Decolorarea de păr la domiciliu

Cuprins

Decolorarea de păr la domiciliu - aceasta nu este o sarcină dificilă, cu condiția să utilizați tehnica potrivita. Cum în mod corect pentru a decolora parul la domiciliu?Există unele lucruri pe care ar trebui să păstreze în minte înainte de a începe să se lumineze de păr. Pentru cei care au decolorat părul înainte de procedura poate fi repetată, cu un interval de cel puțin patru săptămâni.

Sfaturi pentru albirea părului la domiciliu

Dacă nu sunteți mulțumit de rezultate, nu inalbitor din nou mai devreme decât de douăzeci și patru de ore. În această perioadă, este necesar să se albeasca după două sau de trei ori.
Când a doua etapă de albire nu a furnizat rezultatele dorite, este mult mai bine pentru a vedea un profesionist, iar dacă aveți pielea uscată, nu ar trebui să decolora parul de multe ori.

Decolorarea de păr - este un proces chimic care va ajuta pentru a lumina parul inchis la culoare. Aceasta implică îndepărtarea pigmentului din păr. Unii oameni folosesc înălbitor pentru a aduce părul lor, în scopul de a face unele modificări suplimentare la umbra naturală. Să aflăm despre tehnica simpla albire a părului la domiciliu, dar nu uitați că există substanțe naturale pentru colorare, cum ar fi musetel, pentru a lumina parul la domiciliu.

Lightening păr folosind peroxid

Albirea părului acasă cu peroxid de hidrogen.

Puteți decolora parul cu peroxid de hidrogen, care este un oxidant mare. Compoziția chimică include melanina, care vine la miezul părului și schimbă compoziția. Aceeași substanță chimică pe care îl utilizați pe răni și tăieturi tale.

Decolorarea de păr la domiciliu

Colorare a părului la domiciliu

Beneficiile de albire a părului la domiciliu, cu peroxid este că nu este dăunător pentru piele și șansele de alergie sau erupții cutanate mai puțin. În plus, acest tip de agent antibacterian nu este foarte scump și ușor accesibile. Amintiți-vă thermoguards și părul după colorare. Iată câțiva pași, trecând pe care le puteți decolora părul la domiciliu:  1. Prima etapă este de a pregăti pentru albire. Pentru aceasta, o soluție de cincizeci cincizeci amestec de peroxid de hidrogen și apă. Apoi, trecerea amestecului într-o sticla cu pulverizator, astfel încât să puteți aplica cu ușurință pe parul tau. Purtați mănuși de cauciuc pentru a proteja mâinile de soluție de albire.
  2. Înainte de a-l pune pe cap, trebuie să efectuați un test special pe parul tau. Strand separat mic de păr și se aplică soluția la ea. Verificați culoarea la fiecare două sau trei minute. Dacă este necesar, aplicați din nou înălbitor și verificați rezultatele în câteva minute. Astfel, puteți obține o previzualizare a rezultatului modul în care parul tau va arata dupa albire. Ai, de asemenea o idee despre cât de mult trebuie să păstreze înălbitor pe parul tau.
  3. Ar trebui să se aplice întotdeauna o soluție de albire a părului ud. Spray-bleach trebuie aplicat pe parul umed într-o direcție descendentă, pornind de la un cm de rădăcini. În aplicarea înălbitor, ar trebui să pieptene părul, astfel încât înălbitorul distribuite uniform. Pentru a acoperi tot părul, cu excepția rădăcinilor cât mai curând posibil. Astfel, parul tau va avea un aspect de aluat. Acest lucru ar trebui să dureze mai mult de 15 minute.
  4. Dacă doriți să lumineze parul, nu toate, ci doar o parte, pentru a începe să ia câteva fire în jurul feței. Sau, puteți alege câteva bucăți de păr din diferite părți ale capului și să le iasă în evidență. Albirea același proces. Aplica-l pe parul umed, și va trebui să așteptați timp de aproximativ cincisprezece minute sau cam asa ceva.
  5. După ce ați luat culoarea corespunzătoare a parului, ar trebui să spălați înălbitor cu părul bine. Peroxidul de multe ori au tendința de a face parul uscat si poate duce la fragilitatea lor. Pentru a preveni acest lucru, utilizați balsamurilor de păr de bună calitate. Lăsați balsamul timp de cinci la zece minute, părul, și apoi se clătește cu apă.
  6. Există păr atunci când procesul de albire durează mai mult timp pentru a obține efectul dorit trasnet. În acest caz, este necesar să se decolora părul în mod repetat, pe o perioadă de timp înainte de a obține un rezultat satisfăcător. albite radacinile firelor de par foarte repede, și trebuie doar să dețină înălbitor la rădăcinile într-un timp foarte scurt. Prin urmare, de îndată ce ai terminat cu restul de albire a părului poate înălbi radacinile firelor de par prea. Peroxidul de hidrogen este utilizat pentru a ușura păr pe mâinile sale.