Declarații de dragoste Nastya

Puteți sorta declarațiile de dragoste cu numele fetelor.
Pentru a face acest lucru, selectați o literă a alfabetului, care începe numele de prietena sau soția ta.Declarații de dragoste Nastya

Nastya, trebuie să vă cel mai mare și cel mai frumos sentiment, care există numai în această lume, fără de care o persoană pur și simplu nu poate trăi, ci doar acolo. Acest sentiment se numește dragoste!

Tu, Anastasia, pentru mine cel mai important si iubit om din lume, tu ești cel pentru care sunt gata pentru orice. Îmi doresc să fi cunoscut adevărata fericire, iar eu voi fi fericit să dubleze dacă permiteți-mi să ia parte la ea.

Nastya, te iubesc!

Nastya, I mii și mii de ori încercarea de a găsi cuvintele pe care le vorbesc cu tine acum. M-am gândit atât de mult ca să descrie cuvintele disponibile pe care le am pentru tine, este pur și simplu imposibil. Și am ajuns la concluzia că, de fapt, aceste cuvinte care pot explica tot ceea ce simt pentru tine, dar nu există în natură.

Dar eu încă mai doresc să-ți spun că ești fata pe care am nevoie de un număr. Zambetul tau unic mine cel mai fericit om din lume face, chiar dacă sunt trist. Numai cu tine, am dat seama ce înseamnă să fii cu adevărat fericit și că viața fără dragoste este lipsită de sens. Tu ești cel care mă pot gândi la mai puțin de 61 de secunde într-un minut.

Sunt extrem de recunoscător pentru soarta mea, și, desigur, tu, Anastasia, că ești în viața mea. Vocea ta blândă pentru mine ca un cântec preferat. Și când te uiți la mine, sufletul meu se revarsă cu caldura, pe care vreau să-ți fac baie, draga mea. Eu vă voi da întotdeauna caldura, afectiune, sensibilitate, grijă și dragoste, dar în același timp, voi fi un sprijin puternic si incasabil pentru tine, te voi proteja întotdeauna de toate problemele și greutățile. Pentru că tu ești omul cel mai draga pe care o am, și nimic mai mult, și mai important, nu poate fi!

Nastya, te iubesc!

Nastya, un milion de ori, am fost în căutarea pentru cuvintele pe care vreau să-ți spun. Deci, o mulțime de gândire, pentru că Descrieți cuvintele disponibile, cât de luminos sentimentele mele pentru tine, este foarte dificil. Și am ajuns la concluzia că, de fapt, aceste cuvinte cu care să explice toate sentimentele pe care le am pentru voi, până în prezent nu au venit.

Dar eu încă mai vreau să știi că, Nastya, a fost fata pe care vreau să văd în fiecare zi în jurul valorii. zambetul tau frumos cel mai fericit om din lume face, chiar dacă sunt trist. Numai cu tine, am dat seama ce înseamnă a fi cu adevărat fericit, și că este iubire. Tu ești cel care mă pot gândi la mai puțin de 61 de secunde într-un minut.

Nastya, te iubesc!

Nastya, soarele meu! Vocea ta neobișnuit de afectuos și cald, ca sunetul unui flux pur, care curge de la cele mai frumoase și cele mai înalte vârfuri.

Buzele tale sunt mai gustoase și mai dulce decât majoritatea fructelor coapte și dulce, care au doar în această lume.

pielea netedă și delicată, care vrea să gâdila buzele, frumos părul parfumat, care asa vrea să se dizolve - toate sunt frumoase, la care am atins-o vreodata.

Te iubesc cu toată inima mea, te ador cu toată inima mea, îmi place tot corpul, și este pentru că tu ești singurul atare în această lume, esti dincolo de comparație cu nimeni! Tu ești cel mai cel mai frumos, afectuos, blând și dorit de mine! Te admir, iubitul meu!

Nastya, te iubesc!

Nastya, soarele meu! Vocea ta caldă extrem de blând, comparabil cu melodia pură a fluxului care fluxurile murmurînd cu cele mai înalte și mai frumoși munți.

Buzele tale sunt mai dulci și mai gustoase decât fructele foarte dulci și coapte, care există numai și va exista în această lume.Pielea ta este moale și catifelat, la care aș dori să ating buzele, dvs. de lux de par parfumat, care asa vrea să înoate - ele sunt frumoase tot ceea ce am atins vreodată.

Te iubesc cu toată inima mea, ador cu toată inima mea, îmi place tot corpul, pentru că ești dincolo de comparație cu oricine altcineva, ești singurul în această lume! Tu ești cel mai frumos, afectuos, blând și dorit de mine! Voi admira mereu, soarele meu!

Nastya, te iubesc!

Nastya, nu vă puteți imagina cum îmi sunt dragi! În fiecare zi văd o mulțime de fete care trec de mine, dar nici unul dintre ei nu reușește să stârnească inima mea, spre deosebire de tine, se poate face numai doar pentru tine! Tot ce am visat o fată ca tine. Afectuos, inteligent, blând, frumos, lista este fără sfârșit. Sunteți cu adevărat unic printre toate fetele l-am văzut. Tu ești singura fată pe care vreau să fie o viață.

