De ce fetele merg revizuire greșeli „fatale“ baieti, №1 blog despre cum să-l seducă pe fata

De ce fetele merg revizuire greșeli „fatale“ baieti, №1 blog despre cum să-l seducă pe fata
Lipsa de înțelegere a dorință adevărată de sex feminin, certuri și lipsa de armonie în relația - totul duce destul de repede la rupere. Poate că ați experimentat în mod repetat amărăciunea de despărțire, și a vrut să știe motivul pentru care sa întâmplat. Sau poate esti acum într-o relație și simt că au devenit mult mai rău decât înainte. De ce fetele merg când ai nevoie de ele ...Pentru a se proteja de greșeli pe care trebuie să știți de ce fetele merg de la băieți, și pentru a preveni astfel de erori.

De ce fetele merg: analiza cauzelor

Gelozia din partea unui tip și fete perceput showdown ca un semn de lipsă de încredere. Atracția începe să scadă imediat ce tipul prima dată a arătat gelozia lui. În astfel de momente, femeia în cap doar un clic are loc, ceea ce reduce valoarea. ca și bărbații.

Este un lucru atunci când gelozia este foarte mic. Pentru că în doze mici, este util: permite orice simt fată iubit, și restricționează-l în comuniune cu ceilalți băieți. Cu toate acestea, totul se schimbă atunci când gelozia devine puternică, și există showdown constantă.

 • „Îndumnezeirea“ (da, da ... De ce fetele merg atunci când acestea sunt atât de „valoare“)

De ce fetele merg revizuire greșeli „fatale“ baieti, №1 blog despre cum să-l seducă pe fata

Atunci când un tip nu este în măsură să se întâlnească și seduce femei, el idealiza inconștient cel cu care el a fost capabil să înceapă întâlnire. Și nu mai văd în ea dezavantaje.

alte Lui semnificative s-ar putea în mod repetat, lipsă de respect sau să prezinte în sine nu este în mod clar în cea mai bună lumină, dar băiatul refuză să-l observe.

El suferă o atitudine rea față de el, considerând-o ca norma, și se referă la ea ca o zeita. Desigur, această atitudine obține rapid obosit de orice femeie, și în curând va avea multe de făcut pentru a obține înapoi.

- munca ta nu iti place

- nu sunteți mulțumit cu viața lor

- Ai folosit pentru a critica toată lumea și totul, mai degrabă decât să se schimbe totul în puterea ta

- și consumul de alcool la sfârșit de săptămână crezi că cel mai bun rest,

este puțin probabil că va fi interesant pentru fete. Nu este nici o fata foarte populara se va concentra în mod inconștient pe căutarea altor bărbați (mai motivați).

Pasiunea care emană din scopurile lor om entuziast, foarte sexy în înțelegerea femei.

Apropo, lipsa de obiective și interese demne poate provoca în mod automat următoarea eroare.

Amintiți-vă relația sa anterioară cu fetele și cele care sunt acum și răspunsul: întotdeauna de acord cu privire la întâlnirea (sau la momentul și locul întâlnirii), care a inițiat-o? Nu vă așteptați până când se va aloca un pic de timp pentru tine?

Dacă sunteți dispus să uite despre afacerile și de așteptare lor, atunci când ea găsește timp pentru tine, atunci mai devreme sau mai târziu (de obicei, acest lucru se întâmplă o dată :)), ea va înceta să te aprecieze. Tot ceea ce este disponibil este o mică valoare, sau nu avea deloc.

De ce fetele merg revizuire greșeli „fatale“ baieti, №1 blog despre cum să-l seducă pe fata
Am auzit o multime de a vorbi despre preferințele unor fete, în care vorbesc despre bunătate și grijă, ca și calități indispensabile ale oamenilor, băieți încercați să întotdeauna și peste tot pentru a le arăta.

Dar, de fapt, astfel de acțiuni nu pot fi numite naturale, pentru că ei nu vin de la dorințele reale de băieți, dar din cauza dorinței lor de a multumi.

- tolereaza grosolănie

- să se comporte întotdeauna bine

- prea politicos (mai ales o femeie)

- frică de „bang masa“, deoarece Cred că ar fi ofensat și se lasă

Rezultatul: o pierdere de interes și de despărțire. Dacă băieții urmează dorințele sale reale interioare, care le-ar fi avut mult mai mare succes în viața personală.

