De ce sunt pe mâini reci

De ce sunt pe mâini reci

„Frog“ mâini - o problemă de multe femei. Da, da, femeile - potrivit statisticilor diagnosticul „Merzlyak“ de multe ori familia și prietenii a pus sexul frumos. Sunt mâinile reci - un semn de „sânge rece“, sau încă mai au un motiv pentru a începe griji pentru sănătatea ta?În mod constant mâinile reci - este normal acest lucru?

Mai întâi de toate, de ce insista pe sindromul „broasca“ de multe ori pune-l la fete si femei. Este dovedit științific că termoreglarea organismului la femeile dezvoltat mult mai slab decât la bărbați. Prin urmare, fetele au de multe ori să solicite apărătorii săi pentru a le proteja nu numai de probleme reale, dar, de asemenea, de frig.

În al doilea rând, o explicație cu privire la motivul pentru care mâinile sunt reci, pot exista mai multe. Cel mai anodinului - dulap greșit. Ceea ce într-adevăr bate în jurul cozii: hainele de iarnă în vrac, lăbărțat și nu la fel de atractive ca vara, sau în cel mai rău demi. Din acest motiv, femeile sunt adesea neglijând legile naturii, te îmbraci ca sufletul, nu vremea.

O altă întrebare este motivul pentru care mâinile sunt întotdeauna reci, chiar și atunci când garderoba luat pentru sezonul. De fapt, mâinile reci pot indica o varietate de boli care necesită tratament profesional.

Care este cauza mâinile reci?

Explicație mâinile în mod constant reci, sunt multe, variind de la banal - malnutriție, la probleme serioase cu sistemul cardiovascular. Explicația de bază de ce mâinile sunt reci, după cum urmează: 1. Dieta epuizant poate contribui la mâinile „la rece“ anticipate. Cu un deficit de elemente utile corpului începe să funcționeze la jumătate de putere. Primul care a suferit picioare și mâini. Puțin mai slab dieta, vă puteți întoarce căldura la extremități.
 2. VVD - distonie. mâinile reci pot fi, de asemenea, declanșat de disfuncție a sistemului nervos. Când distonie vasculară poate fi observată chiar și un astfel de fenomen, atunci când unul holodneet mână și celelalte calde rămâne în același timp.
 3. Cauza mâini reci poate fi diabet zaharat. Aceasta boala in faza incipienta poate avea loc în acest fel.
 4. Osteocondrozei. Acest flagel al timpului nostru - se pare, de asemenea, poate fi o cauza de mâini în mod constant reci. Datorită curburii coloanei vertebrale se poate rupe în jos circulația sângelui. Sânge intră în mână în aprovizionare scurt - asta e explicația întotdeauna degetele reci.

După cum puteți vedea, glume deoparte, în mod constant mâinile reci poate fi o problemă reală. Chiar dacă în căldură patruzeci de grade sunteți mâinile reci, atunci trebuie să caute rapid ajutor medical - cel mai probabil, problema nu este că nu ești dragoste cald, ...

Cum de a trata mâinile reci?

După ce a abordat întrebarea de ce o persoană poate fi mâinile reci, trebuie să dau seama ce să facă cu acest dezastru. În cazul în care un medic foarte mult nu vreau să merg la o dată, puteți încerca mod mai loiali - pentru a schimba un pic de viață

 1. Stop fumat (daca fumezi).
 2. Start pentru a juca sport (pentru început exercițiile de dimineață legenky
  De ce sunt pe mâini reci
  Va fi de ajuns).
 3. Reconsidere dieta ta, face mai hrănitoare și echilibrată.
 4. îmbrăcăminte și încălțăminte strânse și sintetice prefera ceva natural si confortabil.

Puteți încerca, de asemenea, să bea ceaiuri calmante (în cazul în care problema se află în tulburări ale sistemului nervos).

Dacă toate acestea nu ajută, atunci - întrebarea de ce mâinile sunt în mod constant la rece, rămâne deschisă, și să clarifice situația ar putea doar profesional după un studiu cuprinzător.