De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Dobândi abilități practice, cum să se stabilească linoleum, poate fi suficient de rapid. Acest material este aplicat în multe zone, camere de zi apartamente mari și mici. Este convenabil, este posibil să se ascundă orice suprafață.Deci, ca urmare a avut un aspect atractiv, ea are nevoie de instalarea corectă a linoleum pe baza pregătită. Procesul durează de obicei mai puțin timp decât un parchet dispozitiv sau placi ceramice.

caracteristici distinctive

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Straturile linoleum ar trebui să fie 7

Luați în considerare ceea ce este linoleum, cum să se stabilească linoleum cu o garanție a succesului. El nu a făcut doar bobina de acoperire, care pot fi răspândite și să uitați. Acest parchet laminat, creat pentru a servi cât mai mult posibil, și pentru a decora apartamentul.

În ceea ce privește structura de sus în jos a linoleum este urmatoarea:

 • un strat protector;
 • uzură strat;
 • un model decorativ, model, nivelul de culoare;
 • partea din față;
 • fibra de sticla;
 • spuma capitonat;
 • sigiliu de jos.

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Pentru uz casnic în linoleum plat Grinding întruchipare izolat disponibil cu fibră artificială sau naturală (pâslă) substrat.

Variante ale acestui strat se referă la o clasă, care determină, în care cameră este adecvată linoleum pozarea pe podea. Următorul tabel rezumă descrierea criteriilor relevante și a materialului de îmbunătățire care pot fi stabilite:

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas

Prin urmare, acest tip de material nu este destinat să pună linoleum cu mâinile, ignorând recomandările în ceea ce privește apartamente rezidențiale.

Tehnicile de bază de stabilire

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Este de dorit să se prevadă o foaie de linoleum fără cusături

Pe piața de materiale de construcții sortiment de acoperiri de linoleum este prezentat într-o mare varietate. Aflați mai multe despre el însuși a declarat caracteristici, pentru a înțelege linoleum: ce este, nu este dificil, dar principiile de lucru sunt salvate, schimbă zona de camere, numărul de colțuri (nișe, coloane) și rigiditatea foii drop-down.

Înainte de linoleum lay cu mâinile lor, să efectueze lucrări pregătitoare, calcularea și dispunerea fiecărei pagini. Este pur și simplu necesar pentru finalizarea tuturor operațiunilor, nu vin o înțelegere tardivă a modului de a pune linoleum în acest caz.

faza pregătitoare

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Cut linoleum cuțit este de construcție cel mai convenabil

Pentru a efectua podele linoleum pas cu propriile mâini, aveți nevoie de un astfel de instrument:

 • cuțit de construcții;
 • foarfece mari;
 • măsură de bandă, riglă;
 • creion, marcator.

În zona de camere mai mici de 25 m² web poate întinde, fără a aplica baza de adeziv pe suprafața pregătită. Mature suficient pentru a obține un material sub formă extinsă la temperatura camerei, timp de 2 - 3 zile, și apoi se fixează muchia plintei sau picurare banda deflector. În caz contrar, instalarea va necesita o suprafață mare:

Dacă adezivul permite lichidului de bază poate înlocui banda cu două fețe.zona de calcul

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Pentru o cameră de patru metri este doar o singură bucată de material

In camera este un dreptunghi plat, în cazul în care se măsoară zona de sub podeaua de linoleum, va fi mai ușor să se stabilească. Pentru a calcula modul în care să se stabilească linoleum, este necesar să se cunoască:

 • lățimea rolei selectate;
 • diferența distanța dintre aceleași elemente figura pentru a determina cantitatea de deșeuri și pentru a pune linoleum fără model diferențial.
De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Camera cu un perimetru complex este divizat în dreptunghiuri

La fumatori latime de pana la 4 m de podea lay linoleum pentru a obține o singură piesă. Nu este necesar pentru a ghida calculul mare, cum să se stabilească linoleum, dar numai tehnologia de stabilire a linoleum cu mâinile și instrucțiuni pas cu pas, astfel încât să nu strice aspectul, care va avea o podea.

