Descarcă gratis programe de calculator noi și utile și jocuri

NetTraffic - program de monitorizare detaliată a traficului în rețea și contabilitate de statistici cu mai multe criterii: viteză, cost, interval de timp, etc. Toate informațiile furnizate utilizatorului sub formă de diagrame, tabele, printuri de text, dar este, de asemenea, posibil să se creeze o previziune pentru utilizarea traficului de rețea în viitor.Maxthon Cloud Browser - browser-ul puternic construit pe motorul WebKit, care poate merge pe motorul Internet Explorer pentru o mai mare compatibilitate.

Unele dintre caracteristici Maxthon Cloud Browser:

LibreOffice - o suită de birou ușor de utilizat, care este pe deplin compatibil cu sistemele de 32/64-bit. LibreOffice operează în mai mult de 30 de limbi ale lumii, un software gratuit, open source. Deci, puteți descărca LibreOffice, instalați și să-l utilizați la domiciliu și la locul de muncă.AVG Antivirus - de încredere și rulează rapid un program antivirus de producție firmă cehă AVG Technologies, are un scanner fișier, scanner, e-mail, și sprijină monitorizarea automată.

UltraISO Premium - un program pentru a lucra cu imagini de disc. Acesta vă permite să ajustați imaginile de CD-uri și DVD - să modifice datele sau să le șteargă direct din imaginile fără despachetarea lor, și, de asemenea, pentru a crea imagini și de a le arde pe mass-media. Suporta ISO, BIN / CUE, IMG / CCD / SUB, MDF / MDS, PDI, GI, C2D, CIF, NRG, BWI / BWT, LCD, CDI, TAO / DAO, CIF, VCD, NCD, GCD / GI , VC4 / 000, VDI, VaporCD și alte formate mai puțin populare. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de alte funcții utile pentru lucrul cu imagini de disc.

WinSCP - un client grafic SFTP pentru Windows cu open source. Programul este conceput pentru a copia în siguranță fișiere între computer și server.