De unde știi că plac fetele doar pozitiv!

Dacă vă place o femeie dintr-o dată, atunci va dori cu siguranță să știe dacă sentimentele sunt reciproce. Psihologii au identificat mai multe semne inconfundabile care trădează experiențele interioare ale femeilor tinere.De unde știi că plac fetele

Da, înțeleg sentimentele de femei tinere este departe de a fi ușor. Desigur, sunt cei care nu ascund, flirtați și exprima simpatia. ascunde cu mare atenție sentimentele lor. Cu toate acestea, psihologii au observat o serie de semne inconfundabile care trădează experiențele interioare ale femeilor tinere.

Uita-te la ceea ce face ea

În primul rând, va emite cu ușurință vedea, pentru că încercați să-l prind pentru tine. Dacă ea a observat că te-a prins privirea rușinată se întoarce sau începe să zâmbească sfios, atunci se consideră că practic pentru tine în dragoste.

În plus, rețineți dacă tulburat în compania dumneavoastră. Aceasta este o altă confirmare a faptului că ea te place. Dacă este o mulțime de râde și prost, fiind în compania ta, nu poți îndoi dragostea ei pentru tine!

Foarte important, în cazul în care ea este în căutarea pentru o scuză pentru a fi cu tine. Dacă ea te simți simte că, desigur, va fi în căutarea pentru orice scuză, de exemplu, vă cere să o ajute cu o limbă străină.

De asemenea, este interesant de observat cât de mult atenția pe care o acordă aspectului său în prezența ta. În cazul în care prezența ta este de multe ori de culoare ruj, la nesfârșit uitându-se în oglindă și ajustează în mod constant hainele, urmărește cu siguranță să te rog.

Ei bine, desigur - limbajul corpului! doamnelor limbajul corpului vorbesc cu ușurință despre sentimentele ei. În cazul în care este pe deplin apelat la tine când te-ai întors la ea și se uită în ochii tăi - aceasta este cea mai directă dovadă a iubirii ei.

Puteți urmări pentru comparație, cum se comportă cu ceilalți băieți. Acesta poate fi jucaus cu mulți tipi. Dacă pe de altă parte se comportă exact la fel ca tine, atunci ... trage propriile concluzii.Uita-te la modul în care spune ea

E un punct subtil. Daca o femeie incepe sa te tachineze, că direcționați un semnal pe care le pasă de ea. Teaser - este o formă de flirt. Se poate obstebat hainele, coafura, purtare, mers - acestea sunt toate semnele de simpatie ei. Notă în acest caz, dacă acesta aderă bine la toate sau numai pentru tine.

semn Banal - laudă. Dacă femeia îți aduce laude, atunci totul este clar. Desigur, aceasta poate fi pur și simplu un iubitor de impartind complimente pentru toată lumea. Pentru că aici ești în acest moment, ar fi necesar să se urmărească.

Asigurați-vă că este în căutarea pentru o scuză pentru a vorbi cu tine. Dacă vă place foarte mult, va găsi o scuză pentru a începe o conversație, în funcție de opinia dumneavoastră cu privire la guma de sport sau de moda.

Desigur, domnișoară zavsegda interesați să știe cine vă place. Pentru că ea va recurge la încercările de a afla dacă sunteți în dragoste cu cineva. Că un astfel de curs vă va permite să vezi prin ea. Acest lucru dovedește că ea are absolut pentru tine sentiment romantic.

Pentru toate, în cazul în care o femeie în nici un fel caută să minimalizeze celelalte femei cu care comunicați, atunci teribil de gelos pe tine pentru că nu sunteți atent ei suficient.

Observați modul în care ea răspunde la ceilalți băieți. În cazul în care, în opinia sa, acestea nu sunt destul de bun pentru ea, ea dă să înțeleagă ce este ai nevoie. În plus, se poate spune, de asemenea cuiva ceea ce lipsește, concentrându-se pe calitățile personale.

Cheltuie măsuri suplimentare pentru a clarifica problema

Efectuarea monitor opinii ale prietenilor lor. De obicei, în jurul valorii de toate știu! Adresați-vă prietenii. Prietenii tăi să știe cine altcineva ar putea dori acea femeie. Cu toate acestea monitorte la usurinta, nu să se uite excitat.

Apoi, du-te la cercul de prietenii ei. Acest lucru este riscant, pentru că ei pot bate pe cei care sunt interesați în ea la fel de bine ca și tine. De aceea, caută mișcările viclene, până la intrigi mici și părțile interesate luare de mită.

În final, puteți angaja un agent pentru a clarifica toate întrebările pe care le-ar putea avea, astfel încât să nu se expună și pentru a evita mordobitiya interne de natură sexuală.

1 - A nu se comporta cu subiectul placul dumneavoastră ca și cum ar străin. Este aceeași greșeală ca și restul, astfel încât să fie indulgent și tolerant
2 - În cazul în care sentimentele sunt reciproce, nu-l neglija în situații de zi cu zi, pentru a nu rupe inima ei
3 - ComportaŃi cu încredere în orice situație, nu să se uite la ea ca o pereche cu două paranoic