De unde știi că ești iubit real

Nu se poate cu o precizie absolută pentru a înțelege că sunt iubiți. Cu toate acestea, există mai multe modalități de a determina atitudinea actuală a omului. Pentru a face acest lucru, ar trebui să acorde o atenție la comportamentul său, cuvinte și acțiuni, mai ales atunci când sunt împreună.Și, în ciuda faptului că ideea de dragoste adevărată pentru fiecare persoană este diferită, se poate distinge de la o dragoste simplă, interes, sau o infatuare de trecere. Vrei să înțeleagă ceea ce vă place, următoarele linii directoare.

Metoda 1 din 3: Atenție la conversații

1. Sunt oameni care vorbesc despre viitorul tău împreună ca ceva de la sine? Dacă el te iubește cu adevărat, ideea unui viitor comun natural pentru el, nu ar trebui să se simtă nesiguranță sau nesiguranță. Dacă sunteți în ordinea lucrurilor, pentru a discuta, ce vei face in viitor va arata ca viata ta impreuna intr-un an, doi ani, zece ani, ceea ce înseamnă că într-adevăr iubesc unul pe altul.

Adevărata iubire - dorința de a trăi pentru totdeauna cu unul dragi. Dacă o persoană nu vede viitorul sau fără tine, el te iubește exact.

De unde știi că ești iubit real

Dacă se discută, se va arata ca copiii dumneavoastră, în cazul în care veți trăi în pensionare sau în cazul în care pentru a merge în luna de miere, aveți dragoste adevărată.

2. Are persoana iubită complimente semnificative? Există o mare diferență între „Îmi place părul tău,“ și „Tu să mă simt mai bine, indiferent ce se întâmplă.“ Este important ca persoanele pe care le-am spus că te apreciază ca persoană și respect față de unele dintre caracteristicile personajului tău.

Nu trebuie neapărat să plătească complimente tot timpul. Principalul lucru este de calitate, nu cantitate.

3. Atunci când o persoană îți spune „Te iubesc“, dacă el într-adevăr înseamnă? Există o mare diferență între „Liu cha!“ Și „Te iubesc.“ Dacă un om te iubește cu adevărat, el vorbește despre ea, se uita în ochii lui, vocea lui suna sincer, și nu are nevoie de nimic în schimb.
Pentru a mărturisi în dragoste, nu au nevoie de un motiv. El nu ar trebui să facă acest lucru de la favoare, sau pentru că în acest moment este sunetele corespunzătoare.

4. Este persoana este deschis pentru tine? Omul iubitor nu se teme să vorbească despre gândurile, sentimentele, temerile, etc. El spune despre copilăria lui, regretele sale, perioadele grele, vise, și el va fi confortabil să-l împărtășească cu tine.
Dacă o persoană spune, „am avut niciodată pe nimeni dintre (a) ..“, atunci cel mai probabil, el te si trusturi te place.

De unde știi că ești iubit real

5. Esti persoana care-mi place să vorbesc despre ceea ce lipsește când în afară? Dacă sunteți departe unul de altul, dar a continuat să corespundă, apela, permițându-l știu că ți-e dor, atunci nu se poate imagina viața fără unul pe altul. Dacă ai fost timp de 3 săptămâni și nu au primit nici o veste, cel mai probabil, nu este iubire.

Mi-a plăcut unul pe care nu ar trebui în mod constant de apel să spună că el ratează.

6. Au un singur iubit știe punctele slabe? Nu ar trebui să te idealiza. Un popor cu adevărat iubitoare va fi în măsură să vă punctul de la eroare, declarația incorectă sau comportament nepotrivit. Cu toate acestea, nu ar trebui să critice tot timpul. Ar trebui să fie o critică sănătoasă, constructivă, ceea ce înseamnă că persoana pe care o cunoaște în interiorul și în afară și ia toate punctele forte și punctele slabe.

Ar trebui să fi alertat în cazul în care o persoană nu te critică și niciodată nu susțin. Asigurați-vă că persoana pe care-l iubesc, nu versiunea ideală.

