De ce să părăsească fata o relație de succes între bărbați și femei

De ce părăsesc fata?

Bună ora din zi!
Am confruntat cu o astfel de problemă - sa despărțit de fata, cu care am fost împreună timp de aproape 2 ani (de la data de 9 luni am trăit împreună și a condus o gospodărie comună).Mai întâi a trăit „suflet la suflet“, dar cele trei ea sa schimbat foarte mult în ultimele luni. Am devenit extrem de iritabil. Au început „atacuri“ Eu nu fac nimic (de fapt, eu nu beau - eu nu spun o, nu fuma, face karate, munca alcoolica). Am început să mă comparat cu alți tineri (nu în favoarea mea). Am fost deranjat pentru că Nu-mi place când am fost ceva impunător, compara-mă cu alții și să spun că, la un moment dat trebuie să fac. După ultimul argument a împachetat și a plecat acasă la mama ei.

Poate că mulți cititori ai situației a avut loc la mine se pare foarte clar și pe scară largă: verifică propriile accese de furie, dar în loc de ceea ce ar fi un răspuns adecvat și mai închise și rezumate de la certuri. Ea spune că e o cârpă și trântind ușa afară urandu-l.

Dupa ce a plecat am început să caute un răspuns la întrebarea de ce sa întâmplat toate astea. Din informațiile găsite pe internet am dat seama că am fost despărțire vinovat, deoarece nu a răspuns suficient de noțiunile ei de masculinitate. După cum am înțeles, „henpecked“ este cineva care este în mod constant încarcă cu cadouri cadouri iubita lui, în jurul inferior, nu contrazic, etc. Femeia dă impresia că o astfel de persoană nu are nici o opinie. Nu există nici o astfel de axă de sex masculin.

N-aș spune că eu nu dau departe de cadouri (cadouri pentru principalele sărbători + mici semne de atenție, în principal, flori, aproximativ o dată la trei luni).

În ceea ce privește concesiunile. În timpul unui argument ne-am fost niciodată, „Da, dragă, eu sunt cu tine de acord în totalitate, să se calmeze.“ Mai degrabă, eu fac, din când în când tonul corespunzător spunând că nu-mi place să vorbesc cu mine comandand ton. Ea a fost plâns. Uneori, ea a calmat. Uneori am venit (din păcate, eu pot potolită rapid și ușor nu cu mult timp furios la un iubit-o), ea a cerut iertare pentru cuvintele sale. Toți au venit la zero. Încă o dată lume-dragoste-înțelegere. Acest lucru a fost repetat o dată pe lună. Ce a fost peste tot ce știi.Prima întrebare. Sunt constituite astfel încât deciziile importante (organizarea călătoriilor pe distanțe lungi, achiziționarea de lucruri scumpe, schimbări în casă, de securitate comună, etc.), accept. Această stare de fapt a confirmat ea: „Când călătoriți în vacanță vă un complet diferit“ Acest lucru este adevărat. Am cumva mobiliza imediat o dorinta de a controla totul. În astfel de momente, ne ceartă chiar mici nu sa întâmplat.

Dar există probleme care nu-mi pasă. Și o altă întrebare, cum ar fi ce sa cumpere paste, pete verzi și roșii, eu spun că eu, în general, toate la fel, pentru a alege în sine.

Și se pare că problemele importante din viața mai mică decât neimportante (este posibil ca acest lucru este doar din partea mea asa) Poate ea crede că trebuie să ia decizii în mod constant cu privire la orice chestiune, deoarece pentru ea toate sunt importante, probabil, pe această bază, se concluzionează că lipsa mea de bărbăția și a plecat.

Este cu adevărat să se comporte ca ceva nu este corect, cum să se comporte ca un bărbat adevărat?

Cea de a doua întrebare. Dacă toate cele de mai sus sugerează că am slab și nu curajos, este situația opusă.

Am un prieten bun. El are o prietena. Împreună, acestea sunt de aproximativ șase luni. Fiecare vizionarea lor figura (I destul de sărac) este angajat în cariera sa (munca mea nu este la fel de prestigiu, și, ca urmare, venitul meu ușor mai scăzute), după o ceartă cu fata el este greu (I, după o ceartă, probabil, încercând să dau seama de cauza rădăcină și vorbesc cu fata despre esența ).

Cu toate că argumentele au evoluat pe un singur scenariu:
- Vreau să-l faci!
- Nu, o voi face.
- Ah bine, apoi am plecat!
- Dacă sunteți să fii cu mine nu vrei, atunci du-te! Chiar dacă eu te iubesc, dar puterea nu se va ține.

După aceea, tovarășii noștri calmat în mod miraculos în jos.

Sunt îngrijorat este aceasta: afirmația că el face exact același (la propriu!) La fel ca în cazul meu. Se pare că am avut de a comunica cu sexul opus sunt complet diferite, dar problemele sunt exact la fel, până la punctul că, atunci când se vorbește despre argumentele în timpul unei certe, atunci am impresia că nu spune despre ea, ci despre prietena mea.

Problema în sine: nu se poate, suntem, poate e un tip de fete care nu iubesc persoana, iar imaginea lui idealizată? Când această imagine este în contradicție cu o persoană reală, atunci ei încep să te enervezi?

Și dacă acest lucru este încă bărbați de femei a verifica și a constatat că peste bord, atunci când ea se termină în cele din urmă. Și ce omul ar trebui să ia măsuri în acest sens.

Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție la problema mea!