Dependenta de Psihiatrie Clinica și tratamentul dependențelor și a tulburărilor mintale

Dependenta de Psihiatrie Clinica și tratamentul dependențelor și a tulburărilor mintale

Nu este un secret faptul că alcoolul - o boală gravă care provoacă nu numai un comportament agresiv, dar, de asemenea, perturbă activitatea întregului organism, se modifică metabolismul, și de multe ori are un impact negativ asupra psihicului. Tratamentul curent al alcoolismului la Moscova - acesta este un progres semnificativ și progres în tratamentul acestei boli, decât a fost în 70-80. Acum, un tratament integrat al alcoolismului este, în primul rând, diagnosticul corect al stării generale de sănătate, care abuzează de băutură. Până în prezent, este necesar nu numai să identifice și să stabilească diagnosticul, dar, de asemenea, pentru a identifica ce grad de morbiditate, severe sau nu, și pentru a găsi un tratament corect și terapia în continuare mecanismul.


Progresul nu reprezintă încă și acum este aproape imposibil de detectat alcoolism, fără a efectua un studiu de diagnostic detaliat al întregului corp, inclusiv sistemul nervos și. De multe ori, alcoolism - este doar o consecință a unei mai boli psihice. Astfel, o boală este aplicată la al doilea, și servește ca un fel de mască, care poate ascunde o altă ... Citește mai mult.

Dependenta de Psihiatrie Clinica și tratamentul dependențelor și a tulburărilor mintale

dependenta de droguri - o problemă destul de comună cu care se confruntă cu mai mulți oameni decât ne putem imagina. Cu toate acestea, datorită specialiștilor cu experiență în domeniul medicinii, această problemă a început mult timp pentru a lupta, și, după cum arată practica, există o mulțime de rezultate pozitive. Tratamentul eficient al dependenței de droguri în real Moscova, în clinica noastră. Este recomandat persoanelor care ajută și să ofere medicilor calificați și elimină problemele asociate cu dependența de droguri.
Nu este nici un secret faptul că dependența de droguri are un efect profund asupra organismului uman afectează organele vitale și perturbă multe funcții ale corpului. În plus, de regulă, dependenți nu trăiesc mult timp. Oamenii care sunt dependenți de droguri narcotice, spune la revedere de la viață la o vârstă fragedă. Boala are un impact negativ asupra psihicului uman, distruge o persoană și restricționează comunicarea normală cu alții. Astfel, o persoană care se retrage în sine și începe să trăiască într-o lumea lui, nu-l lăsa măcar cel mai apropiat și cel mai scump.
Pentru a recupera de la dependenta de droguri, este necesar să se abordeze problema holistic, vindeca ... Citește mai mult.

Dependenta de Psihiatrie Clinica și tratamentul dependențelor și a tulburărilor mintale

Multe persoane cu depresie nu implică existența la această boală, și nu se grăbește să caute ajutorul medicilor. Scapă de depresie este destul de real, care nu e doar necesar să se acționeze singur. Tratamentul eficient al depresiei este posibil în prezent, dar acest lucru nu este cunoscut de mulți. Obiectivul principal al specialistilor - sa recunoasca depresie chiar si la primul semn. Pentru a face acest lucru, conectați și psihiatri și psihoterapeuți. Tratamentul pentru a fi eficace, ar trebui să existe o serie de activități menite să îmbunătățească starea pacientului. Cum va tratament: rapid sau prelungit - depinde de cât de mult timp pacientul este într-o stare și selectate în mod corespunzător proceduri medicale. Dacă vorbim despre un tratament biologic, se folosesc diferite metode: electrosocuri terapie, terapia cu lumina, utilizarea de plante medicinale. Cele mai frecvente medicamente de medicamente care sunt utilizate în procesul de terapie - antidepresive. Lista de medicamente poate fi tranchilizante, vitamine, anti-oxidanți, precum și medicamente care intaresc sistemul imunitar si hormoni.
Tratamentul la domiciliu de depresie și ... Citește mai mult.

Dependenta de Psihiatrie Clinica și tratamentul dependențelor și a tulburărilor mintale

Dependenta de Psihiatrie Clinica și tratamentul dependențelor și a tulburărilor mintale


O astfel de boală ca „schizofrenie“, caracterizată prin tulburări ale psihicului: divizarea de gândire, instabilitate emoțională, comportament inadecvat. Oamenii se tem adesea și speriat de cuvântul „schizofrenie“. Ca o regulă, mulți cred că o persoană cu un diagnostic de „schizofrenie“ este pierdut pentru societate, și imediat închide pe el eticheta bolnav mintal și nebun. Oamenii care sunt în acest prost înțeles cred că cu un astfel de diagnostic pentru a merge la medic este inutil. Dar acest lucru este fals: de fapt, nu este atât de lipsită de speranță. Medicina moderna are multe, iar tratamentul schizofreniei ruleaza destul de eficient, folosind metode noi.
Tratamentul schizofreniei la clinica
Specialiștii în diagnosticul de schizofrenie au obținut rezultate bune, a analizat motivele posibile pentru apariția acesteia, și a proceselor de dezvoltare. Tratamentul schizofreniei la clinica nu este numai eficient, dar, de asemenea, confortabil pentru pacient. profesioniștii noștri centru se poate identifica în timp util și cu exactitate în ce stadiu al bolii și de a pune în aplicare un tratament complex. medicii Clinica va retrage un sistem individual de reabilitare pentru pacientii cu un diagnostic de „schizofrenie“ si spune ... Citește mai mult.

