De ce nu erectia penisului sau nu, cauzele disfunctiei erectile si disfunctie erectila,

Cuvinte Terrible experți „disfuncție erectilă“ determină incapacitatea sexului puternic pentru a atinge erectie sau să-l mențină pe tot parcursul timpului actului sexual. Problema cu functia erectila - incapacitatea oamenilor de a obține satisfacție din activitatea sexuală, precum și pentru a confirma diagnosticul adecvat al problemei, aceasta ar trebui să dureze cel puțin 3 luni. Deci, de ce nu este în valoare penisului - cauze ale disfuncției erectile.De ce nu erectia penisului sau nu, cauzele disfunctiei erectile si disfunctie erectila,

Când un om are o erecție proastă

Această stare de bărbați, jenat sau frică de multe nume oficiale termenul medical născocite și definiții: montaj flasc penisului in stare flasca, un membru nu se ridică sau apare rău (ca o opțiune - nu merita penisul) penisului refuză să se ridice. De fapt, tratamentul disfuncției erectile la bărbați sunt un titlu clar - disfunctie erectila. Anterior, problema a fost, de asemenea, numit impotenta, cu toate acestea, în medicina modernă, termenul este folosit, în general, în cazurile în care diagnosticat cu un grad extrem de eșec funcției sexuale, în care tratamentul standard este, practic, nici un rezultat.

Într-o stare sănătoasă a formării unei erecție la bărbați are loc atunci când sunt îndeplinite două condiții: asigurarea unui volum mare de maree de sânge la organele genitale si capacitatea de a „proiectare“ a penisului pentru a organiza timpul de admisie, ceea ce este suficient pentru a satisface excitare sexuală în timpul actului sexual. La prima vedere, totul este simplu, deci de ce nu sunt membri? Motivul pentru care nu ar trebui un membru (ca o opțiune - costul săraci și lent), încalcă mecanismul complex de interacțiune între vasele de sânge și țesutul muscular care formează penisul. În cazul în care, datorită unor factori diferite de erori în sistem furnicătură organizat, capacitatea de a menține penisului suficientă pentru introducerea în organe genitale feminine duritatea scade brusc.

Afectează aspectul și păstrarea, slabirea erectiei poate multora dintre factorii care sunt cauzele disfuncției erectile la bărbați.

Principalele cauze ale erectiei slabe

De ce nu erectia penisului sau nu, cauzele disfunctiei erectile si disfunctie erectila,

Înfrângerea vaselor de sânge este una dintre cauzele disfuncției erectile

    1. Factori psihogenă. erecție slabă poate fi rezultatul oboselii, depresiei, fazele active ale diferitelor abateri și fobii, expunerea pacientului fenomene asociative psychotraumatic. Acești factori, care afectează cortexul cerebral, provoca impulsuri nervoase anormale care afecteaza in mod negativ mecanismul de erecție normală de sex masculin. Astfel de cauze de erecție slabă pot avea atât un efect direct inhibitor asupra creierului, și centre de inhibare indirecte în sistemul nervos spinarii pentru a se asigura că mecanismul de excitație. Mai mult decât atât, erecție normală poate fi suprimată generarea unor cantități excesive de adrenalina hormoni și noradrenalina.
    2. Probleme cu artere. potenta Sluggish, cauza care este factorul activ, furnizate în general vasele sanguine leziune dezvolta ca urmare a aterosclerozei, hipertensiunii, diabetului, prezența anomaliilor congenitale vaselor hrănire organelor genitale sau vătămarea penisului. Artenogenice provoaca disfunctie erectila usoara poate fi cauzata de fumat chiar. Acest lucru este destul de un factor serios, periculos nu numai pentru că este cauza problemelor de erectie și afectează declinul în calitatea actului sexual la barbati, dar, de asemenea, deoarece provoacă modificări degenerative în țesuturile organelor genitale, aprovizionare slaba de sange care duce la boli mult mai grave ale sistemului genito-urinar .

De ce nu erectia penisului sau nu, cauzele disfunctiei erectile si disfunctie erectila,


