De ce pisicile și câinii nu sunt prietenoase

De ce pisicile și câinii nu sunt prietenoase

Probabil, toată lumea poate găsi istoria, pisica și câinele sunt cei mai buni prieteni, dar se întâmplă, de regulă, în cazul în care aceste două animale de companie locuiesc în același apartament, și tocmai a fost folosit unul de altul. Dar aversiunea reală pentru fiecare altul apare pe stradă, și un câine rar trec de calm pisica curte. Dar de ce câinii și pisicile nu sunt prieteni?De ce pisicile și câinii nu sunt prietenoase
Cats & Dogs

Motivele pentru ostilitate

Primul motiv - instinctul teritorial. Ei pur și simplu protecția teritoriului, dar un caine de dimensiuni mari, iar acestea sunt animale de ambalaj, spre deosebire de pisicile unice, această ultimă și trebuie să fugă.Al doilea motiv - pisica nu este destul de frică de câini, ele sunt mai degrabă mai încearcă să evite contactul cu ea. Există cazuri când pisica mândru, care pur și simplu prea leneș pentru a fugi, este mai bine să ia lupta, iar cei mai mulți câini sunt în cele din urmă se confruntă cu cicatrici. Deși aceasta depinde de ambele specii de animale.

Motivul Trei - vechi legenda chineză că, odată ce un câine a salvat o fată înec, fiica domnitorului. tată fericit în semn de recunoștință fixat pe coada decretului de câine care să ateste că cineva ar trebui să hrănească un câine fără stăpân. O celebrare, un câine dat la depunerea pisicilor decret, dar lucrarea a fost furat la mouse-ul de noapte și l-au rupt. Câinii nu cred, și acum vrăjmășia veșnică între pisici și câini, pisici și șoareci.

Dacă ați găsit o greșeală în text, apoi selectați mouse-ul secțiune și apăsați Shift + Enter sau faceți clic aici. Vă mulțumim!