Descrieri de produse alimentare clase de pisici

Până în prezent, distinge patru clase de mâncare de pisici, atât uscate și umede:
1) Economie;
2) premium;
3) un super-premium;
4) holistica.

Descrieri de produse alimentare clase de pisici


Desigur, toate aceste clase diferă unul de altul primul lucru în calitatea ingredientelor, iar în al doilea, dar este foarte important pentru consumatorii de toate - prețul. Clasa de Economie, după cum s-ar putea ghici, este mai ieftin decât cel mai mult și mai larg reprezentate în piață. Este - bine-cunoscut și să se familiarizeze (uneori - la durerea gurii) numele tipului Whiskas, Kitekat, Sheba, Miau, Purina One, Friskies și așa mai departe. Premium și super-premium destul de des la prețul nu este diferit, și sunt disponibile precum și economia furajelor. Cele mai cunoscute companii din segmentul premium al pieței - Royal Canin, Purina Proplan, Josera. De la super-premimum putem găsi Hills, prima alegere și Eukanuba. Cel mai greu lucru va fi de a cumpăra de calitate alimentară holistică - o putere a secolului XXI. Cu ceva timp în urmă, în această clasă, pur și simplu nu a existat. Mărci, angajate în producția de furaje, nu la fel de bine cunoscute în piața noastră - Innova, Acana, natural și Deliciois și un număr de alte persoane.


Descrieri de produse alimentare clase de pisici


Cat alimente clasa economic - pisica de rezervă!

Acum ne vom concentra asupra sănătății animale de companie, astfel încât excepția de categoria „alte produse alimentare, dar scump!“ Nu sunt valide. În sănătatea lor nu se poate salva, asa ca de ce poate încetini pisicile otravă? Pentru a alimenta o clasa economic folosind cele mai ieftine ingrediente, carne în ea de multe ori în timpul zilei cu focul nu se va găsi, și după ce mănâncă un amestec al acestor prădători că dieta nu ar trebui să fie baza plantei. Compoziția acestei baterii va începe de la toate tipurile de făină de cereale poate conține numit vag „făină de păsări de curte“, o proteină (carne de pasăre sau de pene si ciocuri?) - cel mai probabil, legume, făină de ou ... poate că acest lucru nu este de a mânca un sănătos și energie fiara plin.

Desigur, economia clasa de alimente este foarte accesibil, și vândute la fiecare pas. Cu toate acestea, dacă nu sună convingător, vă rugăm să pur și simplu nu otrăvesc pisica, aici sunt mai multe argumente în favoarea unei astfel de renunțare la putere: acesta se consumă mai repede decât alimentele high-end. Faptul că pisica are nevoie de mai multe astfel de alimente innutrient să mănânce, și el mănâncă porțiuni mari, care necesită în mod constant aditivi. Și despre cât de mult se poate turna tratamentul de către un medic veterinar rinichi bine deteriorate, ficatul și tractul gastrointestinal al unui animal care de-a lungul anilor, „așezat“ pe o astfel de alimente dăunătoare - o chestiune separată, în care suma a sunat nebun. Nu mai ieftin pentru a preveni bolile decât să le trateze, vizionarea suferința unui animal de companie?

Descrieri de produse alimentare clase de pisici
Cat premium alimente - nu la fel de bun cum a promis.

Dacă vom compara economia de hrană pentru animale și clasa premium, desigur, pentru a face alegeri mai bune în favoarea celor din urmă. Și, în mod interesant, diferența de preț nu este atât de izbitoare. Din păcate, cel puțin o parte din produsele alimentare premium si va fi mai echilibrată și îmbogățită cu substanțe utile, acesta conține încă o mulțime de ingrediente de origine vegetală sau îndoielnică, carnea de „natură“. Cât de util este un aliment, dar cât de rău? Ei bine, așa cum sa menționat deja, acesta va fi în continuare mai bine decât clasa economic.

premium, clasa de putere pisica va mânca încă destul de mult, astfel încât economiile aici va fi mediocru. Cu toate acestea, deși riscul de alergii sau tulburări de alimentație devine mai mic, iar animalul devine set mai mult sau mai puțin echilibrată de vitamine și minerale. În plus, produsele alimentare premium oferă mai mult decât economia, alegerea problemelor și a condițiilor pentru care a conceput un anumit produs alimentar - pentru pisici cu digestie sensibilă, pielii predispuse la alergii, la pisici capricioasă, și așa mai departe.

