De ce pisicile și câinii de la război

De ce pisicile și câinii de la război

Despre oamenii care nu sunt relații prea prietenos se spune să trăiască, „ca o pisică cu un câine.“ Despre existența unui război între un câine și o pisică știe nu numai copilul. Dar nu toată lumea știe de ce cele două animale de companie minunat au realizat mult timp un război aprig. Mulți nici măcar nu cred că ei nu au putut împărtăși?Momente importante în castel

Idei și opinii cu privire la viață la câini și pisici este complet opus. Câine colectiv animale, în natură trăiește în stoluri, pentru compatrioții ei sunt de mare importanță. Pisica, dimpotrivă, „umblă de la sine“, apreciază singurătatea, capturile singuri prada și o mănâncă ea însăși, nu cu cineva nu împărtășește. Dar aceste animale au un lucru la animale comune, iar aceste și alte - teritoriale, obișnuiți să protejeze granițele lor, pentru a le proteja de afară.

De ce pisicile și câinii de la război

Câini și pisici, animale sălbatice, apărarea teritoriului său pentru ei este foarte importantă, atât pentru vânătorul - teren. Unul dintre motivele pentru care cainii urasc pisicile care pretinde ca le teritoriu. Efectivele mai ușor de a câștiga un loc sub soare, astfel încât câinele a luat o poziție dominantă. Greutatea și mărimea cauze secundare. Strămoșii pisicilor domestice nu sunt inferioare la dimensiunea de câini, dar nu a reușit, pentru că singurătatea preferată.

Câini Chase pisici, pentru că turma împotriva unui inamic este destul de eficient, dar pisica casa de astăzi nu a pierdut curajul. Și dacă era invers, o turmă de pisici de un câine, nu este clar cine va câștiga.

Există o altă versiune a acestui concurs la nivelul geneticii. Este posibil ca strămoșii pisicilor domestice au fost tigri cu colți de sabie, în mare măsură ofensează o dată canin, și se bazează pe această respingere a câini pisici. Dorința de a se răzbuna pe descendenții dușmanilor lor are loc la nivel genetic.

Companion și unică

Zoologii afla cauza animalelor dușmănie a ajuns la o concluzie logică, pisica nu se teme de câine, ea pur și simplu nu vrea să comunice. Murka nu este foarte atasata de încălcări ale spațiului său, singur mare simt, câine, dimpotrivă, de comunicare sete. Curiozitatea ordinară poate încuraja câine blajin să se apropie de pisica nefamiliare, nimic mai mult decât o familiaritate bună nu se încheie Murka sau fugi, sau zgâriați câinele.

De ce pisicile și câinii de la război

Acesta este un alt dintre cauzele dușmănie, scăpând de pisica poate trezi în animale pașnice vânător instinct, în cazul în care este așezat pe sol, șuierat și încercând să zero, reacția de protecție a câinelui va duce la agresiune, spre consternarea catelus. Doar un experiment negativ, care va aminti memoria asociativă a animalelor pentru restul vieții sale de a purta un război pe implacabil.

Forțarea o pisică într-un copac, mulți doggie nu se simt în același timp, nici vreo agresiune, este perceput ca un joc distractiv, pisica, stând pe un copac interpretează în mod diferit situația.

Eșecul de a înțelege reciproc

Ai crede că odată ce animalele nu pot fi de acord între ei, atunci unele dintre ele nu sunt foarte inteligente. Pisică și de câine, ca un francez cu chinezii care stiu numai propriile lor limbi. Oamenii pot conveni între ele prin intermediul unor gesturi care au valori comune, dar este mult mai dificil animale de companie.

De ce pisicile și câinii de la război

Datul din coada câine arată afecțiunea lui pentru ceva, o pisică, acest lucru înseamnă anxietate, anxietate, agresivitate. Când câinele stă, coada ușor podvilivaet apasă urechi pe cap coborâtă, tinde să reducă vizual, aceasta înseamnă că ea este vinovată și să respecte în totalitate. Prese urechi, pisica ghemuiește înainte de atac. Cădea pe spate, a pus înainte o gheare de pisica, atunci când ar trebui să apere în mod activ și câini reprezintă o să vă arate încredere deplină, de supunere. În cazul în care astfel de diferențe de comportament este destul de dificil să se înțeleagă reciproc.

Un luptător singuratic

Orice persoană incompetent, cerându-i ceea ce a fost cauza dușmănie între animale, nu a ezitat să răspundă, pisicile se tem de câini. Ele sunt colti mari, puternice, ascuțite, și pisicile sunt atât de drăguț, pufos, desigur, ei se tem.

