De ce pisicile limba aspră de ce pisicile sunt limba aspră

De ce pisicile limba aspră?

Pisica Limba - nu este doar un organ de gust, dar, de asemenea, o lingură, pieptene, săpun, prosop și fleacuri. Acesta este un instrument unic, cu care o pisica are o mulțime de diferite lucruri utile.limba aspră ajută să pieptene părul în exces și murdăria de pe piele, precum și retragă ca șmirghel, un strat de carne cu oase, în cazurile în care este imposibil să rontaie.

Motivul pentru care limba aspră o pisica, se află în papila capilar - joc periculos excitat într-o limbă direcționat înapoi la gât. Acestea sunt concepute pentru a capta produsele alimentare si trimite-l la esofag.

De ce pisicile limba aspră de ce pisicile sunt limba aspră

De ce pisicile limba aspră?


Dar o astfel de structură de limbă nu numai că ajută pisica, dar uneori provoacă neplăceri. De exemplu, lingere, pis nu poate scuipa parul pieptene și forțat-o să înghită. Din acest motiv, pisicile pufoase de multe ori vărsături, dureri abdominale și obstrucție intestinală. Pentru a atenua condiție animale de companie, acestea sunt date preparate speciale pentru îndepărtarea părului de pe corp.In plus, in timp ce pisicile joacă mananca de multe ori elemente nepotrivite - fire, ploaie de Crăciun. Acest lucru se întâmplă nu din cauza prostiei, ci pentru că se agață de pisica șir de limbă nu poate scoate din gura și a înghițit instinctiv.

10 din cea mai mică planetă șerpi
Despre cea mai mică planetă șerpi, vă vom spune despre în acest articol. Ce este - să fie atât de mici?

Cele mai populare rasa de câine din lume
Popularitatea rasei - este doar un moft care trece. Acest lucru ar trebui să fie amintit, de a cunoaște rating noastre.

Cel mai frumos păianjen din lume
La vederea unui păianjen, experimentăm în mod tipic frică sau dezgust - care poate fi frumoasă în aceste oribile creaturi cu opt picioare care mănâncă muște?

3000 fapte despre animale și plante
fapte interesante, distractive și interesante despre viața animalelor și a plantelor în imagini.

10 cele mai puternice animale din lume
Omul nu poate fi comparat în puterea cu animalele?

Cele mai utile animale de companie
Animalele de companie oferă multe produse esențiale pentru oameni, dintre care cele mai importante sunt carne, lapte, ouă și piele.

10 animale cele mai inteligente
Animalele pot fi comparate cu un om ale cărui facultăți mintale?

25 fapte științifice despre urși negri
Mirosind ursul negru este de 100 de ori mai bine decât oamenii.