De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral

Atunci când tranzacțiile imobiliare este important să vă asigurați că cineva are dreptul de proprietate asupra acestui teren. După cum se știe, vRumyniyapravo de proprietate în astfel de cazuri, ar trebui să fie înregistrate în Registrul de Stat.În cazul în care o astfel de înregistrare nu este prezent, atunci dreptul de proprietate asupra terenului devine neconfirmate. Dacă, de exemplu, aveți de gând să cumpere un teren pentru a construi o casă, va fi necesar să se asigure că vânzătorul are de fapt dreptul de a vinde. Și acest lucru are loc numai în cazul în care acesta sau proprietarul său, sau care acționează în numele proprietarului.

De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral

Există, de asemenea, o altă situație în care o astfel de informații pot fi de interes. Să presupunem că aveți de gând să cumpere o bucată de teren, dar care nu au fost încă decis care unul. Și acum, ați văzut opțiunea corespunzătoare. Cine poate afla dacă terenul se vinde, și în ce condiții? Cel mai evident mod - pentru a afla cine este proprietarul site-ului, și să-l contacteze.

O altă situație în care se poate solicita astfel de date, pot fi după cum urmează. Să presupunem că sunteți în căutarea pentru un teren pentru orice scop. Și astfel, veți vedea că există o porțiune care, la prima vedere, pare abandonată. Căci pământul nu se uita, tot cu buruieni. O casa sau alte clădiri acolo, sau ele sunt grav afectate de timp. Tu vezi și speranța că vă puteți cumpăra terenul un pic mai ieftin decât de obicei.

Cu toate acestea, primele impresii pot fi înșelătoare, și pot exista în continuare propriul tau sef. În orice caz, răspunsul final te dacă ai determina exact cine deține terenul, și vorbesc cu proprietarul ei.

În orice caz, potrivit legii, numele și numele proprietarului, sunt informații publice, care pot fi obținute cu ușurință prin solicitarea corespunzătoare.

Cum știu cine deține terenul?

După cum știm, pământul este una dintre cele mai importante resurse ale oricărei țări. teritoriul românesc este foarte mare, dar fiecare site pe acesta trebuie să fie luate în mod corespunzător în considerare. Pe de o parte, fiecare bucată de pământ aparține într-adevăr pe cineva. Unele zone aparțin statului, celălalt - pentru persoane fizice.

Există Registrul de stat din țară. care specifică datele cu privire la acele domenii care au fost înregistrate în mod corespunzător. În diverse cazuri, ar putea fi un teren care au un scop diferit și o utilizare diferită a Permise. În acest registru, puteți aplica pentru informațiile solicitate în mod direct.

Trebuie amintit că, pentru a obține astfel de declarații trebuie să plătească taxa de stat și pregătirea datelor va trebui să confirme identitatea prin furnizarea unui document pentru identificarea sa.

numărul cadastrală

Fiecare parcelă de teren înregistrată corespunde unui număr cadastral strict definite. numerotare

De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral
țiilor făcute în așa fel încât fiecare dintre aceste camere este folosit doar o singură dată.

Și dacă pentru un motiv oarecare numărul nu mai este folosit, acesta nu va fi atribuită din nou pentru orice alte bunuri.

Principiul formării numărul cadastral este foarte simplu. Întreg teritoriul România este împărțită în districte cadastrale.

dispunerea lor corespunde aproximativ granițele regiunilor Federației Ruse. Acestea, la rândul lor, sunt împărțite în zone cadastrale, care sunt deja împărțite în secțiuni separate.

Apartamentul se include prefixul. prefixul și numărul în zona dumneavoastră. Dacă știți acest număr, oferă posibilitatea de a face o cerere pentru a obține informațiile disponibile despre site. Aceste date, în special, să conțină informații despre proprietarul site-ului.

Metode de colectare a informațiilor

Cât de realistă este o modalitate de a obține aceste informații? La înregistrarea dreptul de proprietate asupra terenurilor, proprietarul trebuie să respecte înregistrarea obligatorie a diferitelor documente. Numărul cadastrală este atribuit fără un pachet corespunzător a documentelor.

După cum sa menționat deja, aceste date sunt înscrise în registrul de stat, dar în procesul de înregistrare, acestea pot fi stocate în diverse agenții guvernamentale. S-ar putea solicita informațiile necesare.O altă opțiune este de a căuta aceste informații pe site-urile specializate de pe Internet.

