De ce un câine whining pentru nici un motiv

Faptul că el a avut niciodată fără un motiv câinele nu se văita. Câini - creație destul de pacient, și în cazul în care se întâmplă, este un semn clar că ceva este greșit. Și aceasta este proprietarul animalului de companie este necesară pentru a înțelege motivul pentru care aceste „lacrimi“.Ca câine - animale de ambalaj și destul de sociabil, apoi sunete pentru animale de companie care produce scâncet dat și lătratul, sunt o modalitate de a-și exprima sentimentele și emoțiile, plus transmiterea anumitor informații către alte persoane. Aici este un câine smiorcaituri și din motive destul de bune. Daca esti un prieten de-al ei, vuietul unui animal nu poate fi ignorat.

De ce un câine whining pentru nici un motiv


Să aflăm motivele pentru care whines câine.
Cățeluși, în general, totul este destul de simplu și clar - au cu adevărat nevoie de atenție, afecțiune și îngrijire gazdă, mănâncă, bea și mersul pe jos. În caz contrar, catelul va văita, plânge sau țipă. Dar dacă câinele smiorcaituri adult - acesta poate fi un semn de probleme mai grave. Este necesar să se determine cauza pentru a le rezolva. Luați în considerare de bază.

1. Probleme de sănătate

În cazul în care smiorcaituri animalele de companie, nu trebuie să fie nervos și iritat. Doar ai nevoie pentru a determina de ce câinele se comportă, mai degrabă decât să ignore sunetele neplăcute. Mai întâi trebuie să contactați medicul veterinar. Este foarte posibil ca cainele tau are probleme de sănătate. Desigur, acei elevi care de la o vârstă fragedă să se văita dragi - aceasta nu se aplică. Dar aici e câinele brusc țiuit trebuie să alerteze.
Uita-te la animalele preferate în orice moment, pentru a preveni deteriorarea stării sale de sănătate. De exemplu, în cazul în care au existat probleme cu picioarele de câine, este dificil de a merge la culcare si se trezesc, ea a început să șchiopăteze, vă sunt susceptibile de a răni animalul. Poate câinele a avut probleme cu sistemul musculo-scheletic: ea este lame, într-o postură nenaturală care deține o labă sau înăsprește pentru ei înșiși.
Pot exista probleme cu dintii si gingiile, eventual prejudiciu și infecții în cavitatea bucală. Poate fi bine ca disconfortul animalului tau de companie cauzează un dinte rupt sau un străin obiect ascuțit pentru a răni gingiile.
Ar putea exista probleme cu sistemul urinar sexual sau de câine. Și dacă proprietarul animalelor nu acordă suficientă atenție sănătății câinelui, care rulează probleme poate provoca daune grave pentru sănătatea animalului tau de companie iubit.
Posibila infestare, care, desigur, tortura animalelor și foarte poate cauza ca scâncind animal, whining, plângând.
Un alt aspect este faptul că proprietarul de câine se hrănește decât este necesar, sau nu suficient de atent la sanatatea animalului tau de companie și poate găsi că câinele whines „doar așa“, pentru nici un motiv, în timp ce are o constipație gravă și de lungă durată.
Există și alți factori asociați cu diferite leziuni și boli ale animalului, care forțează Yelp câine și văita.

Vă puteți găsi într-un câine sursa și cauza durerii, chemarea țiuit, dar, uneori, fără ajutorul unui medic veterinar nu poate face. Este necesar de a sonda toate site-urile posibile de prejudiciu, asigurați-vă că câinele va reacționa atunci când atingi locul pe care doare. Dacă nu știi și nu știu ce să facă atunci când Whines câine, asigurați-vă că pentru a contacta medicul veterinar. Și, atunci când se stabilește cauza, atunci tratamentul trebuie început, care a desemnat un expert.


2. probleme de comportament
Sunt câini neliniștite și anxioase, care suferă de nervozitate crescută, acestea sunt caracterizate de frecvente whining desfătări. Aceste probleme de comportament pot strica destul de viata proprietarilor de câini, pentru că începe să se văita, chiar și cu mai puțin zgomot.


Gândiți-vă ce reacție a cainelui la exploziile de petarde, artificii și alte articole pirotehnice. Poate câinele whines atunci când sunt departe de casă pentru o lungă perioadă de timp și să-l lase în pace.
Ar trebui să afle motivul pentru care whines. Poti sa o faci singur. Factor Găsirea, invata cainele sa nu fie frică.
Iată câteva recomandări:
Desigur, pentru a scăpa de câine frica, este nevoie de timp. De exemplu, în cazul în care animalul se teme de furtuni și începe să se văita sau urlet, de multe ori include înregistrarea cu sunete de ploaie, rafale de vânt, zgomotul valurilor, furtuni, diferite elemente ale naturii. Doar pentru început includ crește foarte încet și, treptat, zgomotul. În același timp, mangaie animalul tau, nu spune-i să se teamă de furtuni nevoie nu este nimic greșit și periculos. Vei vedea cu siguranta rezultatul, în cazul în care ascultarea unei astfel de muzică va fi regulat. Câinele liniștit se obișnuiască cu astfel de zgomote și de a opri un țiuit.

văita catea atunci când au luat pui, exprimând astfel o cerere de a le returna, iar durerea pierderii, precum și manifestarea de durere și tristețe. În plus, femeile se pot comporta neliniștite și în mod constant în poskulivat de căldură - este natural.