7. Au un iubit respect opinia? Dacă el este interesat de opinia dumneavoastră cu privire la evaluarea unei perechi de pantofi noi la situația politică din lume, așa că te iubește cu adevărat. O persoană iubitoare poate cere sfatul sau opinia dumneavoastră cu privire la orice problemă, chiar dacă acesta are deja forma o opinie.

El nu are nevoie să se consulte cu voi toți. Numai cele mai importante lucruri pentru el.

Metoda 2 din 3: Atenție la acțiuni

1 Au o persoană preferată pentru a asculta tot ceea ce spui? Dacă un om te iubește cu adevărat, el nu va fi deschis numai cu tine, dar va asculta ceea ce spune el, chiar dacă a auzit despre el înainte. Acest lucru nu înseamnă că el ar trebui să se comporte ca și câinele. Pur și simplu, el este aproape, fără întrerupere și fără întrerupere, pentru a asculta gândurile și exprima un punct de vedere de răspuns.
Dragoste - înseamnă a vorbi nu numai, ci și pentru a putea asculta.

De unde știi că ești iubit real


2. Au un iubit-o să vă ajute în orice moment, chiar și în mod inadecvat și incomod de timp? Desigur, el este întotdeauna acolo pentru a avea o kruzhechek câteva la bar sau au o masă delicioasă, dar dacă el vă va duce la aeroport, dacă este necesar? Sau dacă să meargă câinele când ești bolnav? persoană iubitoare va împărtăși cu voi cât de fericit și momente triste.
În cazul în care persoana de lângă tine atunci când ești fericit, în spirite bune și cu o inimă ușoară, dar dispare atunci când sunt trist sau deprimat, el nu te iubesc.

Iubirea - este de a fi cu cineva, indiferent de ce. Iubindu persoana pe care o primește cu toate punctele forte și punctele slabe, precum și de a împărtăși cu tine ori fericit și greu.

3. Are un iubit lucruri frumoase? Loving persoana de alimentare cu combustibil masina ta, atunci când sunteți ocupat, veți cumpăra alimente sau gatiti supa de pui, dacă ești bolnav. Aceste favoruri nu ar trebui să fie permanentă și se angajează, dar oamenii trebuie să doresc să o facă, pentru a face sa zambesti, sau face viața un pic mai ușor.

Adevărata iubire - este abilitatea de a lua nu numai, ci, de asemenea, să dea în schimb.

Daca un barbat te iubeste cu adevarat, el va face aceste lucruri fără a cere permisiunea. Ar trebui să se ia de la sine. Dacă de fiecare dată când ceri ei înșiși, cel mai probabil, nu vă place.

De unde știi că ești iubit real

4. Are o persoană care vrea întotdeauna să fie cu tine? Dragostea - înseamnă să se străduiască întotdeauna să fie aproape, chiar și atunci când pare imposibil. Sa terminat, nu trebuie să se lipească una de alta, ci pur și simplu de a folosi orice oportunitate de a fi împreună.
Nu trebuie să fie împreună 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, cu toate acestea, în cazul în care o persoană își găsește timp pentru tine, o dată sau de două ori pe lună, el nu te iubesc.

5. Are un iubit spațiu? Iubindu persoana mereu da timp pentru a fi singur cu tine și de a face afacerea lor. Dacă o persoană nu te lasa la un pas - aceasta este o dorință oarbă.
Dorința de a fi în mod constant în jurul valorii spune nu mai mult despre dragoste, și că persoana nu este sigur de el însuși.

6. Este persoana pe care o înțelege? Adevărata iubire - adevărata înțelegere. În cazul în care o persoană este capabilă să recunoască starea ta de spirit, știu ce vă place și ce nu este, se poate face fericit, atunci el te iubește.

E în regulă dacă o persoană este un fel de puzzle. Nu trebuie să înțelegem persoana de la 100%, dar trebuie să aibă o credință puternică pe care o persoană se simte și te înțelege cele mai multe ori.

7. Au un iubit este cel mai bine pentru tine dorința, chiar dacă nu este cel mai bun pentru el? Loving persoană își dă seama că unele lucruri ce trebuie să faci pentru tine si pentru tine. El trebuie să înțeleagă că îți pasă să-și petreacă vara pe o insulă îndepărtată pentru a avansa în carieră biolog marin, sau că aveți nevoie pentru a merge acasă devreme pentru a dormi înainte de un test important.
Dacă o persoană este în mod constant vrea cel mai bun pentru amândoi, așa că nu vede în tine personalitate cu propriile lor dorințe și nevoi.

