Descarcă ceas gerz gratuit în limba rusă


Împreună cu Gerz ceas, se plătește:

Utilizatorii care doresc să decora desktop, pur și simplu nevoie pentru a descărca ceas gerz - screensaver ceas mic digital și analogic elegant și original.În plus față de această funcție, programul are o multime de caracteristici utile. Gerz ceas nu este doar un film flash sau o imagine animată, o aplicație feature-bogat.

În primul rând, un ceas, cu capacitatea de a sprijini diferite stiluri de design. Inclus în mod implicit set de treizeci și patru de piei diferite. În al doilea rând, acesta este prevăzut cu acest calendar screensaver.

Puteți seta memento-uri, care oferă sunet și un mesaj pe ecran. Atunci când Anul Nou utilitate vacanță de artificii adaugă și fulgi de zăpadă care se încadrează.caracteristici

Aspectul aplicației ușor de personalizat. Disponibile în formă de piei de ore NTV, ORT și altele. Pe cadran, în plus față de ceasul afișează data curentă.

Cu o utilitate conexiune la Internet activă poate fi actualizată în mod regulat și afișate pe prognoza meteo ecran de utilizator pentru orice oraș și titluri de știri curente cu imagini de Yandex, NTV, BBC, Primul canal și alte știri RSS-canale.

Particularitatea este că, în scopul de a salva traficul de rețea într-o rețea de domiciliu sau colectivitate este posibil să se utilizeze un calculator personal de pe rețea ca un server pentru alții.

Produsul are o interfață multilingvă care acceptă monitoare cu ecran lat, în același timp, arată prognoza meteo pentru mai multe orașe din întreaga lume.

caracteristici

Încarcă ceas gerz poate fi liber de site-ul nostru, fără înregistrări enervante.