Declarații de dragoste Dasha

Puteți sorta declarațiile de dragoste cu numele fetelor.
Pentru a face acest lucru, selectați o literă a alfabetului, care începe numele de prietena sau soția ta.Confesiunile de dragoste Dasha

Dasha, nici nu dau seama cât de mult îmi sunt dragi! În fiecare zi văd o mulțime de fete care sunt aproape de mine, dar nici unul dintre ei nu va excita inima mea ca tine, se poate face numai doar pentru tine! Tot ce am visat o fată ca tine. Delicate, frumos, blând, inteligent, iar lista este fără sfârșit. Sunteți cu adevărat unic printre toate fetele le-am întâlnit în viața mea. Tu ești singurul Vreau să fiu pentru totdeauna.

În fiecare dimineață, imediat ce mă trezesc, primul lucru pe care am început să cred că - este vorba despre tine, Dasha. Atunci mă gândesc la tine toată ziua, și înainte de a merge la culcare, și chiar și în somn. Și dacă mă trezesc brusc noaptea, apoi, din nou, mă gândesc imediat la tine, iar apoi pe fata mea există un zâmbet, pentru că știu că va fi visul meu, și știu că în curând te voi vedea în realitate. Și când acest lucru se întâmplă, voi fi în stare să respire parfumul parului, uita-te în ochii tăi frumoși, atinge buzele de sarcini, simt bătăile inimii și respirația caldă.

Chiar dacă acesta este trecut, și nu la fel de mult timp ca suntem familiarizați cu, dar eu sunt complet sigur că vreau să trăiesc cu o fată ca tine toată viața mea, cu atât mai mult, fara tine eu nu pot imagina. Și poți să mă crezi, cu mine vei fi cea mai fericită fată din acest univers, vă voi ascunde de toate necazurile și problemele, voi face ceva ce nu știai tristețe și durere, voi face tot astfel încât să fiți mereu la fel de zambitoare ca acestea sunt acum!

Dasha, te iubesc atât de mult încât nici nu se poate imagina!

Dasha am pentru tine cel mai puternic și la aceleași sentimente timp gingase, fără de care o persoană pur și simplu nu poate trăi, ci doar poate exista. Acest sentiment de iubire!

Tu DASHA, pentru mine cel mai important si iubit om din această lume, tu esti doar cel pentru care sunt gata să fac tot ce-ar putea fi gata să persoană cu adevărat iubitoare. Mi-aș dori să fii cu adevărat fericit, iar eu voi fi fericit să dubleze dacă permiteți-mi să ia parte la ea.

Te iubesc, Dasha!

Dasha, dragostea mea! Vocea ta afectuos și cald, comparabil cu melodia pură a fluxului care fluxurile murmurînd cu cele mai frumoase și cele mai înalte vârfuri.

Buzele tale sunt mai gustoase și mai dulce decât cel mai dulce și fructe coapte, care există și va exista în această lume.

Pielea ta este moale și netedă, care vrea să gâdila buzele, parul frumos parfumat, care a vrut doar să înoate - ele sunt frumoase de toate, la ceea ce am atins-o vreodata.

Te iubesc cu toată inima mea, îmi place întregul corp, cult, cu toată inima mea, pentru că nimeni nu bate niciodată, tu ești singurul din această lume! Tu ești cel mai frumos, blând, afectuos, și preferatul meu! Te admir, krasatulechka mei!

Te iubesc, Dasha!

Dasha, fericirea mea! Cum sunt încă bine la momentul respectiv, când ești lângă mine! Nu sunt în stare să se gândească la altceva: tot ceea ce părea important pentru mine devine atât de simplu și nesemnificative, în comparație cu tine! Ai devenit pentru mine cel mai important si scumpa fata din viata mea. Nici măcar nu știu cât de fericit sunt când văd zâmbetul tău, și când am auzit râsul tău luminos, la care nimic din lume nu poate egala frumusețea. Ei bine, dacă nu poate fi comparat cu parul unic parfumat, ochii tăi frumoși, ta catifelată pielea moale, atingând că am cădea în dragoste cu ea și mai puternică și întotdeauna, împreună cu voce feminină frumoasă, pe care eu sunt dispus să aud în fiecare zi a vieții sale. Știi, eu sunt fericit doar știind că ești cu mine.

Felul tău de mișcare - aceasta este ceea ce este cu adevărat feminin și cu adevărat fascinant: o astfel eleganță, grație, ușurință, care ia pur și simplu respirația departe și inima mea începe să bată mai repede și mai repede. Și, de îndată ce nu poate cădea în dragoste cu tine? La urma urmei, este pur și simplu imposibil!Dasha, te iubesc!

Dashagayduk, soarele meu! Cum sunt încă bine când ești în jurul valorii de! Am uita de tot: toate acele lucruri care par să-mi importante în viața devenit atât de simplu și nesemnificativ în comparație cu tine! Ai devenit pentru mine cel mai scump si importanta persoana din viata mea. Nu ai idee cât de încântați sunt când văd zâmbetul tău frumos și auzi râsul luminos, deoarece cu el nimic din lume nu poate egala frumusețea. Ei bine, dacă nu poate fi comparat cu parul unic parfumat, dumneavoastră catifelată atinge pielea moale pe care am cădea pentru tine, chiar mai puternic, ochii tăi frumoși, și, desigur, cu vocea ta frumoasă feminină, să aud că vreau în fiecare zi din viața mea . Și, în general, eu sunt fericit doar știind că ești cu mine.

modul de mișcare - într-adevăr arată feminin și cu adevărat fascinant: o astfel eleganță, grație, ușurință, chiar îți taie răsuflarea, și face inima mea bate mai repede și mai repede. Și cum pot toate acestea să nu cadă în dragoste? Este pur și simplu imposibil să rămână indiferentă față de tine!

