De ce frunze rândul său, galben, castravete într-o seră și câmp deschis, ca lupta

Multe amante place să crească castraveți pe paturile lor. ci pentru a plantelor, cultivarea și eliminarea culturilor nu este întotdeauna posibil. Grădinari adesea chinuit de întrebarea, de ce frunzele rândul său, galben, castravete, deoarece distruge planta. E o rușine într-un fel - a crescut, el a încercat. Motivele pentru care un astfel de joc o mulțime de culoare. Despre ei - în acest articol.De ce frunzele se castraveților galbene pe margini

De ce frunze rândul său, galben, castravete într-o seră și câmp deschis, ca lupta

De ce castravete marginile frunze rândul său, galben? Există mai multe motive. Printre ei -Lipsa oligoelemente, dar există și altele:

 • Deci, în cazul în care vârfurile rândul său, galben, indică o lipsă de potasiu. Acest lucru poate duce la o schimbare în formă de frunze și fructe, și veinlets galbenului răspândit treptat foaie, care este de peste uscarea acestuia. În acest caz, este necesară utilizarea de sulfat de potasiu.
 • Dacă îngălbenirea venelor pe manifest și vârfurile frunzelor inferioare, ceea ce înseamnă că plantele au nevoie de magneziu, sulfat, aceasta ar trebui să se hrănească substanța.

Care sunt cauzele pete galbene pe frunze de castravete

cultivator neexperimentat poate face o greșeală și provoca arsuri frunze. Ea apare, în cazul în care acestea vor fi apă, iar pe cer - soarele. Picăturile acționează apoi ca un fel de lentile se concentreaza razele de lumină și dogoritor frunzele și fructele, atunci ei au pete galbene. Pentru a evita acest lucru, castraveții trebuie să fie udate în dimineața devreme sau seara târziu. Dacă te trezești devreme sau să aibă grijă de plante în seara nu există nici un fel în care ar trebui să fie udate între serii despre păstrarea stem teren uscat pentru păstrarea rădăcinilor.

Un alt motiv pentru aparitia petelor sunt boli fungice care sunt periculoase pentru doar în curs de dezvoltare, precum și pentru a finaliza procesul de bucle:

 1. Rotund, de culoare cafeniu-gălbui pe frunze de castravete - este askohtoz sau antracnoza, ciuperci, care se dezvoltă cu ușurință în condiții de căldură și umiditate ridicată. Ele apar mai mult ca un pete goale întunecate pe fructe, tulpini și pețiolele (cum începe să rugina), sunt deosebit de periculoase în timpul ploilor abundente sau rouă mare.
 2. mucegaiului pufos, altfel cunoscut sub numele de peronosporosis, conduce la faptul că frunzele de castravete rândul său, galben și buclat. Boala poate fi transmisă la apă atunci când udare sau ploaie, și după câteva săptămâni, care duce la moartea plantei.
 3. virus mozaic blând apare, de asemenea, ca pete galbene pe frunze și un risc pentru castraveți, în special pentru plante tinere. Acest virus devine pe castravete cu păduchele pepene galben, care își petrece iarna în rădăcinile plantelor deja bolnave.

De ce frunze rândul său, galben, castravete într-o seră și câmp deschis, ca lupta


De ce frunze rândul său, galben, castravete într-o seră

Pentru o creștere normală de castraveți au nevoie de căldură și de umiditate, ultimul lucru pe care le place frigul neașteptat. Dacă sera va fi mai mică de paisprezece grade, varza poate transforma galben și a opri creșterea, și la temperaturi sub zero grade și se așteaptă moartea. Preveni acest lucru prin crearea de adăpost suplimentar pentru plante, folosind un film simplu sau destinate materialelor.

frunze galbene de castraveți în sere, în cazul în care o cantitate mică de substanțe minerale măcinate, cum ar fi azotul. Îngălbenire răspândit apoi la bici, iar fructele pot deveni curbate. Înainte de introducerea răsadurile în seră, hrana îngrășămintele sale speciale. Lipsa de umiditate sau de apă rece poate provoca frunze galbene. boli fungice, cum ar fi Fusarium, sunt, de asemenea, o cauză. Când răspândirea frunzelor boala începe să se usuce, iar apoi procesul se extinde la bici.

De ce răsaduri castravete galben

Frunzele pot deveni galben în cazul în care planta a crescut. Intr-un vas mic pentru răsaduri sistemul său de rădăcină pentru a dezvolta mai mult și nicăieri în afara terenului deja selectat toate substanțele valoroase. Castravetele pot fi transplantate în oală un pic mai mult, nu uitați să lăsați un teren pe rădăcinile dintâi. Prea mult îngrășământ poate fi cauza schimbarea culorii frunzelor în răsaduri de -pomenyayte teren de pre-clătire rădăcinile plantelor. În cazul răsaduri cotiledon galben frunze de multe ori se produce din cauza luminii solare insuficiente.

De ce frunze rândul său, galben, castravete într-o seră și câmp deschis, ca lupta

Cum de a preveni îngălbenirea frunzelor de castravete

 • Observați regularitatea și cantitatea corectă de udare. Dacă se poate face doar la sfârșit de săptămână, mulci paturi cu ajutorul iarbă tăiate sau buruieni buruieni pentru a reduce evaporarea apei. îngrijire adecvată - cea mai bună prevenire.
 • Când castraveți germina și ei vor avea câteva frunze, le stropesc cu o soluție la rata de treizeci de picături de iod, douăzeci de grame de săpun și un litru de lapte la 10 litri de apă. Stropirea mijloacele necesare la fiecare zece zile.
 • Castraveți se poate ocupa următorul remediu popular: o bucată de pâine ar trebui să fie înmuiate în seara într-o găleată de apă în dimineața, se toarnă în noroiul de foraj rezultat puțin iod. Folosiți plante o dată la fiecare două săptămâni.
 • Puteți turna cenușa în gaura, ceea ce va ajuta la protejarea castraveți de paraziți, utilizând ca o infuzie de plante sos.
 • Nu este recomandat pentru a planta murături preferate într-un singur loc. Imposibilitatea de a face acest lucru amenință răspândirea ciuperca.
 • Pentru a extinde rodirea va fi util să se toarne humus sub rădăcinile și castraveți pentru a alimenta ureea.

El a angajat în cultivarea de castraveți pe un pervaz. A apărut o problemă majoră cu schimbarea culorii. Am început să recunoască de ce frunze rândul său, galben, castravete. Sa dovedit că această lipsă de îngrășământ și lumină. Am fost hrănit, le-a luat la balcon. Acum am bucura de castraveți, și pe care chiar au reușit să închidă pentru iarna. Principalul lucru - timp pentru a le trata.

Alexander, în vârstă de 40 de ani

A început să se estompeze din ovar de castravete în seră, și frunze palide. Am venit la prietenul meu, un grădinar experimentat. Ea a explicat de ce frunze rândul său, galben, castravete. Sa dovedit că acestea au crescut de asemenea, ca o junglă, dintr-o lipsă de embrioni mor de oțel ușoare. Problemă rezolvată - Am instalat iluminare suplimentară. tot ce este în creștere bine acum.

Odată ce am fascinat de grădinărit și a început să crească castraveți. A devenit hobby-ul meu. Știu o rețetă bună, care nu lasă nici o îngălbenire. Asigurați-o soluție ușor de permanganat de potasiu și se toarnă peste castraveți, dar este dăunător. Nu a fost rănit, chiar dacă nu știu, de ce frunzele rândul său, galben, castravete. Încă nu uitați să adăpate în mod corespunzător, nu lăsați fără lumină.