De stabilire a laminat propriile lor mâini

De stabilire a laminat propriile lor mâini
Lay parchet laminat în casa ta

Ați putea fi surprins, dar cei mai mulți vizitatori nu acorde atenție la imaginile agățat pe perete, și faptul de ceea ce a făcut podea. Toată lumea știe că o podea bine făcut - un gaj de căldură în casa ta nu ar trebui să facă din materiale de slabă calitate ieftine. Laminat cu mâinile lor pentru a pune nu atât de dificil la domiciliu, așa cum pare.Astăzi putem vedea un număr mare de moduri de a crea o podea caldă. Puteți da un material mai ieftin, cum ar fi linoleum. Dar ține cont de faptul că viața lui destul de scurt.

Beneficiile de laminat

Recent, podeaua este dintr-un material practic și frumos laminat. Nu este ieftin, dar dacă nu trebuie să salvați pe costul materialului, puteți încerca să renunțe la serviciile de masterat. Acest proces cu mai multe etape, pentru a se asigura că camera ta a fost o podea care prefera toți prietenii tăi ar trebui să asculte sfatul nostru ușor și simplu.

De stabilire a laminat propriile lor mâini
Avantajele laminatului în casă

Începeți cu acea fază pregătitoare a efectua așa-numitele. Acesta razravnenivanie podea. Trebuie să înțeleagă că aveți nevoie pentru a pune laminat pe o podea nivel. Cel mai simplu mod de a crea o suprafață perfect plană - este podea de auto-nivelare.

Laminat cu mâinile lor pe o suprafață plană poate fi plasat in casa. Dacă neglijați această cerință, scîrțîitul constantă va apărea în viitorul apropiat. Dar va fi în mod constant enervant tine și prietenii tăi, și în cele din urmă trebuie să înlocuiască pe podea.

Cum sa faci propriul parchet laminat

Nu uita despre importanta etapa pregătitoare. podea de auto-nivelare - acesta este cel mai ideal, dar, din păcate, o opțiune costisitoare. Din această situație, există o modalitate simplă - este placaj. Această opțiune este mult mai ieftin, dar efectul nu este cu mult inferioară, așa că, dacă nu intenționați să-și petreacă prea mult, puteți încerca.

De stabilire a laminat propriile lor mâini
Asigurați-podeaua mai laminala

Laminat cu mâinile lor în țara de origine nu trebuie așezat pe suprafața razrovnennuyu până când pune-l pe un substrat. Acesta este un material special, care vă ajută să podeaua este foarte cald, și va crea nivelul necesar de izolare.

Ar trebui să fie conștienți de faptul că substratul nu este necesar să se stabilească lipici, dacă face acest lucru, probabilitatea totală ca materialul își pierde proprietățile sale benefice. Trebuie să faci este doar să-l răspândească, și numai după aceea puteți începe de ambalare. De stabilire a laminat acasă implică o anumită tehnică. Materialul a servit la tine, atâta timp cât posibil, ar trebui să adere strict la liniile directoare.Cum să se stabilească laminat

Parchet laminat este prevăzută, precum și o cărămidă. Dar aici există unele nuanțe. Acest lucru, mai presus de toate, conexiunea a laminatului. Pentru ca acesta să fie puternic, trebuie să cadă în mod clar în golurile. Tu ar trebui să înceapă de la perete. Acest lucru este foarte important. Ar trebui să știi că trebuie să lase o distanță mică între perete și podea. Păstrați acest lucru în minte. Această manevră este necesară pentru a proteja podeaua de la umflarea în sezonul cald.

De stabilire a laminat propriile lor mâini
Modul corect de a instala laminat

După cum se știe, tot corpul începe ca temperatura crește să se extindă. Parchet laminat nu este o excepție. De stabilire a laminat acasă include, de asemenea, de tăiere a materialului, este necesar să se taie puzzle. Acesta este un instrument ieftin, care poate fi achiziționat de la un magazin de specialitate.

Dacă nu ați făcut-vă pentru a obține un puzzle puteti folosi in aceste scopuri bomfaier. De stabilire a laminat plasat într-o cameră rece. În cazul în care casa ta are aer condiționat și se poate seta temperatura la 15 de grade. Acestea sunt condiții ideale pentru montare laminat. De asemenea, trebuie remarcat faptul că articulațiile laminate ar trebui, de asemenea, mâner. Pentru a face acest lucru, va trebui să le lubrifia cu mastic. Acesta poate fi achiziționat de la magazinul de hardware.

Dacă observați că materialul de etanșare a fost inutilă și a plecat pentru regiune, este necesar să se elimine cârpă obișnuită. Cum de a pune parchet laminat, cu propriile mâini ca în fotografie, puteți înțelege, după ce a citit toate recomandările înainte de sfârșitul anului. Când pune peste tot pe podea, este necesar să se efectueze pintusami de decor.

Ar trebui să știi că parchet laminat nu este potrivit pentru toate camerele. Pentru, a pus-o acolo pentru un timp și ca să spunem așa, în scopul de a înțelege dacă sau nu să-l pună în apartamentul său - cu aer condiționat. Rețineți că nu trebuie să-l despacheta.

De stabilire a laminat propriile lor mâini
colțuri laminate pozare corectă

În acest scop, magazinul de hardware-ul, aveți nevoie pentru a cumpăra un ciocan și un ferăstrău și un șoc tampon suport metalic. Este necesar să se pregătească un creion și un cuțit suficient de puternic. Fierăstrău puzzle poate fi înlocuit. În ceea ce privește instrumentele disponibile, în arsenalul dvs. ar trebui să fie ruleta confortabil.

Caracteristici de asamblare laminat

Instalarea unui laminat cu mâinile lor ar trebui să se facă numai după faptul, după cum veți înțelege exact cum să facă acest lucru. Trebuie să urmați tehnica exactă de stabilire a laminatului. Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că cheile laminatului se potrivesc exact împreună. Toate straturile laminate ar trebui cel puțin suprapunere. Este important ca podeaua a fost foarte uscat, în caz contrar se poate umfla.

De stabilire a laminat propriile lor mâini
Cele mai simple de moduri de a pune parchet laminat la domiciliu

Primul rând trebuie să aibă o distanță de peretele aproximativ 1 cm. Acest lucru este foarte important. Acest lucru este valabil pentru întregul perimetru al camerei. Există o anumită tehnică de zidărie. Se numește o scară. Aceasta înseamnă că fiecare rând ulterior va începe nu dintr-o singură bucată de material, și o parte care va avea o dimensiune de 50 cm.

În cazul în care laminatul va fi așezată fără utilizarea de adeziv, atunci acesta poate începe să se deplaseze imediat. Această așa-numita mișcare podea. Punerea toată lumea poate. Acesta este un proces dificil, dar dacă sunteți o persoană și atent exacte, este pentru tine, el nu va fi o povară. Achiziționați numai materiale și instrumente de înaltă calitate, în magazine specializate.

De stabilire a laminat propriile lor mâini
Asigurați-vă parchet laminat chiar

Înainte de a începe de stabilire a laminatului, asigură planeitate. Amintiți-vă că podeaua plat, cu atât mai bine va forma un laminat. Nu trebuie ratat este faza pregătitoare, dacă credeți că nivelul podelei. Nu poate fi cazul. Mult noroc!