8. Are dvs. suport real om? Loving persoană va fi acolo, nu numai pentru divertisment, dar, de asemenea, ajuta la realizarea obiectivelor și a merge mai departe în viață. El va sta pe podium în timpul jocului pe teren va veni la diploma de apărare sau conduce până la interviu.

Daca un barbat te iubeste cu adevarat, el va sprijini obiectivele și interesele, chiar dacă aceasta nu are nimic de a face cu asta.

Metoda 3 din 3: Atenție la comportamentul

1. Poate o persoană să fie el însuși lângă tine? Dragoste - înseamnă a fi deschis jumătățile lor. Dacă un om se schimbă, stau singur cu tine, înseamnă că te place. De exemplu, în cazul în care publicul este un serios si politicos, si prosti cu tine singur și face lucruri stupide, aceasta înseamnă că este complet deschis și vă iubește.

În cazul în care o persoană care vă permite accesul la cele mai profunde emoții și experiențe, în timp ce sentimentul confortabil, el te iubește.

Dacă o persoană se simte confortabil, nu pretinde a fi perfect, relaxat și nu le pasă de faptul că, în dinții blocat mănâncă, înseamnă că nu deranjează pe care le-ați văzut această latură a personalității sale.

De unde știi că ești iubit real

2. Mă bucur dacă oamenii te văd după o zi grea? În cazul în care o persoană a avut o zi proastă, dar el perks când te vede, este un semn de iubire. Dacă o persoană te iubește, aspectul sau sunetul vocii tale să îl ajute să se simtă un pic mai bine.

Data viitoare nu va fi în starea de spirit, a se vedea modul în care el reacționează la prezența ta.

3. Au o persoană preferată se uită la tine cu ochii adorație? Ai observat vreodată pe mine ochii încețoșați plin de adorare? Vei înțelege imediat ce vreau să spun atunci când îl vezi. Uneori, puteți vedea acest aspect în dimineața, sau chiar accidental în timpul cinei.

De asemenea, este posibil să observați că persoana care se uită la tine cu aceeași expresie pe fața lui.

4. Dacă o persoană care îi place să ne prostim aproape de tine? Dragostea ii face pe oameni stupider euforic si te face sa razi fara un motiv. Dacă o persoană se comportă în prezența dumneavoastră, este posibil de a iubi.

Dacă ai spus ceva foarte amuzant, iar oamenii doar a izbucnit în râs, el a fost consumat cu dragoste pentru tine.

În cazul în care o persoană este nervos sau nervozitate, probabil încântați de prezența ta.

5. Are persoana trist când te simți trist? Dacă vă confruntați cu stres emoțional incredibil, sau pur și simplu se simt copleșiți din cauza bolii, această stare trebuie să fie transmisă persoanei care te iubește. Acesta va absorbi emoțiile negative care te fac sa te simti mai bine.

Deși el nu se simte un sentiment de identitate pe care le face, dar oamenii cu siguranta vor da influenta starea ta de spirit.

Sfaturi despre cum să înțeleagă că sunt iubiți

A nu se confunda flirta cu apariția prietenoasă, altfel mai târziu va face rău.

Dacă se încadrează în dragoste cu cineva, nu-ți fie teamă să spună oamenilor despre asta.

Luați în considerare sentimentele oamenilor. Când aveți pe cineva ca tine, toate acțiunile tale vor însemna mult pentru o persoană. Fii atent.

Dacă o persoană nu spun, asta nu înseamnă pur și simplu că nu vă place. Poate că e doar timid.

Nu cauta evenimentul, altfel se poate strica totul.

Asigurați-vă că persoana care face aceste lucruri doar pentru tine, dar nu pentru oricine altcineva prea.

Când aveți pe cineva ca tine, oamenii se comportă diferit în fața ta, uita la tine într-un mod diferit, sau mai multe zâmbete.

Sperăm că sfatul „De unde știi că ești iubit,“ va ajuta să vedeți dragostea adevărată în ochii unei persoane dragi.
sursă