De ce frunzele se îngălbenesc hibiscus de udare, lumina, boli, dăunători

De ce frunzele se îngălbenesc hibiscus de udare, lumina, boli, dăunători
Hibiscus (Hibiscus rosa-chinensis) sau chineză Rose atrage mulți grădinari amatori. operațiune cu succes permite astăzi crescătorii alege dintr-o mare varietate de specii, soiuri și hibrizi de hibiscus, care preferi. Dar cât de trist este atunci când animalele de companie, în ciuda tuturor eforturilor tale, toate dintr-o începe brusc să se rănească. Dar nu se deda la deznădejde, este mai bine să încerce să determine de ce hibiscus galbena. și eliminarea cauzei.asculta articolul

De ce hibiscus galben (chineză Rose)?

îngălbenirea frunze de hibiscus - un semnal la proprietarul uzinei nemulțumit de ceva, se trece prin stres. Care este cauza stresului, nu este ușor de înțeles, pentru că pe orice motiv, hibiscus reacționează la fel - îngălbenirea și care se încadrează frunze. Și totuși, având informații cu privire la posibilele cauze ale stresului și analiza cazul dumneavoastră, vă va determina foarte probabil de ce hibiscus galbena.

1. irigare insuficientă.

În hibiscus sezonul cald are nevoie de udare constanta. camera Earthen nu ar trebui să se usuce, iar în cazul în care, în scopul de a evita acest lucru trebuie să fie udate în fiecare zi, hibiscus, apa. De asemenea, aveți nevoie de o zi cu zi pulveriza frunzele în vară și de iarnă, pe săptămână, deoarece prezența aparatelor de încălzire interior reduce umiditatea aerului necesar pentru planta. Și pentru irigații și de pulverizare folosi numai pentru a apăra apa.

2. udare excesivă.

În timpul lunilor mai reci, asigurați-vă că solul în oală nu este transformat într-un dezastru apos. Hibiscus ca apa, dar nu pot sta mlaștini reci în zona rădăcinilor.

3. soare abundent.

Lumina directă a soarelui poate provoca îngălbenirea frunzelor, nu numai, dar, de asemenea, apariția de arsuri pe ele, asa ca lasa planta ajunge dimineață razele lor normale inofensive, dar de la soare la amiază toridă este cel mai bine pritenit.

4. Lipsa luminii.

Hibiscus, ca orice planta produce clorofilă doar în lumină. Dacă nu este suficient de lumina, se va transforma galben și picătură frunze, atâta timp cât va exista cateva frunze, care va fi suficient cantitate foarte mic de clorofilă produsă de plante în lumină scăzută.

De ce frunzele se îngălbenesc hibiscus de udare, lumina, boli, dăunători

5. prea mică sau o temperatură prea mare.

China Rose - o planta tropicala, astfel încât să nu tolereze suprarăcirii. Da și supraîncălzire nu este bine. Confortabil pentru temperatură ei - 18 + + 30. Când este frig sau cald, acesta reacționează prin cădere frunze îngălbenite.

6. Dăunători.

Hibiscus suferă acasă de acarieni. Dacă găsiți urme de funcțiile lor vitale de pe planta (pete murdare pe frunze ofilite, peliculă subțire între foi), să ia o lupă și uita-te cu atenție: căpușe mici cum ar fi crabi. Scapă de ele nu este ușor, astfel încât să nu întârzie instalațiile de tratare cu insecticide sau spray-l cu apă și săpun de mai multe ori pe zi. Restaurare acarieni din plante, ruinat, au un timp foarte lung.7. sol cloroza.

Solul în care cresc hibiscus pot fi uneori prea acide sau prea alcaline. De obicei, este vorba de la udarea plantelor neotstoyannoy de apă grea de la robinet. Frunzele rândul său, galben, în acest caz, nu este completă și parcele. Uneori, îngălbenirea frunzelor cauzează o lipsă sau supra-abundență în sol a anumitor substanțe nutritive. În astfel de cazuri, fac îngrășămintele necesare sau ajusta aciditatea solului.

