi de piele sau de organ. Dacă coaja de pe pielea de pe cap viguros, și solzi vizibile cu ochiul liber, este cel mai probabil, poate indica dezvoltarea unui proces patologic sau eșecul a avut loc în organism.descuamarea pielii asupra cauzelor cap

Motive pentru a crescut exfolierea pielii de pe cap și posibila eliminare a acestora

 • Expunerea la soare sau iradiere cu raze ultraviolete determină culoarea pielii devine foarte uscată și începe să coaja, și fulgi pot fi de dimensiuni diferite - atât de mici și mari. Pentru a elimina acest fenomen neplăcut, ar trebui să evite expunerea prelungită la soare, poartă pălării, și ridica sampoane speciale si masca pentru hidratarea scalpului.
 • șamponare frecvente, care perturbă nivelul pH-ului natural al pielii, făcându-l uscat și vulnerabil la invazia microorganismelor patogene. Acest lucru se datorează faptului că glandele sebacee pur și simplu nu au timp pentru a produce cantitatea necesară de secreții. De aceea, medicii dermatologi recomanda trichologists si spala parul nu mai mult de o dată la câteva zile.
 • Utilizarea produselor cosmetice agresive pentru cap hair styling sau spălare, precum și o varietate de măști și vopsele pot provoca reacții alergice, iar pielea capului este senzația de mâncărime și solzos. În acest caz, trebuie să abandoneze complet aceste fonduri pentru a urma un tratament de desensibilizare droguri si alege produsele de îngrijire mai moi, care nu conțin laurii sulfat. Cel mai bine este de a utiliza produsele de pe o rădăcină de săpun.
 • Descuamare după peeling proceduri cosmetice - un fenomen destul de comun. Pentru a evita această problemă, trebuie să pre-negocieze cu comandantul toate detaliile procedurii și posibilele consecințe. Un specialist cu experiență este întotdeauna selectați mijloacele și metodele care corespund exact tipul de piele al clientului. În cazul în care peelingul se efectuează la domiciliu, aveți nevoie pentru a pune o pre-test pentru o reacție alergică.

descuamarea pielii asupra cauzelor cap

 • Aspectul de exfoliere poate provoca constantă purtarea de pălării, care sunt fabricate din materiale care nu corespund standardelor. Ele interferează cu pielea capului pentru a respira, float, creând condiții ideale pentru creșterea și reproducerea microorganismelor patogene și fungi. Ieșire: abandoneze constanta purtarea de acoperit capul, produse de cumpărare din materiale naturale de înaltă calitate, și să ia în mod regulat grijă de ei.
 • fulgi mici pot indica prezența fungilor pielii Malassezia furfu, care este considerat un saprofite, dar se poate manifesta imunitate scăzută. Ca urmare, una dintre cele doua boli in curs de dezvoltare - sau dermatita seboreica, care va depune mărturie la piele a apărut pete roșii sau pitiriazis versicolor multicoloră, caracterizate prin prezența de roz mici, pete maro sau rosu care sunt decorticate. Aplicare șampoane antifungice și medicamente orale care cresc imunitatea elimina exfolierea. Aceste tratamente pot fi prescrise numai după o examinare completă a medicului și să confirme prezența ciupercii.
 • Erori in dieta, deficit de vitamina, si deficientele micronutrienți pot provoca peeling, care este intotdeauna insotita de pierderea parului si deteriorarea pielii si unghiilor. În această situație, o cale de ieșire - să se adapteze și să diversifice dieta, precum si a compensa deficitul de vitamine și minerale, cu ajutorul complexelor de vitamine și minerale, care sunt vândute în orice farmacie.
 • oboseala cronica si stresul poate duce la disfuncționalități ale sistemului nervos. Ca urmare, căderea părului, descuamarea pielii, erupții cutanate și mâncărime. În acest caz, în primul rând avem nevoie de o odihnă completă, până la vacanță. De asemenea, este de dorit să fie examinat de un neurolog si dermatolog, ei numesc fiecare anumite medicamente care elimina rapid simptome neplăcute. Și atunci trebuie să fie în măsură să organizeze ziua, asigurați-vă că pentru a permite suficient timp pentru odihnă corespunzătoare.
 • Defecțiunile hepatice si metabolice. Tulburare Această cauză poate fi stabilită numai după o examinare completă a medicului. În conformitate cu patologia detectată a unui tratament adecvat.
 • predispoziție genetică, în care există caracteristici ale structurii pielii sau secretia glandelor pielii. Ar trebui să consulte un specialist. Numai el va alege droguri pentru a corecta problema.
 • Agravarea diferitelor boli dermatologice și sistemice în care descuamarea pielii, inclusiv scalp, este unul dintre simptomele. Trebuie să completați sondajul cu un tratament complet ulterioare.


 • Se întâmplă adesea ca capul peeling poate fi cauzată de mai mulți factori, dintr-o dată. Prin urmare, în ciuda faptului că unele dintre ele pot fi fixate de unul singur, cel mai bine este de a trece un diagnostic complet de la un medic specialist.