După vizionarea obiceiurile de pisici domestice obișnuite, atunci când o întâlnire întâmplătoare cu un câine ciudat, este clar că acest lucru nu este adevărat. Murka nu se teme de câini, holbeaza la străin, flex și de așteptare pentru reacția lui. Ea are o multime de timp pentru a ajunge departe, dar se tem că nu are, în schimb Murka evaluează situația. Acesta este un alt motiv pentru care între câini și pisici dușmănie veșnică. Pisica nu se simte frica, și, dacă este necesar, se dovedesc proverbul: „pisica teribil nici fiară“

De ce pisicile și câinii de la război


Unele pisici sunt atât de mult neglijate câini, mersul pe jos senin în fața lor, povilivaya coada, ca și în cazul în care pe scopul de a șicana. Această imagine face clar de ce câinii Chase pisici. Hitryuschy animale a provocat în special câine, iar la primul semn de pericol urcă într-un copac. Câine cu furie sărituri în fața unui copac, și pisica neînfricat stând și cu atenție privindu-l, în timp ce ea se uită deloc speriat. Odată ce câinele este plictisit inutil, și începe să se mute departe, pisica se duce în jos, scena se repetă de peste si peste din nou. egging Mai exact câinele, pisica îl face în zadar să-și alunge hoțul.

Oamenii de știință din Anglia au efectuat o serie de studii și a concluzionat că pisicile au o enzimă specială este prezentă, inacceptabilă pentru câini. Această enzimă provoacă emoție și agresiune, dar sunt multe exemple de prietenie adevărată între pisici și câini, astfel încât câinii au capacitatea de a accepta cu calm enzima negativ.

Mulți cred că pisica este un caine mai rapid, dar nu este. Câinele poate dezvolta o viteză de 60 km / h când pisica domestica doar 40 km / h. Dar pisica are multe avantaje: flexibilitate, la viteza de top este perfect obbegat toate obstacolele, câine, la viteză mare nu observă elementele, și pot lovi un copac sau pol.

Câine rulează numai pe teren atunci cand pisica este pur și simplu sarind pe obstacolele sub forma unei mașini, un copac, un gard, astfel încât urmărirea nu aduce rezultate. Câinele aproape prins cu ea, și dintr-o dată o pisică, face un salt, este imposibil de atins.

Desigur, atunci când animalele se găsesc în câmp deschis, pisica nu poate scăpa. Pe distanțe lungi de funcționare nu este potrivit pisica, un vânător minunat ceasuri sacrificiul, și apoi prin calcularea cu precizie smuls năpusti pe un mouse, toate producția nu este să scape din ghearele ascuțite.

De ce pisicile și câinii de la război

Câinele este lung și poate fi greu să-și alunge joc, care rulează în același timp, la viteză mare, mai mulți kilometri, de conducere victima la punctul de epuizare.

pisici câinii nu mănâncă și nu le văd ca hrană, dar în cazul în care câinele furios va prinde din urmă Murka, vă puteți răcori-l pentru a trage sau chiar provoca daune ireparabile sănătății, dar câinele nu este mare necaz, și poate cum să obțineți toate ghearele de pisica curajos, care este necunoscut va fi bucuros dacă câinele său triumf. În cazul în care pisica se comportă indiferent, mai ales nu provoca câine, câinele alungare ei nu ar fi.

Pace în loc de război

Se poate argumenta animalele dușmănie, spun ei, ei nu sunt folosite pentru a fi împreună. De obicei, oamenii pot fi împărțite în iubitori de pisici și câini susținători, dar cei care dau naștere și imediat două animale de companie diferite, nu pot înțelege de ce dușmanii ei sunt considerați? Animale obișnuiți cu si se inteleg bine unul cu altul, ci numai pe cele care sunt cuprinse în aceeași zonă. Se pare idilă simplu, atunci când două astfel de animale de companie diferite prietenos, cu plimbari si chiar de somn, dar prietenia aceasta nu este inofensiv, mai ales atunci când animalele de companie sunt în afara casei. Gazdele oraș nu au pierdut din vedere animale de companie minte, și într-o casă de țară dificil de urmat.

Favoarea o astfel de prietenie poate aduce doar un câine, ea a fost obișnuit să pisica societate, nu va urmări celelalte animale cu blană, astfel proprietarii și grădini de legume înșiși de mânia proprietarii pisicilor. Dar el a rămas singur, singur într-o pisică domestică teritoriu străin, obișnuiți să aibă încredere deplină un câine să o trateze ca un prieten, într-un alt câine nu vede pericolul. teama instinctivă se simte pentru a rula și nu vor fi ascunse, și este sigur de a fi victima unui câine vicios altcuiva.