8. îngrășăminte.

Cu utilizarea frecventă a pesticidelor frunze rândul său, galben, de asemenea, astfel încât să fie sigur de a trata toate plantele din același pesticid în același (minim) coerența în dimineața devreme sau seara. îngrășăminte fosfatice adăugat la apă pentru irigații, a crescut cu flori hibiscus. Dar nu utilizați în îngrijirea de îngrășământ hibiscus vysokofosfatnyh: ucide planta. Când fertilizarea plantelor cu îngrășăminte cu azot prezintă un sentiment de măsură. De îndată ce observați că frunzele de margine maro, știu că este - azot arde, atunci ai nevoie pentru a opri adăugarea de îngrășăminte cu azot în apă pentru irigații de două săptămâni. Când începe să fertilizeze din nou, se reduce doza la jumătate și de a crește treptat, uitam frunzele până când a stabili doza optima.

Noi am considerat toate motivele pe care hibiscus galben. Tu doar prin observare și experimentare dezvăluie lui. Dacă nu poți merge prost și va avea timp pentru a salva planta, vă puteți bucura de o lungă perioadă de timp și frunzișul dens și înflorire luxuriante.


Cameră Fuchsia - îngrijire și cultivare
Kalanchoe medicale

Vă rugăm să evaluați site-ul nostru. Am încercat atât de greu;)

De ce frunzele se îngălbenesc hibiscus de udare, lumina, boli, dăunători

Digitalice de plante sau de digitalice (lat. Digitalis) face parte din genul de plante aromatice Plantaginaceae de familie, deși mai devreme ea aparține familiei Scrophulariaceae.

De ce frunzele se îngălbenesc hibiscus de udare, lumina, boli, dăunători

Hibiscus a apărut pentru prima dată în Europa, în serele din secolul al XVIII-lea. În Europa, hibiscus vin mai degrabă navigat din Asia tropicala. În naturale.

De ce frunzele se îngălbenesc hibiscus de udare, lumina, boli, dăunători

Zephyranthes foarte popular printre grădinari. El a nekaprizen, dar extraordinar de frumos. El vine de la tropice americane. Numele său este compus din biți.

Multe mulțumiri pentru sfaturi.

și competențe în ultimii ani, nu sunt numai frunze rândul său, galben, nu e cel mai rău lucru, dar, de asemenea, să se usuce pe sfaturi! Ceea ce, în general, a condus la un capăt mort! Nu pot să înțeleg de ce.

Ajută-te rog. H uzhna ajutorul tău. De ce trebuie să gravitează frunze hibiscus, frunzele tinere sunt ramură mici.

Frunzele mici pot fi din cauza lipsei de acoperire sau din cauza îngrășămintelor. Încearcă să se hrănească din îngrășământ universal, deoarece dozele mari de fosfor și potasiu, hibiscus nu au nevoie.

Și am hibiscus toamna, aproape înflorite, muguri. Deci trist, eu sunt în așteptare și de așteptare. Poate cineva să-mi spui de ce?

Am făcut o dată hibiscus în primăvara de aer proaspăt. Ca urmare, frunzele de pe floare a început să se îngălbenească. Vă sfătuiesc pe toți să nu experimenteze en și mai bine să crească o floare la domiciliu.

Hibiscus este o planta sclifosit, că el nu-i place acest lucru prea mult, asa ca nu pune, nu este rău. cactus mai ușor să înceapă să fiu sincer: D

Acum, îngălbenirea frunze pe hibiscus meu nu este deosebit de infricosator, mai ales în cazul în care a avut loc recent permutare a plantei la o altă locație, și doar câțiva ani în urmă, în această îngălbenire am început să intrăm în panică. Desigur, îngălbenire se întâmplă din diferite motive, dar cel mai adesea apare în doar două - umidificarea lipsa și ca o consecință, apariția dăunătorilor - hidrateaza, se presara si fara probleme.

O panică și nu ar trebui să înceapă îngălbenirea - este, de fapt, un avertisment: semnale de plante inteligente că ceva este greșit.