Dacă contactați agențiile relevante ar trebui să fie refuzat de informații, atunci acest lucru poate fi unul dintre următoarele motive:

 1. Aceste informații în baza de date oficială nu există.
 2. Cererea conține informații incomplete sau inexacte.
 3. Cerere de eliberare a informațiilor solicitate nu a fost validă.

SRC Cartografie și Cadastru

Dacă vorbim despre procesul de înregistrare a proprietății. trebuie mai întâi de

De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral
luchit pentru acest număr de inventar. Fără ea, este imposibil să se introducă date în Registrul de stat.

Chiar procesul de proiectare este de a se asigura că documentat toate datele importante care sunt legate de site-urile luate în considerare.

Printre acestea se numără procedura de topografie sale. schema de proiectare a locației sale, o indicație a clădirilor pe acesta sunt, și pregătirea altor documente necesare.

În cazul în care a efectuat această procedură, Centrul de Stat de Geografie și Cadastru va stoca diverse date asociate cu acest site. Printre acestea sunt datele despre proprietarul acestui site.

inspecție fiscală

După cum știți, dacă sunteți proprietarul terenului. Vi se cere să plătească taxa corespunzătoare. Pentru calculul și plata impozitului pe terenuri controlate de stat, datele de pe acest site se depune la biroul fiscal. Dacă aplicați o solicitare corespunzătoare, puteți obține date privind proprietarul terenului.

Să analizăm ce fel de informații pot fi folosite la această facilitate? Există cel puțin două motive pentru acest lucru. Una dintre ele este că nu putem merge pe site-ul, care este în proprietate privată, și ceea ce aparține statului.

Asociația grădinar

Nu sunt cei printre proprietarii de parcele de teren. care au o porțiune care este prevăzută să le ca membrii ai comunității de grădină. Dacă aveți un interes într-una din zonele care fac parte dintr-un astfel de parteneriat, aceasta trebuie să se adreseze președintelui său. El dispune de toate documentele necesare referitoare la participanții parteneriatului și ei dețin parcele de teren.

Îmi puteți spune proprietarul terenului online gratis?

Pentru a utiliza căutarea. care este construit în această hartă, putem folosi un număr corespunzător suprafața de teren și numărul cadastral zonă. Introduceți secvența de date în caseta de căutare, veți obține o imagine a zonei harta la care numerele corespund.

În paralel, procesul de căutare este posibil să se schimbe scara hărții pe care o vizualizați site-ul. În cazul în care imaginea este suficient de detaliat, cunoscând numărul zonei cadastrale în cartierul, puteți găsi cu ușurință postul dorit. Această hartă a oferit emiterea datelor despre el, care sunt publice. Ca parte a acestor informații vor fi furnizate datele proprietarului site-ului.

Aici trebuie remarcat faptul că, deși, metoda poate ajuta la rezolvarea acestei probleme, dar există câteva modalități de a obține aceste informații on-line, cu absolut gratuit.

Să discutăm aceste metode mai în detaliu:

De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral

concluzie

Obțineți informații despre proprietarul unui anumit teren este posibilă. Acest lucru se poate face în mod gratuit. Pentru a atinge acest obiectiv, există două moduri principale. Puteți contacta una dintre agențiile care sunt asociate cu design-ul, sau puteți obține informațiile solicitate on-line prin conectarea la site-ul adecvat.

În cazul în care orice acțiune legală asociată cu parcele de teren, trebuie să verificați cine este proprietarul terenului. Aici trebuie remarcat faptul că, dacă ați primit informațiile on-line, are sens să-l clarifice sau să confirme prin referire la enumerate în această instituție articol.

Acest lucru se datorează faptului că, deși bazele de date on-line sunt greșeli puțin probabil, dar acestea nu sunt încă complet excluse, iar informațiile finale pot fi obținute prin cerere directă la agenția corespunzătoare.

consultanță juridică gratuită

 • De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral
  Teren pe hartă pentru cadastru ...
 • De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral
  Cum se obține un certificat de valoarea cadastrală a ...
 • De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral
  Unde și cum să obțineți pașaportul cadastral, la ...
 • De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral
  Cum de a vinde profitabil casa si rapid?
 • De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral
  Termenul limită de înregistrare a proprietății de ...
 • De unde știi proprietarul terenului on-line gratuit la următoarea adresă numărul, cadastral
  Cum de a scrie o persoană moartă din apartament?