Departamentul de Chirurgie Vasculara a nivelului moderne, cea mai recentă tehnologie în tratamentul de chirurgie vasculară

Departamentul de Chirurgie Vasculara a nivelului moderne, cea mai recentă tehnologie în tratamentul de chirurgie vasculară
chirurgie vasculară - o ramură a medicinei care se ocupă cu tratamentul chirurgical al insuficienței circulatorii asociate cu deteriorarea arterelor și venelor. Mandatul include toate chirurgi vasculare leziunilor vasculare arteriale și venoase ale craniului la degetele de la picioare. chirurg vascular trebuie să cunoască anatomia perfect topografic a fasciculelor neurovasculare, în special la diferite organe permeabilitatii circulator aborda tehnici chirurgicale si endovasculare vasculare de corecție a fluxului de imagistica de diagnostic actuale a vaselor de sânge și evaluarea microcirculației, pacienții tratați de droguri și bolile vasculare totale.În centrul nostru, am organizat o chirurgie vasculară avansată clinică, să adopte cea mai bună experiență în tratamentul bolilor vasculare arteriale și venoase în centrele de frunte din Germania. Clinica este specializată în tratamentul ischemiei critice și gangrena a membrelor inferioare, patologia carotide și arterelor vertebrale, tratamentul ischemiei acute a membrelor inferioare și a creierului. In clinica, metode hibride chirurgicale sunt utilizate pe scara larga pentru tratarea pacientilor cu boli concomitente severe. În arsenalul de chirurgi noastre vasculare includ o interventie chirurgicala de urgenta pentru tromboza venoasa si arteriala, folosind sonde pentru îndepărtarea trombilor. Noi efectua chirurgie reconstructiva complexe folosind tehnici microchirurgicale. Pentru tratamentul pacienților cu hipertensiune portală severă, vom folosi implementare anastomozele-splenitis renală. Noi nu facem chirurgie, boli de inima coronariene si anevrisme ale aortei toracice. În ultimii ani, chirurgie vasculara clinica noastra are loc primul în România, în funcție de numărul de microchirurgie picior chirurgie vasculară și picior.

Pentru imagistica exacta a stării arterelor necesită un set de metode speciale de cercetare. După examenul clinic, chirurgi noastre vasculare efectua o scanare cu ultrasunete duplex a arterelor și venelor, ceea ce permite de a diagnostica cele mai multe dintre problemele cu cruce și starea vasculară. Pentru a clarifica diagnosticul, putem atribui o angiografie multislice calculat. Rezultatele acestui studiu sunt de evaluare foarte exactă a anatomiei vasculare și a patologiei și decide cu privire la natura intervenției vasculare. Diagnosticul final este efectuat pe masa de operație cu utilizarea de angiografie de contrast. La identificarea bolii, care poate fi corectată prin intervenție intravasculară efectuat angioplastie si stenting. chirurgie reconstructiva vasculară se realizează în situații mai complexe. Monitorizarea diagnostic în timpul intervenției chirurgicale vasculare se realizează cu ajutorul ultrasunetelor si control angiografie. Postoperator, controlăm indicatorii circulației sanguine și microcirculației prin măsurarea percutanată a nivelului de oxigen în țesut.chirurgie vasculară în leziunile membrelor inferioare arteriale cuprinde chirurgie deschisa reconstructivă vasculara (by-pass protezare si artere), operatiuni microchirurgicale pe arterele piciorului și tibia, intravasculara operații închise (angioplastie si stenting). Clinica noastra este una dintre puținele utilizări speciale stent-grefe de artere aortica si iliace înfundarea acestora. Stent-grefe permit să abandoneze o intervenție chirurgicală majoră de by-pass aorto-femural și pentru a obține același rezultat bun. Datorită experienței noastre, suntem capabili de a economisi 90% din membrele cu cangrena pe fundal ateroscleroza si mai mult de 80% la pacienții cu gangrena diabetică. Înainte de intervenția noastră la toate amputari la acești pacienți au fost oferite in alte spitale.

Clinica noastra de Chirurgie Vasculara are o experiență semnificativă în intervenții pe principalele artere ale capului. Pretsenzionnaya perfecționat tehnica de endarterectomie carotidiană sub anestezie locala. De-a lungul ultimilor 10 de ani, am avut nici complicatii si mortalitate in aceasta boala. chirurgi vasculare Puțini pot funcționa în România arterei vertebrale la trei niveluri, deși nevoia de astfel de operațiuni este foarte importantă atunci când insuficiența bazilar-vertebrobazilară. Avem experiență în operațiuni complexe în înfrângerea arterei subclavie. Efectuat interventii chirurgicale de by-pass-carotide subclavicular, replantarea vertebrale stenting cu stenoza arterei subclavie. Având în vedere chirurgi noastre vasculare chirurgie unic pentru a elimina sindromul coasta cervicală elimina comprimarea mănunchiului vasculare la ieșirea din chirurgie reconstructiva piept pe arterele de la mâini. O abordare bazată pe dovezi a acestor intervenții vă permite să le efectueze în mod eficient și fără complicații.

o interventie chirurgicala de urgenta pentru tromboza venoasa sunt semnul distinctiv al chirurgiei vasculare noastre. cateterul tromboliza si trombilor inovativ de aspirație pentru tehnologia Aspirex Straub. eliminarea la timp a cheagurilor de sânge ajută la prevenirea embolism pulmonar, precum și dezvoltarea insuficienței venoase severe. Într-o serie de cazuri in clinica noastra utilizeaza implanturi Filtre cava în tromboza venoasă periculoasă. Dezvoltam direcția tratamentului chirurgical al bolilor post-trombotic venelor profunde. Utilizarea de chirurgie de by-pass stenturilor vena (Palma) și supapele de recuperare de microchirurgie pot face în mod semnificativ viața mai ușoară pentru pacienții cu boli complexe post-trombotic. chirurgi vasculare noastre au experienta interventii chirurgicale de by-pass în hipertensiune portală, care poate elimina riscul de sângerare abundentă de varice ale esofagului.

Intreaga gama de chirurgie vasculara inovatoare in clinica noastra va ajuta la evitarea problemelor periculoase!