În fiecare dimineață, imediat ce mă trezesc, primul lucru pe care cred că - este vorba despre tine, Anastasia. Mă gândesc la tine zi și înainte de a merge la culcare, și chiar și în somn. Și dacă mă trezesc noaptea, eu încă o dată gândesc la tine, iar apoi pe fata mea există un zâmbet, pentru că știu că va fi visul meu, și știu că în curând te voi vedea în realitate. Și când îl văd, eu pot respira în mirosul parului, uita-te in ochii strălucind, atinge buzele de sarcini, simt respirația caldă și ritmul cardiac.

Deși a fost nevoie de nu atât de mult timp ca suntem familiarizați cu, dar eu sunt cu siguranță pot spune că vreau să trăiesc cu o fată ca tine toată viața mea, în afară, fără tine am deja nu se poate imagina. Și poți să-mi cred că va fi cu adevărat cea mai fericită fată din acest univers, voi face ceva ce nu știai durere și tristețe, vă voi ascunde de toate necazurile și problemele, voi face tot astfel încât să întotdeauna zâmbit acum!

Nastya, te iubesc atât de mult încât te imagina că nu poți!

Nastya, un milion de ori, m-am gândit la acele cuvinte pe care vreau să-ți spun. M-am gândit atât de mult ca să descrie cuvintele disponibile pe care le simt pentru tine, nu sunt ușor. Și am ajuns la concluzia că astfel de cuvinte care pot explica toate sentimentele pe care le am pentru tine, atâta timp cât nu există în natură.

Dar eu încă mai doresc să-ți spun că ești fată că eu sunt mai bine decât oricine altcineva din lume. Zâmbetul tău destul de sincer ma cel mai fericit om din lume face, chiar dacă sunt trist. Numai cu tine, am dat seama ce înseamnă să fii cu adevărat fericit și că dragostea - este cel mai prețios lucru care poate fi numai în lume. Tu ești cel care mă pot gândi la mai puțin de 61 de secunde într-un minut.

Te iubesc, Nastya!

Nastya, am pentru tine cele mai importante și pur sentiment, care poate fi în această lume, fără de care omul nu poate trăi, și numai acolo. Acest sentiment de iubire!

Tu sunt pentru mine cele mai importante și favorit oameni în această lume, tu ești cel pentru care sunt gata să fac tot ceea ce ar putea fi gata pentru o persoană cu adevărat iubitoare. Chiar vreau să văd ați găsit adevărata fericire, iar eu voi fi fericit să dubleze dacă permiteți-mi să ia parte la asta.

Nastya, te iubesc!

Nastya, soarele meu! Vocea ta caldă extrem de blând, comparabil cu sunetul unui flux pur, care curge de la cele mai înalte și mai frumoși munți.

Buzele tale sunt mai gustoase și mai dulce decât majoritatea fructelor coapte și dulce, care poate fi în această lume.

pielea netedă și delicată, care vrea să mângâi buzele, dvs. de lux de păr parfumat, care a vrut doar să înoate - toate sunt frumoase, la care am atins-o vreodata.

Te iubesc cu toată inima mea, te ador cu toată inima mea, îmi place tot corpul, pentru că sunt dincolo de comparare, sunteți singurul atare! Tu ești cel mai frumos prisamaya, afectuos, blând și dorit de mine! Te voi admira mereu, draga mea!

Te iubesc, Nastya!

Nastya, milioane de ori am fost în căutarea pentru cuvintele pe care le vorbesc cu tine acum. Deci, o mulțime de gândire, pentru că mi se pare destul de greu pentru a descrie cuvintele disponibile pe care le am pentru tine. Și după multă gândire, am ajuns la concluzia că, de fapt, aceste cuvinte cu care să descrie toate sentimentele pe care le am pentru voi, până în prezent nu au venit.

Dar eu încă mai doresc să-ți spun că ești exact fata pe care am dori să văd în fiecare zi în jurul valorii. Zambetul tau unic mine cel mai fericit om din lume face, chiar dacă sunt trist. Numai cu tine, am dat seama ce înseamnă să fii cu adevărat fericit și că nu poate fi fără iubirea acestei vieți. Tu ești cel cred că aproximativ 61 secunde într-un minut.

Sunt extrem de recunoscător pentru tine, și cu siguranță, în prezent că o astfel de persoană minunată ca tine în viața mea. Vocea ta blândă pentru mine ca un cântec preferat. Și când te uiți la mine, sufletul meu iubire se revarsă cu căldură, vreau să împărtășesc cu voi, draga mea. Eu vă voi da mereu grija, caldura, afectiune, sensibilitate si iubire, dar voi fi un sprijin indestructibil si foarte puternic pentru tine, te voi proteja întotdeauna de toate problemele și greutățile. Pentru ca tu esti cea mai draga om, care este, în viața mea, și absolut nimic mai important și nu poate fi!

Nastya, te iubesc!