Este necesar să se gândească bine înainte să conțină, în aceeași casă și pisica și câinele, pentru că nici proprietarii, nu este un prieten - câinele nu poate fi întotdeauna în jurul valorii de Sotii pufoase, pentru ao salva probleme. Nu risca animalele de companie pentru sentimentele de emoție care are loc atunci când un prieten drag. Siguranța animalelor și pacea proprietarilor de spirit este mai important decât distractiv.

Există compromisuri, pisoi poate face iarna in casa, ca un catelus, cu debut de zile calde sunt - în curte. În acest caz, ei nu pot puternic atașați unul de celălalt, în Murka este o garanție a siguranței.

Iubesc animalele și nu știu cui să facă o alegere? Apoi, este necesar pentru a obține mai întâi o pisica la iesirea de pe stradă, ea a fost în măsură să crească un pic și să învețe cum să se comporte cu câinii. Apoi, puteți cumpăra un catelus, copilul nu va experimenta sentimente ostile pentru pisica, și cel mai probabil vor fi în măsură să facă prieteni.

Inteligent, dar diferit

Dacă vă întrebați despre abilitățile mentale ale animalelor, cei mai mulți oameni ar spune că, desigur, câinele este mult mai inteligent decât pisica. Ei executa perfect comenzi, ascultare, se poate distinge chiar și între cuvintele și starea de spirit a proprietarului, gregare sociabilitate afectați câinii sunt buni companioni, câinii sunt capabili să prezică unde se află obiectul și viteza mișcării sale. Ți-e foame câine ajunge rapid la produsele alimentare.

În cazul în care câinele pentru a merge la echipa voturilor exprimate sau ataca inamicul, aceasta nu înseamnă că ea este inteligent. Pisica nu va depune la comenzile gazdă, în cazul în care dorește să coincidă cu proprietarul echipei, ea loial completand expeditii. Câinii se recunosc în oglindă, dar nu pot găsi proprietarul, în cazul în care el a venit la alte haine și de mirosurile necunoscute. Cat în oglindă în sine nu poate ști, dar proprietarul nu confunda.

De ce pisicile și câinii de la război

Ambele animale bine orientate în spațiu, este ușor de a găsi drumul înapoi acasă, dar are o pisică mai. Se poate rula nu numai pe pământ, ci de a urca pe garduri, copaci înalți, pentru că, spre deosebire de câini, care trăiesc în spațiul tridimensional. Câini - extrovertiți, le place să arate emoțiile lor, du-te la apropierea. Pisici prin natura - introvertiți complet cufundat în propria lor lume, sunt închise și nu sunt înclinați să comunice.

Cat dovedit, de asemenea, inteligența sa, să supraviețuiască în condiții extreme una perfectă, în care câinele poate supraviețui numai prin a fi parte a pachetului. Numai după ce oamenii să cunoască gândurile de animale, ar trebui să fie sigur să spunem, care este mai inteligent.

Există un număr foarte mare de povești și legende cu privire la ura de pisici și câini. Chinezii au prezentat propria versiune, o dată la un moment dat în câine salvat râu înec fată. Fata a aparținut unei familii nobile, și tatăl vesel mulțumit câine, legat de coada de decretul său, a spus că de acum înainte orice câine fără stăpân să fie cald și bine hrănit. Această zi plină de bucurie a câinelui a decis să celebreze marea sărbătoare și apus de soare, un agent de pază a fost încredințată pisica. Lucrarea de dimineață cu un decret dispărut. Cat a explicat că a fost furat mouse-ul și roase, dar câinele nu a crezut bouncer mustăcios. Deoarece lupta câini la pisici, și pisici, la rândul său, șoarecii alungare. Câini la întâlnirea cu compatrioții holbeze reciproc, prin cozile lor, în speranța de a găsi acolo o bucată de hârtie prețuită.

O altă poveste frumoasă spune că trăia un om foarte sărac, astfel că el nu a făcut lucruri el nu a mers, recolta nu se naște, peștele nu este prins, a fost rău, o dată ce a găsit în ring pădure, și apoi lucrurile au început să brusc ajustate, avere a început să însoțească pe cei săraci. Cat ma uit la astfel de modificări, a decis că totul într-un inel de magie și accidental flecarit vecinii bogați. Omul bogat a venit la casa și a luat inelul.

Pisică și de câine a decis să ajute proprietarul săraci, după ce a furat inelul râvnit. Pe drum, câinele a adormit, o pisică a adus maestru inel și calomniat câinele, spunând că flecarit vecin, și ea, inteligent, el a produs înapoi. Omul furios cu câinele și l-au aruncat în curte și a început să se hrănească cu resturi. Cat de asemenea, a trăit în casă, iar mâncarea este servită într-un castron mic.

Câinele nu a putut ierta o astfel de trădare, din moment ce variază în funcție de pisica pounces pe răzbune ei doresc.