În cazul în care un forme mai complexe de suprafață (unghiuri de nivel leagăne, curbe, coloană), înainte de a pune linoleum independent, este necesar să se elaboreze o schiță de lucru desenată la scară.

figura Complexul este împărțit în dreptunghiuri, în care este marcat un număr întreg de benzi de material. Reziduu se manifestă în principal triunghiuri (emisferei, trapez), care ar trebui să umple foile continuare dreptunghiuri de bază sau bucăți separate.

In aranjamentul de proces va deveni clar ca linoleum laic, astfel încât să se obțină un număr minim de articulații. Cantitatea totală de rulouri achiziționate trebuie să fie mai mare decât suprafața totală cu deșeurile.

Stela-te

Conformitatea cu secvențele de acțiune, cum să se stabilească linoleum, va determina rezultatul final al efortului. Fiecare pas se face cu atenție, astfel cum se reface același material că patul nu se mai poate întâmpla.

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Alinierea podea cu placaj sau PAL

Poziția foaie de plastic este necesară pe o fundație solidă - sapa de beton sau podea de lemn (bord, placaj, plăci aglomerate).

Înainte de a pune suprafață de linoleum aliniate la maximum, prin eliminarea protuberanțe și deformarea fisurilor și rosturilor netezite de placi. Acolo unde este prezent inhomogeneity compensator de dorit să se stabilească un substrat (de exemplu, pentru a utiliza un strat de foaie de plută).

Podele din placaj sub instalarea linoleum îndeplinește următoarele cerințe:

 • deteriorare, ciobire la margini, colțuri;
 • impregnarea matriței;
 • selecție dimensiuni cu cele mai puține intersecții și dispunerea câmpului de locație nu este vizualizat (sub mobila);
 • șuruburi cu cap încastrate într-un securizarea copac și shpaklyuyut.

Începe să se stabilească linoleum, precum și plăci aglomerate, aveți nevoie în cele mai văzute parte a camerei, la suprafața vizibilă a fost ideală.

foaie de aspect

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Desen prima combina pe articulații, și apoi model într-o ușă

Înainte de linoleum în cele din urmă a pus, prima sa poziționare.

foi prevăzute mature, astfel încât prin rezemarea peretele perimetrului în apropierea fantelor nu au fost observate și spațiu uniform de 0,3 - 0,5 cm.

Dacă lățimea camerei poate găzdui mai multe foi, primul linoleum laic, care combină cu fiecare alte articulații ale foilor și apoi aliniați din suprafața totală a suprafeței pereților perimetrului.

Liniile de model care se extind de-a lungul axei lamei trebuie să fie paralelă cu planul pereților camerei. Rotiți lama este necesară pentru a realiza o coincidență, deoarece zonele de podea deschise.

Decuparea pe pereți

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Se aplică un marcaj în fiecare .2-.3 m

Pentru aplicarea de linoleum cu mâinile sale sa dovedit perfect prima dată, se taie în bucăți rola, cu o dimensiune de decontare puțin mai mare. Această toleranță este necesară pe așa-numita asieta. Acesta oferă libertatea de permise pieselor părtinire tăiat într-un moment în care locul este ales, cum de a pune linoleum.

Începând cu prima foaie de margini linoleum pliere suprapuse pe perete, aliniind toate punctele de control. De-a lungul peretelui printr-o 0,2 - 0,3 m marcaj aplicat, pe care trece linia de tăiere (cu degajare susținută de blocare 3 5 mm).

Linia care leagă toate mărcile și tăiat cu grijă banda proeminentă. Uneori, pe partea din spate a producătorului oferte de cușcă pe care să se stabilească ușor de navigat.

colțuri protuberante în camera sa schimbat abordarea la începutul procedurii. Tăierea începe cu ei. Un material cu un unghi de pre-tăiate, este tăiat și pus suprapus cu proeminența sub un unghi de 45 ° .Obrazuyuschiesya 2 benzi de pe laturile prirezajut transformă unghi, ca un perete neted.

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Ce să facă de reziduuri linoleum

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Ce este Relin

De stabilire a linoleum cu mâinile lui pas cu pas
Decorarea peretilor cu linoleum