De ce sudoare capul unui copil

În primul rând, trebuie să vă trage împreună și calmează-te. Transpirație la copiii mici - acesta este un proces fiziologic normal. Activitatea glandelor sudoripare la copiii mici începe cu trei sau patru săptămâni de la naștere, astfel încât doar cele mai multe glande sudoripare de la această vârstă sunt încă foarte slab dezvoltate. corpul copilului reactioneaza la stimuli de temperatura, cum ar fi rece - vasoconstricție. Copilul începe să înghețe și transpire abundent. glandele sudoripare sunt la dezvoltarea normală la numai cinci sau șase ani a copilului.transpirație excesivă poate fi cauzată de alte motive: D deficit de vitamina, insuficienta cardiaca, răceli, hiperfuncția tiroidei, care iau diferite medicamente, etc ...

Dacă ați fost examinat de un medic și copilul sănătos în toate privințele, este probabil ca el a fost doar un copil foarte activ. De asemenea, ține cont de condițiile climatice, zapuseala în cameră sau umiditate ridicată, deoarece toți acești factori pot fi cauza transpirație excesivă. Eroare la care de multe ori să permită mamelor - Kutani copiii lor. Copilul ar trebui să se îmbrace întotdeauna pentru vreme și doar puțin mai cald decât adult. Și dacă copilul transpira abundent in somn, apoi să acorde o atenție la modul în care el doarme sub o pătură. De exemplu, un copil sub plapuma poate fi fierbinte, iar plapumă sau pene perna poate provoca o reacție alergică care cauzează transpirație crescută.Pentru tratamentul și prevenirea rahitismului prescrise frecvent medicamente care conțin vitamina D2 sau D3. Aceste medicamente pot fi administrate fără a consulta un medic pentru prevenirea rahitismului. De obicei, ei încep să scadă după stabilirea de vreme tulbure și sfârșesc prin primăvară, după zilele calde și însorite. O astfel de prevenire este de dorit să dețină toți copiii până la vârsta de trei ani, și mai ales prematură și copiii slabi.

In adolescenta, un copil transpiratii ca un adult, deoarece glandele sudoripare axilare sunt activate în 12-14 ani. Dacă la această vârstă copilul este transpirație puternic, este posibil să fi avut unele tulburări hormonale.

De asemenea, nu uitați că transpirație excesivă poate fi moștenită sau să fie emoțională