Varsta nu se poate suprima erecția completă și pentru a reduce durata acesteia

  1. Defecțiunile sistemului vena. disfuncție erecție slabă și de a dezvolta din cauza disfuncționalității a fluxului sanguin prin venele mecanismului organelor genitale. Experții citează mai multe probleme asociate cu această condiție: drenaj ectopică, spongioasă cavernos-șunt esec Tunica a penisului si insuficienta functionala a oamenilor de țesut generator de penis.
  2. Probleme cu abilitățile funcționale ale țesutului erectil penisului (numit, de asemenea, insuficienta cavernos). Cauzele erectiei slabe în acest caz, datorită modificărilor din corpii cavernoși „design“ a penisului provocate de diverse probleme factori cu aprovizionarea organismului cu vasele de sânge și terminațiile nervoase. Toate cele de mai sus creează obstacole în calea mecanismului normal de erecție și de a determina de ce rău membru în picioare.
  3. Factori neurogenǎ. Condiția descrisă în două cuvinte, „a pierdut o erectie,“ se poate datora prepararea diferitelor creierului si leziuni ale coloanei vertebrale, boli și care afectează domeniul de aplicare a datelor sau a nervilor periferici ale organelor pelviene. Listlessly membru în picioare poate fi o provocare pentru a identifica, de exemplu, după o intervenție chirurgicală ca parte a tratamentului pentru cancerul de prostata sau HBP.
  4. Probleme anatomice. Problema poate provoca o erectie pentru a avea o bază pur mecanică - patologic tulburare anatomia genitale, inclusiv atunci când curbura sa, ca urmare a cursului de anumite boli sau leziuni. Cel mai adesea anatomică prevenirea cauzelor de erectie se dezvolta din cauza boala Peyronie si fibroza a corpii cavernoși ai penisului. Chiar și disfuncție erectilă ușoară, care a devenit un factor la începutul anatomiei penisului, de multe ori doar poate fi supus tratamentului chirurgical.
  5. Hormoni. Dacă, din anumite motive, în corpul masculin se produce cantități picătură de testosteron (hormon sexual masculin), suferă de o enzimă care sarcina este sub vasodilatare control normal la apariția de excitare. În cazul în care nu primesc tratament în timp util o scadere a nivelului de testosteron in organism poate duce la o creștere a numărului de celule de grăsime în corpii cavernoși a penisului, ceea ce duce la o alta problema cu disfunctie erectila - perturbarea fluxului sanguin prin venele mecanismului.

Și răspunsul cel mai frecvent la întrebarea de ce nu există nici o erecție sau de ce starea de excitație fizică trece prea repede evident - varsta. Bărbații care ajung la vârsta mijlocie, își pierd în mod natural abilitățile care erau inerente în corpurile lor tinere. In plus, ele suferă de o varietate de probleme de sănătate care afectează viteza fluxului sanguin, la starea vaselor, sistemul nervos la un răspuns adecvat la patogeni. Toate acestea nu pot suprima erecția completă și pentru a reduce durata acesteia.

Important: Pentru mulți bărbați, disfuncție erectilă, cauzele sunt de natură sistemică numai, adică, în cazul în care reușesc să trateze toate bolile și să conducă un stil de viață sănătos, atunci viața sexuală poate trăi cu succes până la 80 de ani. Se întâmplă invers, când oamenii cred că sunt încă tânăr și plin de energie, se confruntă cu necesitatea de a căuta un răspuns la întrebarea de ce erectia dispare.

În unele cazuri, provoacă slăbirea erecție și chiar dispariția completă constau în efecte negative asupra organismului anumitor medicamente.

De ce nu erectia penisului sau nu, cauzele disfunctiei erectile si disfunctie erectila,

Motive eliminate în cazul în care oamenii caută imediat sfatul medicului

Un alt cuplu de motive pentru care un membru nu este necesară

Provoac disfuncției erectile sunt mulți factori și combinații ale acestora. Viabilitatea masculin nu depinde numai de sănătate, dar, de asemenea, cu privire la motivele pentru care, la prima vedere, în nici un fel cu sfera sexuală nu sunt conectate. Astfel, erecție suferă, în cazul în care un om se confrunta cu oboseala prelungita, expune stresul excesiv corpul fizic, mult timp suficient pentru a nu primi o noapte de odihnă bun. Acești factori inhibă fizic, psihologic și emoțional, din cauza care reprezentantul sexului puternic al capacității de a realiza un raport sexual complet scade.

Cauzele psihologice ale disfuncției erectile chiar mai dificil: în cazul în care, din cauza oboselii sau stresului va omul în imposibilitatea de a experimenta sau de a menține o erecție suficient de mult timp, mai târziu, chiar dacă starea lui de sănătate mintală să fie restaurată, este încă la nivel de subconștient pentru a se abtine de la un nou fiasco. Acest lucru poate duce la depresie și pe termen lung abstinenta de la contact apropiat (pentru bărbați de vârstă mijlocie se întâmplă destul de des), apoi a restabili activitatea sexuală normală va fi chiar mai greu. O problemă separată este situația inversă - viața sexuală extrem de activă, cu schimbarea frecventă a partenerilor acest tip duce la o „uzura“ a sistemului de reproducere, crește probabilitatea de a obține diferite boli și cauzează probleme cu hormonale.

Disfuncția erectilă, în cele mai multe cazuri, nu este o problemă care este dificil de a lupta. Motivele pentru dificultățile cu apariția și păstrarea erecției eliminate în cazul în care oamenii caută ajutor în timp util și sunt dispuși să pună în aplicare cu precizie toate recomandările medicului curant. Dar aceste recomandări se pot referi nu lua medicamente atât de multe, ca schimbari in stilul de viata, dieta, refuzul de obiceiurile proaste, precum și vizite la un psiholog. Acesta poate fi suficient pentru a elimina motivele psihologice pentru imposibilitatea de a obține o erecție stabilă, și tratamentul acestei boli nu este necesară deloc.

De ce nu erectia penisului sau nu, cauzele disfunctiei erectile si disfunctie erectila,