Apropo, de foarte multe ori aceste dorințe în sine inventat fată. De exemplu, pentru a testa capacitatea unui om de a instala orice cadru pentru ea. Este această abilitate - un indicator al puterii interioare a oamenilor.

„Oh, am par să mănânc vrut să“, „Nu vreau în film, dar vreau să bowling“, „Nu vreau într-o cafenea, și vreau în film“, „Să nu aici, și este mai bine acolo“ și cererile de asistență - toate acest lucru poate fi atribuit capriciile jumătății feminine a umanității. De ce se duc fetele? Slăbiciunea bărbați decide.

Este un lucru atunci când astfel de dorințe apar foarte rar, și cu totul alta - atunci când ea a luptat pentru a vă împinge pe performanțele lor. În primul rând, de obicei cereri sunt mici, apoi mai grave.

Dându-i „sta pe gât“, vă riscă să rămână permanent de mai jos! Desigur, acest lucru nu înseamnă că doar trebuie să faci mereu ceea ce vrei. Uneori poate și da. Dar, în cele mai multe cazuri, decizia este importantă, deoarece un om trebuie să fie întotdeauna o importanță capitală. • Incapacitatea de a sta în picioare pentru ei înșiși și valorile lor

Nu contează în ce stadiu al relației care vă aflați, acesta va respecta întotdeauna răspunsul în acele momente în care oamenii ar încerca să încalce drepturile sau lipsa ta de respect. Mai mult decât atât, ea te va verifica subconstient la putere, acționând cu tine nu este cel mai bun mod.

„Dacă el nu poate sta în picioare pentru ei înșiși, este puțin probabil să-mi și copiii noștri să se protejeze“ - „șterge picioarele pe“ această idee doar pentru a vizita o femeie, atunci când cineva lasa

De ce fetele merg revizuire greșeli „fatale“ baieti, №1 blog despre cum să-l seducă pe fata
Într-un sens, ea va determina foarte repede cât de mult sunteți sigur de mine. Și pentru a demonstra calitatea lor sau vei fără să știe sau cu ajutorul unei fete controale.

De exemplu, poți să-i spui despre tine și așteaptă o reacție de aprobare. Și va fi vizibile! Sau fata poate face expresia facială ciudat în orice momente de povestea ta (sau spune nimic) și urmăriți reacția.

Dacă credeți că chiar și pentru un moment despre de ce a spus sau făcut, apoi ia în considerare că ați arătat slăbiciune.

Wink Încă un cuplu de aceste „puncte slabe“, iar apoi interesul vor fi pierdute definitiv. Se poate, și va continua să iasă cu tine, dar probabilitatea de plecarea ei (sau trădare) este foarte mare.

Știind de ce fetele merg pe băieți, puteți nu numai dreptul de a le readuce înapoi, dar nu va fi permis în viitor, astfel încât acestea au fost de a pleca.

Bărbații comite aceste greșeli sub presiunea propriilor emoții și puncte slabe. Dar emoțiile nu au fost niciodată un aliat al oamenilor. Mai ales în momentele dificile ale relatiei! Amintiți-vă că, atunci când din nou, va fi tentat să arate slăbiciune.

Acum știi de ce fetele merg și, uneori, du-te la altul. Nu face greșeli! Să vă totul va fi bine. Și asigurați-vă că pentru a va abona la newsletter-ul meu - sfaturi și trucuri valoroase, cum pentru a obține ex-prietena cât mai curând posibil.

De ce fetele merg revizuire greșeli „fatale“ baieti, №1 blog despre cum să-l seducă pe fata

Lecturi suplimentare pe acest subiect:

 • De ce fetele merg revizuire greșeli „fatale“ baieti, №1 blog despre cum să-l seducă pe fata
  o prietenie între un bărbat și o femeie posibil? (6)
 • De ce fetele merg revizuire greșeli „fatale“ baieti, №1 blog despre cum să-l seducă pe fata
  Cum de a uita fata, sau orice situație ciudată - T10D (0)
 • De ce fetele merg revizuire greșeli „fatale“ baieti, №1 blog despre cum să-l seducă pe fata
  Cum de a lupta de pe fata tip în care orice preț! (3)
 • De ce fetele merg revizuire greșeli „fatale“ baieti, №1 blog despre cum să-l seducă pe fata
  „Oh, fetele alea ...“, sau cum să îmbunătățească relațiile cu fata? (24)

Antrenori cu baieti romane de mai mulți ani, a fost într-un antrenament viu, cred că de formare „Data: de la întâlnirea și înainte de sex“ doar cel mai informativ info-produs în RuNet pe acest subiect. antrenor cu experiență în Roman tema seducție de mai mulți ani, foarte mult ceea ce a învățat.