Te iubesc, Dashagayduk!

Dasha, vă prezint cel mai mult și, în același timp, un sentiment de licitație, fără de care o persoană pur și simplu nu poate trăi, ci pur și simplu există. Acest sentiment se numește dragoste!

Tu, Dasha, pentru mine cele mai importante și preferate oameni din lume, tu esti doar cel pentru care sunt gata pentru orice. Vreau atât de mult să ai găsit adevărata fericire, iar eu voi fi fericit dacă mă lași să iau parte la ea.

Te iubesc, Dasha!

Dasha, nu ai nici o idee despre modul în care îmi sunt dragi! A doua zi, am vedea o mulțime de fete diferite, trecând lângă mine, dar nici unul dintre ei starneste inima mea, așa cum ești, pentru că se poate face doar numai pentru tine! Toată viața mea am fost de așteptare pentru o fată ca tine. Blând, inteligent, afectuos, frumos, iar lista este fără sfârșit. Sunteți cu adevărat unic printre toate fetele l-am întâlnit vreodată. Tu ești singurul Vreau să fiu o viață.

În fiecare dimineață, imediat ce mă trezesc, primul lucru pe care cred că - este vorba despre tine, Dasha. Apoi mă gândesc la tine zi și înainte de a merge la culcare, și chiar și în somn. Și dacă mă trezesc brusc noaptea, eu încă o dată gândesc la tine, iar apoi pe fata mea există un zâmbet, pentru că te cunosc, am visat, și știu că în curând te voi vedea în realitate. Și când îl văd, respir aroma parului delicioase, uita-te în ochii tăi frumoși, atinge buzele de sarcini, simt bătăile inimii și respirația caldă.

Să-i au trecut și nu o mulțime de timp cu dragostea noastră, dar eu știu că aș vrea să trăiesc cu o fată ca tine toată viața mea, în afară, fără tine am deja nu se poate imagina. Și fii sigur că vei fi cea mai fericită fată din lume, voi face ceva ce nu știi de tristețe și durere, te-am cruțat de toate necazurile și problemele, voi face orice să ai fost întotdeauna un motiv să zâmbească așa cum sunt acum!

Dasha, te iubesc atât de mult încât nu ai nici o idee!

Dasha, draga mea! Oferta dvs. și voce blândă, la fel ca sunetul unui flux pur, care curge de la cele mai înalte și mai frumoși munți.

Buzele tale sunt mai dulci și mai gustoase decât fructele foarte coapte și dulce, care există numai și va exista în această lume.

Pielea ta blând și mătăsos care doresc să mângâi buzele, parul de lux parfumat, care asa vrea să se dizolve - acestea sunt incomparabil mai frumoase decât tot ce m-am ocupat vreodată.

Te iubesc cu toată inima mea, îmi place tot corpul, devoțiune cu toată inima mea, și asta pentru că ești de comparație, sunteți singurul atare în această lume! Tu ești cel mai frumos prisamaya, afectuos, blând și preferatul meu! Te voi admira mereu, iubita mea!

Dasha, te iubesc!

Dasha, am mii și mii de ori au încercat să găsească cuvintele pe care vreau să-ți spun. Deci, o mulțime de gândire, pentru că Este greu de descris cuvintele disponibile pe care le am pentru tine. Și am dat seama că, de fapt, aceste cuvinte cu care să descrie ceea ce simt pentru tine, nu există încă.

Dar eu încă mai vreau să vă spun că, Dasha, fata pe care vreau să văd în continuare. Zâmbetul tău destul de sincer ma cel mai fericit om din lume face, chiar dacă sunt trist. Numai cu tine, am dat seama că este de a fi cu adevărat fericit, și că nu există nici o dragoste din viața prezentă. Tu ești cel care mă pot gândi la mai puțin de 61 de secunde într-un minut.

Te iubesc, Dasha!

Dasha, nu vă puteți imagina cum îmi sunt dragi! A doua zi, am vedea o mulțime de fete, care trece lângă mine, dar nici unul dintre ei nu reușește să stârnească inima mea, spre deosebire de tine, se poate face numai doar pentru tine! Am fost ca o fată ca tine. Frumos, blând, inteligent, afectuos, această listă este fără sfârșit. Tu ești singurul dintre toate fetele le-am întâlnit în viața mea. Tu ești singura persoană vreau să fiu pentru totdeauna.

În fiecare dimineață când mă trezesc, primul lucru pe care cred că - este vorba despre tine, Dasha. Mă gândesc la tine zi și înainte de a merge la culcare, și chiar și în somn. Și dacă mă trezesc noaptea, mă gândesc la tine din nou, și apoi pe fața mea există un zâmbet, pentru că știu că te-am visat și știu că în curând voi văd reală. Iar atunci când se întâmplă acest lucru, respira aroma parului delicioase, uita-te în ochii tăi frumoși, ajunge pentru buzele tale de licitație, se simt bătăile inimii și respirația caldă.

Chiar dacă acesta este trecut, și nu o mulțime de timp, după cum știm, dar eu sunt cu siguranță pot spune că vreau să trăiesc cu o fată ca tine toată viața mea, cu atât mai mult, fără tine nu pot imagina. Și poți fi sigur că vei fi cu adevărat cea mai fericită fată din acest univers, voi face ceva ce nu știai durere și tristețe, vă ograzhu din toate necazurile și problemele, voi face tot astfel încât să zâmbit întotdeauna atât așa cum este acum!

Dasha, te iubesc atât de mult încât te imagina că nu poți!