Dependenta de Psihiatrie Clinica și tratamentul dependențelor și a tulburărilor mintale

Printre bolile sistemului nervos sunt cele mai frecvente nevroze. Potrivit experților, în prezent există mai mult de 20 de tipuri ale acestei boli, inclusiv nevroza isterica, profesionale (există, de asemenea, o clasificare în funcție de vârstă: copii sau adolescenți). Statisticile arată că, în ultimii ani a crescut semnificativ numărul de nevroze, este mai frecventa la persoanele care trăiesc în zone metropolitane. Tratamentul de nevroze - o problemă critică în psihiatrie, deoarece li se va da un tratament mai devreme de start specializat de tulburari ale sistemului nervos, cu atat mai mare sansa de care pacientul trebuie să se întoarcă la viața reală și pentru a preveni escaladarea bolii într-o formă severă.
Cauze si simptome
Nevroza este considerat a fi tulburări funcționale ale sistemului nervos uman, care sunt caracteristice modificări în starea emoțională, apatie la locul de muncă, modificări ale dispoziției și deteriorarea fizică a sănătății. Nevroze suferă, de regulă, cei care nu au predispoziții și patologia internă brută. Nevrozele apar in oameni sanatosi mental, ca urmare a defalcare în comunicare între sistemul nervos și toate ... Citește mai mult.

Dependenta de Psihiatrie Clinica și tratamentul dependențelor și a tulburărilor mintale

Diferite tipuri de dependențe de alcool și droguri, a lovit influența lui o mulțime de oameni în fiecare zi. Cineva poate face cu ei, cineva găsește puterea de a lupta, iar unii doar renunțe. Una dintre cele mai usoare la prima vedere, dar gravă, de fapt, este jocul care creează dependență. Acesta poate fi pus pe un nivel cu droguri, deoarece poate duce la perturbări foarte semnificativă a existenței individului în societate. O persoană își pierde capacitatea de a lucra, începe o familie și o viață normală. jocuri de noroc dependenta de tratament este important să se înceapă în primele etape, până când o persoană este mai mult sau mai puțin sobrietate înțelege.
ludopatia la adulți și copii, cum să scape?
În funcție de computerul pornește din momentul în care o persoană își pierde nu numai de timp, dar, de asemenea, de control. Dacă vă întrebați despre ce fel de amenințare este o dependență joc la adulți și copii, cum sa scap de ea - vom da răspunsuri la aceste întrebări. Condiția principală pentru acordarea de asistență - acceptarea și conștientizarea bolii lor. Nu mai puțin importantă este dorința de a relua normal ... Citește mai mult.

Dependenta de Psihiatrie Clinica și tratamentul dependențelor și a tulburărilor mintale

Până în prezent, fiecare dintre noi se poate spune cu certitudine că lumea nu este perfect, pentru că nimeni nu este perfect. Individualitatea - acesta este principalul criteriu care ne diferențiază unul de altul. El vine la fiziologie, aspect, caracter, mentalitate și altele. Tulburarea bipolara este o boala psihica, care este însoțită de două state caracteristice sub forma de manie si depresie. Alterneaza cu altele, creând confuzie în mintea omului și perplexitate. Că ei sunt esența bolii.
tulburare afectivă bipolară - specificitatea și progresul
O astfel de stare este în cele mai multe cazuri, este periculos nu numai pentru oameni, ci și pentru cei din jurul lui. Durata acestor atacuri poate fi de câteva săptămâni sau chiar luni. tulburare afectiva bipolara are simptome, care sunt deja cunoscute în medicină. Faza depresivă se caracterizează prin:

dispoziție depresivă;
lentoarea de gândire;
inhibarea sistemului musculo-scheletic;
depressiveness severitate variabilă (ușoară, moderată și severă).

Fiecare dintre aceste faze are caracteristici care ... Citește mai mult.

Dependenta de Psihiatrie Clinica și tratamentul dependențelor și a tulburărilor mintale

În lume există diferite tipuri de relații umane. Mulți au auzit despre droguri și alcool, dar nu mai puțin periculos este abuzul de substanțe. De fapt, este foarte similar cu dependenta de droguri, deoarece mecanismul de dezvoltare și simptomele sunt foarte similare. Problema este că dependenții de a utiliza substanțe care nu se referă la medicamente, adică, ele nu sunt interzise. Acestea pot fi cumpărate în orice magazin, și nimeni nu va arăta revendicat. Dar noi nu trebuie să pierdem din vedere consecințele abuzului de substanțe sunt la fel de bune ca și amploarea abuzului de droguri. Se întâmplă chiar și zboară rezultatele la un regret profund. abuzul de substante Adolescentului - cel mai frecvent tip, deoarece aceasta este vârsta o persoană ia totul la inima, nu a găsit înțelegere etc.
De obicei, abuzul de substanțe sunt pe următoarele motive:

protesta împotriva normelor și regulilor de conduită;
dorința de a fi independent și pentru a contracara toate;
manifestări de interes în lucrurile interzise;
colegii influenta proasta.

efectul substanțelor Principiul este foarte simplu. După un adolescent durează câteva respirații, se simte un fel de intoxicare, Buzz. Uneori apar halucinații chiar. Organismul absoarbe rapid ... Citește mai mult.