Descarcarea cu propriile sale mâini

Da, am devenit un truc. tot ceea ce este necesar a fost cumpărat, dar a decis să facă bunurile el însuși. Baza a fost luată această opțiune.

Doar mi-a plăcut. Și din punctul meu de vedere, destul de practic. pentru a se potrivi 7mm greutatea mea și sarcinile ar trebui să fie în jur de 11-12 kg. doar o centură de greutate nu atarna, am decis să fac cu „tigaia“.


Pentru benzi a fost achiziționat anvelope 2mm TMKSHCH (cald rezistența la îngheț-acid alcaline) metru lățime, lungime - am avut 20 cm, și a fost tăiat sub linia de curele, o lățime de 5 cm pentru a da 4 buc.
Pentru a alege o cataramă de 50mm fasteksy de plastic. destul de convenabil și practic.
elemente de fixare a centurilor de siguranță - răsucire ca „știfturi“, există accesorii pentru magazine curele.
Dar problema principală - mărfurile în sine. prima întrebare - în cazul în care să preia conducerea? 7 kg de baterii de resturi sa dovedit a topi 2,5 kg de plumb - și nu un pic mai rece (nu profitabil). Kum beneficii lucrează într-o bancă și el mi-a prezentat cu 14 kg de sigilii - bucurie nu cunoștea limite, pentru a economisi o suma de bani decente, și puteți începe de turnare.
derutat în principal dimensiunile și proporțiile în greutate. fără alte formalități decupate din carton „model“ pentru a le potrivi pe spate și pe părțile laterale și pe lățimea curelei, astfel încât a fost convenabil. dimensiuni ele însele desemnate.
Acum forma. care oferă internet - nu-i plăcea. practic, de unică folosință, plus întregul tăiat, se macină din spumă, gips carton - nu. Sudate - prea ciudat, cum ar fi „anatomie“ a mărfurilor.
Solutia a venit din întâmplare, în timp ce citesc ziare ... aluminiu :) Da, există unele tipografic „clișeu“, dacă nu mă înșel. Deci, grosimea de aluminiu - la momentul respectiv pentru a lucra cu ea. acesta poate fi format dintr-un model de a face, în același timp, face colțurile rotunjite, și totul va fi frumos! Deci, angajat model. Prima opțiune pe o frunză în caseta de sub linie. Am încercat să împăturească hârtia - se pare! desene Coral A suferit, a făcut una pentru oalele și două pentru marfa din față, stânga și dreapta. Desigilat și transferat la tablă de aluminiu pur și simplu de rupere punct nodal sulă. După tăierea de contur și de tăiere un cuțit bisektrisy colțuri cutie de bord pliate - asta e! Pentru a face mai ușor de a lucra cu forme realizate pentru ei bordurarea o bucată de Osby și feroviar, realizate din aluminiu și introdus în ele fixate capsator. El aplecat mâini, tundere reechkoy rotunjite. Ce sa întâmplat - și mai inspirat. jgheab rovnenkoe frumos cu colțuri rotunjite.


Apoi, întrebarea era despre sloturile pentru curele. este mai bine să facă în timpul turnării decât să moară sau tăiate. Am găsit o zonă adecvată și cu piesele sale tăiată cu ferăstrăul de 5 cm. Sa întâmplat că au ajuns la formele ideale. Urmarind problema bunurilor „anatomice“ - colțurile ușor îndreptată pentru a da o aproximativ 90 și 120 de grade, centura nu va fi curbe ascuțite nu se va umfla. Pentru partea de sus a filei, prea puțin zona buckled, dar în direcția opusă:

Lil marfă pune forma pe scara, o greutate destul de exactă. În prima fotografie refluxului, este, de asemenea, văzută ca o formă fixă ​​în cofraj:

Pe scurt, acesta este primul rezultat:

Dar ghipsul toate calculate 11 kg, și are un pic procesat de „turnare“ stamestkoy.

Versiunea aproape terminat a unei curele de greutate, la stânga pentru a pune fasteks și cupleze centura zakrutochkami:

Ne pare rau, a fost deja asamblat și testat, dar fotografia centura terminat a făcut nici o promisiune că ajunge în mâinile și așezați-o fotografie în timp ce stă pe mine. Între timp, pentru prima scufundare la 11 kg, ar trebui să fie suficient de sarcină suplimentară pe picioare. Restul este complet îndeplinită. Se pare frumos și se așează strâns. Dive - se va îmbunătăți, de asemenea, în timp ce doar versat în toate spearfishing primudrostyah.

1 an Tag-uri: mărfuri pentru spearfishing centura greutate, cu propriile sale mâini