Decât pentru a trata vărsături

Vărsăturile sunt printre cele mai multe reacții neplăcute. De multe ori apare ca răspuns la un rezultat pozitiv în tractul digestiv al substanțelor nocive. Dar aceasta poate provoca si de stimuli externi (mirosuri). Voma este un simptom al anumitor boli. Deci, cum de a trata vărsăturilor cauzate de diferite motive?Vărsături, în caz de otrăvire

Cele mai frecvente cauze de vărsături - intoxicații după consumul de alimente care nu corespund, droguri, alcool, si altele.

Primul ajutor în astfel de cazuri este de a elimina din stomac de conținut dăunător, de ex., E. lavaj. Procedura are sens în cazul în care aceste substanțe au fost în stomac recent.

Cum să se spele? Dă băutură cel puțin un litru de apă fiartă (este posibil cu o soluție slabă de permanganat de potasiu), faceți clic pe rădăcina limbii și cauza vomei. Și așa de câteva ori, până când apa iese curata.

După aceea, carbon 5 comprimate de băutură activat.

Problemele tractului gastro-intestinal

Dacă voma apare frecvent și este însoțită de eructații, durere în stomac, gust amar în gură, diaree sau constipație - acest lucru poate fi un semn de pancreatită, colecistită, gastrită, ulcer. Apoi, aveți nevoie pentru a trata boala de bază (după primul ajutor).

Decât pentru a trata vărsături, în cazul în care există febră, diaree, slăbiciune? Poate că aceasta este o infectie intestinala, si, prin urmare, ar trebui să chemi un doctor. El va numi tratament include antibiotice. Poate necesita spitalizare (dizenterie).Adesea, greață și vărsături apar în motilitatea intestinală încălcare (constipație). Apoi, numește sau Domperidon Motilium (o jumătate de oră înainte de mese de 3 ori pe zi).

Vărsături în timpul stimulării a centrului vomei

Această problemă se întâmplă cu o creștere a presiunii intracraniene. Ea apare din cauza presiunii crescute de lichid cefalorahidian și creierul este stors. Acest lucru se întâmplă atunci când migrene, leziuni traumatice cerebrale, șoc, edem cerebral.

Acesta acționează în mod direct asupra centrului vomei din creier de droguri Reglan. Lui ia 3-4 p. o zi înainte de mese. Acest medicament este prescris, iar atunci când alte boli este centrul nervos de emoție, și este imposibil de a opri vărsăturile prin alte mijloace.

Decât pentru a trata varsaturi la copii, cauzate de rău de mișcare în timpul traficului. Pentru aceasta cauza voma perturbare a aparatului vestibular. Timp de o jumătate de oră înainte de călătorie bea 0,5-1 comprimat sau scopolamină Ciel. Puteți lua remedii homeopatice, dizolvându-le sub limba pentru o excursie la fiecare 30-40 de minute.

remedii populare

Este considerat a fi un mijloc eficient de ceai de menta, aceasta planta parfumat calmeaza stomacul iritat. Pregătirea unei perfuzii este simplu: într-un pahar de apă clocotită timp de 10-15 minute. linguriță de frunze. Bea sub formă de căldură în inghitituri mici.

Deoarece voma pot fi cauzate de boli ale tractului digestiv, ajuta la reducerea inflamației de ceai de musetel. Este posibil să se facă un amestec de musetel si menta. În schimb balsam de menta, de asemenea, utilizat.

Când otrăvire a da un decoct de semințe de fenicul: un pahar de apă 1 linguriță

combaterea deshidratare

După o vărsături prelungite se produce deshidratare. Dar reflexul faringian se păstrează pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât să bea lichidul de o oră după terminarea atacului. Dă porțiuni mici, începând cu o lingura, crescând treptat doza.

mijloace bune de deshidratare este Regidron care conține săruri și glucoză. Acest medicament restabilește echilibrul acido-alcalin în stomac.

Avizarea cum să trateze vărsături, noi încă insistă: asigurați-vă că să se consulte medicul dumneavoastră pentru ajutor calificat. Mai ales în cazul în care a avut loc vărsături într-un copil.