De ce pisicile limba aspră

De ce pisicile limba aspră

organ al gustului la pisici este extrem de versatil: nu numai că ajută să mestece alimente, dar, de asemenea, esențială pentru igiena personală. Motivul pentru pisici limba aspră. Acesta se află în structura sa specifică. Dacă urmăriți o limbă de pisică sub microscop. ați putea găsi că este foarte inegală, acoperite cu tuberculii ascuțite. Toate acestea nu este intamplatoare si are o pisica de neprețuit.Limba pisica, spre deosebire de câine, nu le place să-și etaleze. O vedem atunci când căscat animal, lepuit lichid sau curat. Este recunoscut faptul că abilitatea de a bea, trăgând limba ca un acrobatie „oala de turnare“. Cum a făcut pisica asta?

Dacă ne uităm la limbajul pisicilor sub microscop. devine clar de ce este atât de funcțional. Suprafața este acoperită cu protuberanțe cheratinizate, așa-numitele „papile capilară“. Toate acestea sunt stabilite înapoi, mai precis, spre laringe. Aceste proeminențe și dau limbii pisicii rugozitate caracteristică.

Membrii sălbatici ai limbii de familie utilizare pisica ca „un fișier“, care a eliminat carnea de mici fisuri în oase de pradă. El joacă un rol important în pisica de toaletă, din cauza piei de animale linsul constant susținute într-o stare perfectă, îndepărtează firele de păr căzute și pieptănare lână.Din cauza unei astfel de dispozitiv pisici limbă de multe ori în probleme acasă. Poate că, mulți proprietari se confruntă cu faptul că animalul este complet mananca obiecte necomestibile: siruri de caractere, fanioane. Faptul că proiecțiile pe limbă (motivul pentru care pisicile limbaj vulgar) nu ne permite să se separe de limba de obiecte mici care au luat pisica în gura lui în timpul jocului. La un moment dat, animalul nu are altă opțiune decât să le înghită. Din acest motiv, pisica ingereaza parul atunci cand lins.

Pisica Limba este adesea comparat cu nisip suprafata, nu este surprinzător faptul că aceste animale nu tind să-și lingă rănile. În cazul în care câinii sunt considerate a fi adevărate „vindecători“, care pisica cu suprafața sa limba greu va provoca doar mai multă durere.

limbaj vulgar poate fi uneori o cauza de inflamatie. De exemplu, în cazul în care pisica va înghiți plantele spinoase de semințe, acestea se pot bloca în „scale“ ale limbii, rănindu-l, și care cauzează inflamații. Se extrage o așchie este extrem de dificil, mai ales în cazul în care acesta este mic. De ce pisicile Cherche Avy, limba pisicilor sub microscop, limba pisica, de ce pisici limba aspră, limba pisicilor sub microscop, limba pisica, de ce pisici limba aspră, limba pisicilor sub microscop, limba pisica, de ce pisicile limbaj grosolan, limba pisica sub o limbă microscop, pisica, de ce pisici limba aspră, limba pisicilor sub microscop, limba pisica, de ce pisici limba aspră, limba pisicilor sub microscop, limba pisica, de ce pisici limba aspră, limba pisicilor sub microscop, limba pisica, aspră dur pochemupochemupochemupochemu dur dur ochemupochemupochemu sub microscop microscop microscop microscop microscop microscop microscop microscop microscop microscop

De ce pisicile limba aspră

În cazul în care pisica este bolnav toate ființele vii din când în când sunt bolnavi. Din păcate ,.