Descrieri de produse alimentare clase de pisici


Super-premium pentru animale de companie alimente și veterinar - și toată lumea este fericită.

Este demn de amintit faptul că super-premium și linia de alimentare de uz veterinar - nu este același lucru, dar încă o dieta de specialitate, sugerand tratamentul problemelor de calitate pot fi tratate ca un nivel super premium, și la holistică. De exemplu, un brand bine-cunoscut Royal Canin oferă o gamă diferită de alimente pisici, inclusiv o serie de veterinar evaluate mult mai mare decât oricare alta. În pupa suma superpremium de ingrediente în plantă sau pe bază de cereale reduse la minimum, iar dacă se utilizează, se acordă preferință acelor opțiuni care sunt susceptibile de a îmbunătăți pisica asimilate - orez, de exemplu.

Beneficiile branduri mai scumpe la prețul de acest nivel este faptul că acestea oferă un aliment foarte hrănitoare și pisicile sunt în speranța porțiuni foarte mici. Mâncare bună super-premium va avea o compoziție echilibrată, în care proteina este selectată și în raportul procentual au fost măsurate, astfel încât pisica nu va provoca alergii - care, de altfel, destul de o problemă comună. Pe de o parte, este necesară de proteine ​​animale, pe de altă parte, aceasta poate provoca castrați, alergice sau predispuse la pisici obezitate diferite tulburări. Prin urmare, în liniile de produse alimentare pisicii și un nivel ridicat veterinar, există hipoalergenic, care la maxim în condiții de siguranță, chiar și pentru o digestie foarte sensibile, dar în același timp, plin de toate substanțele nutritive necesare. Întreaga linie de super-alimente premium este foarte bogat, și veterinar și face oferta de alimente pentru cazurile cele mai înalt specializate - sănătate post-operatorie, dentare, și multe alte opțiuni.

Descrieri de produse alimentare clase de pisici


Holistic - ideale realizabile

Holistica - un aliment care conține un număr maxim de ingrediente din carne, care este, așa este firesc și natural pentru pisici posibil. Ea nu adaugă amplificatoarele miros și gust, care este atât de plin de clasa economic, astfel încât animalele, uneori, chiar și alege și merge la alimente mai ieftine la holistică. Face branduri care oferă o astfel de alimentare nu este, de obicei, o varietate largă de specialități alimentare - probabil va varia în funcție de vârsta de pisica, și este probabil să aibă o opțiune specială pentru animalele gestante și în lactație. Cu toate acestea, pe aceasta pisica dieta poate trăi o viață lungă și sănătoasă, de a vizita medicul veterinar numai pentru vaccinare de rutina.

complexitate semnificativă - prețul de clasa holistica hranei pentru animale. Din cauza costurilor ridicate de producție, acestea sunt destul de mult, mai ales că a produs doar un număr de țări. Cea mai mare onoare se bucură de bunurile de origine canadiană, așa cum îndeplinește cele mai stricte reguli de pisici hrănire. În țările noastre obține holistică este posibil, în principal prin intermediul internetului, ca magazinele de animale obișnuite și chiar mai multe farmacii veterinare nu sunt considerate adecvate pentru achiziționarea unui astfel de furaje scumpe. Cu toate acestea, cu atât mai mare va deveni cererea de înaltă calitate și mâncare pentru pisici sănătoase, mai degrabă decât pe rafturi va fi o gamă completă de veterinar și holistică-hranei pentru animale. Dragoste și îngrijire pentru animalele lor de companie - asta e lucrul cel mai important, ceea ce trebuie să ne amintim vine la magazin pentru animale de companie!