Se întâmplă că câinii se văita atunci când recunosc supremația inamicului, și să cerșească pentru împăcarea.
Un alt câine whines atunci când el devine pedeapsa de proprietar pentru orice infracțiune. Deci, ea exprimă o recunoaștere a vinovăției, a fost de acord că șeful ei - șef printre ei. După ce se văita afecțiunea maestrului trece instantaneu.

Cățeluși văita atunci când doresc să se joace cu ei. Se întâmplă adesea ca văita din cauza lipsei de atenție și sensibilitate la ei și câinii adulți, animalul doar dor de stăpânul său. Ei bine, într-adevăr greu să vină în sus, trage coama, zero în spatele urechilor, pentru a spune cuvântul blând bun? Și dacă după mângâi da os cu bucăți de carne - aceasta este limita de dorințele animalului de companie.

3. instinctele de vânătoare

De ce un câine whining pentru nici un motiv

Da, Hunter instinct, de asemenea, se poate face un scâncet câine. Cel mai adesea acestea apar în detectarea de pradă, care câinele nu poate ajunge. Scopul său este de a deveni o pisica, o pasăre, veveriță pe un copac. Eradicarea această problemă nu este ușor, deoarece este genetică. Dar ceva încă mai poate face.
Principala sarcină - este de a distrage atenția de la prada câinelui, să o liniștească. Este necesar să se conducă câinele departe de locul unde a găsit ținta, sau alungați din cameră, în cazul în care acest lucru sa întâmplat în casă. În cazul în care obiectivul este în afara ferestrei, cea mai mică jaluzelele sau desenați perdele. În general, obiectivul dvs. - de a face tot posibilul pentru a calma animalul.
Cand cainele este excitat, entuziasmat sau foarte nervos, ea whines, de asemenea. Câine de luptă whines, uneori, înainte de a lupta, și nu este de frică, nesiguranță, anxietate și confuzie - este mai degrabă un semn de nerăbdare și dorința de a se alătura rapid luptă. Și câștiga.

În general, câini, spre deosebire de pisici, animale foarte emoțional și interesant. Dinăuntrul ei un sentiment că ei nu pot controla, sau pur și simplu nu ar putea dori să ...

Animalele se bucură de atenția, în special proprietarii. Și, în scopul de a atrage atenția, ei încep, de asemenea, să se văita. Nu este nevoie să ignore un astfel de comportament al animalului de companie din cauza whining nu a oprit, și poate continua pentru o lungă perioadă de timp.

5. Alte cauze posibile

Uneori, animalul țipă în somn. Se înregistrează că câinii au vise, de multe ori asociate cu preocupări, persecuție, hărțuire, leziuni. proprietar de animale de companie poate fi de multe ori un martor al acestei părți din viața câinelui. În orice caz, în cazul în care câinele nu este numai scâncete în somn, el țipă, dar încă respiră greu, iar acest lucru duce la trezirea sa, și după un accident și scurtarea respirației prelungită - aceasta ar trebui să vă avertizăm. Este necesar să se vadă un specialist.

Nu uita văita - este expresia cererilor de câine.
De exemplu, cererile pentru o plimbare, ca ei să se poată elibera atunci când este de nesuportat! Whining este adesea cauzată de singurătate. Când toate la locul de muncă, singură acasă câine, e smiorcaituri de plictiseală și inutilitate aparentă. Câinele poate văita de gazdă de așteptare, care se opri brusc, sau alimente. Fii atent la animalele de companie. Să vă va avea întotdeauna timp pentru a comunica cu câinele, și ea a fost fericit să răspundă la apel.
Se întâmplă că Whines câine și viclenia pentru a obține ceva dincolo de norma. Poate că o porție suplimentară de hrană și mai multă atenție în sine - este o manipulare. Dar, dacă catelul sau scâncet de câine nu este legat de foame, sete și dorința de a ieși, apoi încercați doar să ignorați acest comportament. Dându-și seama că scâncet ei nu ajuta atrage atenția proprietarului, acesta va înceta în curând să facă acest lucru.

În general, motivele pentru care un câine whines mult. Și tu ești sigur de a recunoaște aceste motive, dacă vă - fiecare ...

Site proiectat și întreținut SaytGrad

Scrie o scrisoare

Căutare avansată