Decupaj în stilul de Provence elemente de bază ale tehnicii cu fotografii și video

Decupaj în stilul de Provence - este o reflectare rustic din sudul Franței. Aceasta implică culori reci, cum ar fi albastru, bej, și, desigur, de culoare albă. Franța este cunoscut pentru podgoriile si lavanda sale, astfel încât peste tot puteți vedea motivele acestor plante. În plus față de tema lor marine comune (scoici, peisaj marin, pescarusi). Acesta este unul dintre tipurile de țară, sau stil rustic. Prin urmare, maeștrii folosesc adesea un motiv rustic. Cele foto produse plante vizibile și animale de companie. De altfel, este de remarcat faptul că un bun cele mai bune mostre de decor tapet voință decupaj.Decupaj în stilul de Provence elemente de bază ale tehnicii cu fotografii și video
Decor glastră

Decupaj în stilul de Provence elemente de bază ale tehnicii cu fotografii și video
Decor bord bucătărie

Alegerea unei fundații

Ca bază pentru țagle perfecta de lemn, oțel și obiecte metalice. Și cea mai bună opțiune ar fi textură lemn pictat. Doar uita-te la aceste fotografii!

Dar este necesar să se acorde o atenție aici este un MC de decupaj pe material - ocuparea forței de muncă creativă și precisă.

efect obligatoriu

Necesar utilizare cherestea profundă sostarivanie, cu un singur pas trosni, patină, medii antic-tratament, tehnica Shabby-chic. Aceste efecte sunt vizibile în mod clar în aceste fotografii:

Decupaj în stilul de Provence elemente de bază ale tehnicii cu fotografii și video
rame foto

Decor mobilier în stil de Provence poate fi benefică pentru a bate stilul de bucătărie! El face un elegant și confortabil.

Decupaj în stilul de Provence elemente de bază ale tehnicii cu fotografii și video
mobilierul de bucătărie

decora mobila

În această clasă de master, vom încerca pentru a decora mobila în stilul din sudul Franței.

materiale necesare

 • Material de umplere (pentru mobilier cu fisuri mari) sau chit;
 • sandpaper;
 • PVA lipici, puteți cumpăra adeziv special pentru decupaj;
 • perie plat;
 • Banca de vopsea acrilică;
 • Foarfece.


Pentru activitatea principală în stilul de Provence, puteți folosi servetele pentru decupaj, imagini imprimate sau decupaje din ziare. Aici depinde foarte mult de imaginea produsului, care a apărut în mintea ta. Încercați să alegeți imagini luminoase pentru decupaj cu imagini Provence lavanda, struguri, măsline, etc.

Ghid pas cu pas

 1. Primul pas este de a se clătește bine suprafața cu apă și săpun. Oshkurivaem bază, a scăpa de nereguli și defecte. Apoi, o soluție de săpun delicat pentru a șterge din nou suprafața pentru a îndepărta grăsime.
 2. Noțiuni de bază de amorsare. Lăsați produsul să se usuce bine.
 3. Până la produsul se usuca, să ne dăm. Cut dorit model și cu atenție separa foarte sus cu o imagine a celorlalte straturi.
 4. lubrifiază suprafața produsului cu adeziv alb. Figura pune fața în sus, cu o perie și ușor netezește desen, trecând de la centru spre margine.
 5. După ce a terminat cifrele stick, începe să picteze mobilier în stil de Provence. Pentru a lua o perie largă vopsea plat, baie în vopsea și vopsea de produs. Înainte de vopsire în mod necesar cerneala în exces trebuie să fie îndepărtate cu un șervețel. Dye trebuie să fie strict în aceeași direcție.
 6. În continuare, avem nevoie pentru a da aspectul unei plăci cu praf în crăpături, a depresiilor și a articulațiilor. În acest sens, bitumul se va potrivi perfect. Perie mică să-l pună pe toate defectele. Excesul de lac de bitum îndepărtat utilizând white spirit. Locul corectat ar trebui să ștergeți imediat cu o cârpă uscată. Procesul poate fi repetat de mai multe ori, până când sunteți sigur că am realizat efectul dorit.
 7. Rezultatul este o piesă frumoasă de mobilier (scaune, mese, noptiera), decorat în stilul de Provence.

Pentru decupaj în stilul de Provence sunt perfecte pentru ghivece de flori. plăci. udare. vaze. scaune, mese și multe alte elemente. Singura regulă - este de a lipi de culori de bază și motive.

Interesant de tehnologie, care pot fi folosite

Nu este necesar să se evite efectele îmbătrânirii. Una dintre cele mai frumoase efecte ale imbatranirii este considerat a fi „craquelure.“ O altă tehnică de mare pe care îl considerăm - este pulverizare.

Echipamente de îmbătrânire „craquelure“

 1. Pentru a face acest lucru, stratul primar de vopsea aplicat lac krakelyurny.
 2. După uscarea lac, ar trebui să se aplice un alt strat de vopsea.
 3. Sub influența acestui lac vopsea incepe sa crape si fisurile vor fi vizibile sub vopseaua de bază. Pentru a distinge fisuri de multe ori folosesc mortar vopsea de culoare închisă sau pastel, cu un burete.
 4. Excesul de vopsea poate fi șters cu un tampon de bumbac sau de tampon picurat în prealabil pe acesta cu ulei vegetal.
 5. Suprafața și uscați cu un lac acrilic capac de închidere.

În fotografie este în mod clar un efect vizibil al utilizării craquelure în stilul de Provence.

Splash de culori contrastante

Pentru această metodă, veți avea nevoie de o periuță de dinți și un colorant de contrast. Înainte de pulverizarea produsului ar trebui să fie acoperite cu lac. În viitor, datorită acoperirii lac puteți șterge petele inutile de pe suprafața produsului, fără nici o dificultate. Inmuiati pensula în vopsea. Excesul de vopsea este mai bine să se agită sau o cârpă umedă. Tăvile perie la suprafața produsului și să înceapă să păstreze un deget pe perii periei. Astfel obținute prin pulverizare. În fotografie puteți vedea stropii care poate transforma pe suprafața produsului.

Decupaj în stilul de Provence elemente de bază ale tehnicii cu fotografii și video
Splash de culori contrastante

Astfel, în acest stil de decor se poate face în mod independent. Investind un pic de timp și un pic de due, aveți posibilitatea să proprii mâini pentru a transforma casa ta.

A se vedea modul în care acest lucru arata confortabil decupaj Ghivece de flori servetele. puteți face cu propriile mâini!