Am venit la Novosibirsk la Roman pe coaching-ul personal. Am fost foarte multumit, deoarece romanul a schimbat viața în bine și să învețe cum să profite la maximum de toate, indiferent de ceea ce am făcut. De asemenea, am găsit eu și calea mea, are acum o afacere, au o prietena acolo. Toate ajustate!

Edward, Ulan-Ude, în vârstă de 39 de ani

Ivan, Saratov, în vârstă de 33 de ani

Petru, Omsk, în vârstă de 22 de ani

Sunt instruiți în mod individual de Romana Vinilova la datele cu fetele si obtinerea de a le cunosc. Toate sesiunile au fost foarte productive. A existat o mulțime de exerciții care dau rezultate instantaneu. Roman a arătat talentul său, a dat sfaturi, a explicat. Am învățat foarte mult, a învățat foarte mult și sunt foarte bucuros că a fost antrenat la roman. Pentru aceasta, chiar și în Novosibirsk a venit de la un Tyumen îndepărtat)

Serghei, Tyumen, în vârstă de 26 de ani

Roman, doresc să-și exprime recunoștința pentru ceea ce cursul a schimbat viața în mod dramatic și mai bine! Nu puteam să cred că, după câteva săptămâni de formare pe cursul tveomu voi avea primele rezultate semnificative!

Ilia, Riga, în vârstă de 23 de ani

Ivan Serpuhov, în vârstă de 21 de ani

Rom, așa că a sedus fata, care ai vorbit. timp de 2 ani, am căutat, dar fără nici un scop. Cursul vostru am circulat si acum sunt doar fericit. și doar apoi o săptămână.

Mikhail, Omsk, în vârstă de 25 de ani

Relațiile cursului dumneavoastră, Roman, a deschis ochii la realitate. Am folosit un totul complet diferit și mult reprezentate greșit. Acum, totul sa schimbat și eu sunt construirea unei relații cu drepturi depline de înaltă calitate, cu fata visurilor tale!

Vladimir, Khabarovsk, în vârstă de 23 de ani

A avut loc prima întâlnire pentru cursul dvs. și în conformitate cu sfatul dumneavoastră - La naiba, fata însăși am început să-l seducă. Este uimitor lucru, nu mă așteptam un astfel de efect. Cheltuielile este acum datând în mod constant, de mai multe ori pe zi - de la 10 august, în scop de sex, și 5 dintre ele pe prima dată.

Eugene, Novosibirsk, în vârstă de 22 de ani

Alexander, București, în vârstă de 26 de ani

Sfatul tău ma ajutat foarte mult. Doar 4 conferințe skype și am învățat cum să aibă întâlniri și să primească sexul lor nu petrec mult timp suplimentar, nervi, bani și altceva de succes totul) - nu e greu! Principalul lucru pentru a învăța de la un antrenor bun. Romanul este :)

Vsevolod, Minsk, în vârstă de 22 de ani

Cum as putea fi folosit pentru a seduce femei frumoase? Nimic. nici mașini, apartamente, de asemenea. Dar, după ce a trecut de formare în Romana Vinilova, am făcut imposibilul. Am schimba-te, astfel încât fata este acum pentru mine doar uscat. Predat de Roman foarte rece, motivație, acțiune, începe experiență magică nelimitate. Foarte bucuros că am fost o dată familiarizat cu un om ca roman.

Artem, Samara, în vârstă de 24 de ani

Vă mulțumim pentru cursurile dumneavoastră noi și sfaturi! Ajutorul este întotdeauna foarte fericit, care este familiarizat cu tine și materialele.

Ilia, Novosibirsk, în vârstă de 22 de ani

Citește toate comentariile >>>

Cum să se familiarizeze cu fata de pe stradă?

Cum să se familiarizeze cu fata de pe Internet?

Cum să efectueze o întâlnire cu o fată?

Cum de a seduce o fată?

Cum de a construi o relație cu o fată?

Cum să mă întorc fosta prietenă?

secretele succesului
bărbaţi

 • Si chat fete
 • pick-up live si seductie naturale
 • Dezvoltarea personalității și luminoase Life-Style
 • relatii de calitate de constructii

Toate datele vor fi în siguranță