Declarațiile de dragoste în proză prietena

Preferata mea! Arăți foarte frumos și uimitor! Cu toate acestea, ca întotdeauna, trebuie doar nici o idee cât de mult am avut noroc că mi-ai ales printre miile de alți bărbați. O astfel de frumusețe, de fapt, au nevoie de un bărbat adevărat, nu? Dragă, suntem deja atât timp împreună (aici este mai bine să specifice o relație anumit termen - șase luni, un an, trei luni), iar eu încă nu pot să cred că fericirea - în norocul de a fi aproape de tine, să te posede, să te iubesc ... Pat, îți place premiul râvnit - ești recompensa mea pentru probleme de lac în viața mea trecut dificil ... eu te iubesc foarte mult și voi prețui, ... știi că pentru tine, eu sunt gata pentru orice ...


Ești frumoasă ca zorile dimineața, dragostea mea. Buzele tale sunt ca rubine prețioase, ele face semn, acestea provoacă o pasiune nestins. Ochii tăi sunt ca vârtejuri fara fund, atrage și sperie. sprancenele sunt ca aripile unei păsări, nas ca și în cazul în care sculptate din fildeș de cei mai buni maeștri ai lumii. Parul tau este ca marea, care doresc să înoate în valuri reci, pentru a le trece prin palma, îngroapă fața lui. Tu ești cea mai bună fată pe care am întâlnit vreodată. Te iubesc foarte mult.

Te iubesc foarte atent păstrat în inima ei. fiecare uite ochii tăi frumoși, fiecare cuvânt rostit buzele angelice, în fiecare secundă am fost acolo. Sunteți în întregime el captivat inima și sufletul meu. și nu pot avea inima mea fără tine. Te iubesc copilul!

Copilul meu dulce! Vreau să-l repet pentru tine pentru totdeauna. Te iubesc toate, frumusețea ta, obiceiurile tale, râsul, glumele tale. Ești perfectă. Te-am găsit, am găsit fata visurilor sale. Înainte de a te-am cunoscut, nu am putut imagina că acest lucru este posibil. Ce pot face atât de mult de a iubi. Dar mi-ai schimbat. Pe lângă tine, eu nu mă recunosc. Cu tine am tot mai bine, ai întotdeauna distractiv, și eu sunt mereu fericit. De dragul tău eu sunt gata pentru tot, pentru că mi-ai dat o nouă viață plină de culori și de minute pline de bucurie. Când suntem împreună, totul se schimbă în jurul valorii. Cum aș putea să fi trăit până la acest lucru, și ce aș face fără tine. Sunt recunoscător pentru un astfel de cadou, și vă mulțumesc pentru ceea ce sunt doar astfel încât ești, și nu am nevoie de o alta. Pot să vorbesc mereu despre dragostea mea fără margini pentru tine. Știu că de dragul tău și de dragul familiei noastre viitoare sunt pregătit pentru orice. Nu vei plânge, pentru că pur și simplu nu-l lăsa.


Am vrut mult timp să-ți mărturisesc că te iubesc foarte mult. De la prima întâlnire, din primul moment, am știut că ai fost, ești rodnulya meu. Te-am iubit la prima vedere. Sunt gata să fac orice pentru tine. Vreau și eu sunt gata să fiu cu tine toată viața ta. Vreau ochii străluceau întotdeauna cu bucurie, iar zambetul tau dulce nu a plecat niciodata fata frumoasa. Lasă-mă, și voi face totul, astfel că sunteți întotdeauna fericit. Chiar și atunci, când te-am văzut pentru prima oară, am realizat că am fost mai mult decât orice fată nu are nevoie, pentru că am găsit sufletul meu pereche. Acum vom umbla împreună pe Putikov visul nostru - pentru a crea o familie. Nu măcar o îndoială că tu și eu voi fi cel mai fericit. Și acum hai să trăiască și să se bucure de fiecare moment care este cheltui unul cu celălalt. Eu cred că totul va fi la fel de mare. Noi merităm.

Dragostea nu poate fi explicat în cuvinte. Numai cei care o simt, poate înțelege pe deplin ce înseamnă „dragoste.“ Asta ma atins acest sentiment, și vreau să vă spun chiar acum că nu este nimeni mai mult decât tine, draga mea pentru mine în această lume. Chiar și toate cuvintele care există pe planeta, nu este suficient pentru a explica cât de mult te iubesc. Doar simt între liniile.

„Ești o femeie ... Ești bucuria pe care o ai floare o viață puțin în vasta lume a briza marii ... Tu ... Tu ești briza ... Și nici un suflet în această lume largă. Ești o ploaie caldă de vară ... Tu ești o pasăre pe cer ... frumos și inteligent ... și dorința irezistibilă de a ... Lasă viața ta să fie completat în întregime. Toate cele mai calde lucruri în această lume! "

Iubito, te iubesc mai mult decât orice, mai mult decât viața, vreau doar să fiu cu tine, eu sunt fericit doar cu tine, ești cea mai frumoasă fată dulce frumoasă,,, fermecător. Și acum am înțeles că nu pot trăi fără tine. Este în inima mea în fiecare uite ochii tăi frumoși, fiecare cuvânt rostit de buzele moi, în fiecare minut pe care am fost împreună. În fiecare dimineață când mă trezesc, primul lucru pe care cred - că ești tu. Tocmai te-am ador! Am dat seama că nu am putut trăi fără tine, copilul meu. Ai devenit sensul vieții mele. Crede-mă, va fi cea mai fericită fată din lume. Sunt gata să strige peste tot că te iubesc. Nu-mi pot imagina o zi fără zâmbetul tău, fără sărutări. Nu ai nici o idee despre modul în care îmi sunt dragi. Toată viața mea am visat o fată ca tine, blând, inteligent, blând. Tu - cea singura cu care vreau să fiu pentru totdeauna.

Toate păsările cântând sunt gata să se adune în cor, doar pentru a decora discursul cu cântând lor, și le-am dori, mereu gata pentru a fi acolo pentru a împărtăși cu tine toate bucuriile și necazurile, să se întâlnească cu tine în zori și a vedea un apus de soare, pentru a fi mereu împreună, preferatul meu.

Recunoaștere voce frumoasă fată în dragoste