De ce eliberat lichidul din buricul tratamentul adulților cu izolarea de fluid din buric

Buric fiecărei persoane - este memoria dezvoltării noastre fetale, cicatrice la locul de atașare la corpul de bază.

Deoarece cordonul ombilical vindecă în fază incipientă, în viitorul acestei regiuni să acorde puțină atenție. Când adulții nu este un miros neplăcut de la ombilic și lichidul este eliberat, se întreabă, cum poate fi aceasta? La urma urmei, ombilic are mult timp prea mare.Aceste simptome indica afecțiuni precoce sau neplăcute ale bolilor inflamatorii, care sunt necesare pentru a trata.

Cauzele regiunii ombilicale iritație

Motivele pentru care adulții apar Alocările din buric, cu un miros neplăcut, este suficient:

De ce eliberat lichidul din buricul tratamentul adulților cu izolarea de fluid din buric

  1. Neglijarea de igienă. Depresia naturală în stomac este umplut cu moloz, fibre de particule de praf de îmbrăcăminte, în plus, pielea perspires. Creează condiții ideale pentru trezirea activității condițional microorganismele patogene este prezentă în mod constant pe pielea omului. În primul rând, există o mâncărime periodică, apoi pielea se inflamează, începe formarea plăgii ombilical prin zgârierea. Alăturat de infecție secundară, și trata trebuie să aibă inflamație purulentă;
  2. Infecția secundară - este introducerea în bacterii anaerobe sau rănii florei fungice. În acest caz, deja alocată purulentă sau lichid seros, care are un miros foarte neplăcut;
  3. Inflamație a provoacã formarea buricul chist vezicii urinare. Ea apasă interior, irita terminatii nervoase. dureri constante duce la inflamatie, si apoi - din cauza unor influențe externe - să se infecteze. Când Chisturile starea generală se deteriorează în timpul exacerbării apare temperaturii de proces, sau chiar începe cistita pielonefrite - dacă agenții patogeni din cauza încălcării golirea vezicii urinare se va întoarce ureterului la rinichi și pelvis renal;
  4. In timpul stimularii zona ombilicală activat Candida - condițional organism patogen, o ciupercă. Atunci când apar noduli avium, o consistență asemănătoare cu laptele acrit. Miroase a bolii, respectiv - lapte acru;
  5. Trauma și infecții secundare.

Foarte adesea acest fenomen apare la persoanele tinere. Dorința de a fi frumos buricul perforat și introdus în decorarea lui. În cazurile în care asepsie în procedura nu a fost observată, sau murdărie a lovit rana deschisă începe inflamația purulentă acută. De asemenea, piercing poate duce la formarea de fistule ombilical. Că nu a apărut după aplicare de a face ligaturarea - de fapt, această procedură prea intervenție chirurgicală, deși cosmetice.

Dacă tratamentul nu este început în timp, să încerce să se împodobească pot termina sepsis - septicemie.

boala Navel si tratament

În cazul în care un adult doare buric si lichidul purulentă este eliberat, dar nu pot fi detectate modificări organice interne în timpul examinării cu ultrasunete, indiferent de etiologia bolii, diagnosticul - Omfalita.

Numai cu apă și săpun, în acest stadiu al bolii nu poate fi eliminată, este necesar să se aplice circuitul terapeutic ca în orice procese purulente.Pruriginoase, umflate este tratat cu antiseptice, ars cu o soluție de iod sau verde strălucitor. În cazul în care inflamația a pătruns adânc în țesutul și puroi se acumuleaza sub piele, poate fi necesar să utilizați comprese cu unguent Vishnevsky sau ihtiolamoniu. Cauteriza rana cu azotat de argint sau de peroxid de hidrogen.

Când procesul inflamator nu poate fi oprit, și este suspectat că puroi începe să pătrundă în corp - temperatura a crescut, a crescut inghinali - trebuie să recurgă la o intervenție chirurgicală.

Rana este mai întâi cercetat și curățate de puroi, apoi se face pansamente cu antiseptice. Efectiv ajută la eliminarea Omfalita sintomitsinovaja emulsie „Polimyxin sulfa-m“, „Bactroban“, sub formă de cremă sau unguent.

În cazul în care întrebarea „De ce eliberat lichidul din buric, și au existat bucăți albe ciudate?“ Răspunsul - o infecție fungică, apoi se scoate o astfel de stare este destul de simplu.

De ce eliberat lichidul din buricul tratamentul adulților cu izolarea de fluid din buric

Abdomenul trebuie să fie curățate în mod regulat, și antifungic buric frotiu. De la eliminarea candidoza, „nistatin“ unguent și orice dispozitiv cu clotrimazol topic.

Persoanele cu un statut imun redus al candidozei poate fi de natură locală - să se răspândească în interiorul corpului, afectează organele interne - cum ar fi intestinele. În acest caz, agenții antifungici pe cale orala.

Tratamentul local al candidozei - destul de o boala periculoasa - ar trebui să se ocupe cu medicul.

Un alt necaz - plângând ombilic, de asemenea, apare ca urmare a activităților florei fungice. Dermatomicozelor etapă de separare lichid din buric și apariția crustelor seroase - înaintea procesului inflamator - pentru a elimina destul de ușor.

O atenție sporită la igiena personală, un tratament antiseptic, utilizarea de pulbere, astfel încât pielea să nu mokla.

Dacă încălcați integritatea pielii in tesutul adipos din jurul buricului poate penetra agenți patogeni:

  • stafilococi;
  • streptococi;
  • intestinal și Pseudomonas aeruginosa;
  • alte tipuri de organisme patogene.

Acestea se împart în țesutul gras, care este în mod necesar prezentă în stomac, după un traumatism, injecție, limfatic sau traseu hematogenă și poate cauza dezvoltarea celulitei - o procese inflamatorii foarte periculoase. corp sănătos tinde să limiteze inflamația învelișului de țesut adipos - încapsulată. Dacă se întâmplă acest lucru, boala este limitata la formarea de smaragd sau abces, dar uneori se dizolvă puroi și procesul progresează coajă care acoperă țesutul din jur.

Nu este singurul simptom al celulitei - alocarea de lichid în adult din buric, în cazul în care inflamația ajunge la acest stadiu, doare nu numai buric, uneori, a simțit durere la mișcare, este dat în spate. Temperatura crește, modificările patologice supuse recipiente situate în straturile superioare ale pielii. Procesul de periculoase si necesita tratament chirurgical de urgență.

În cele mai multe cazuri, o fistulă - anomalie congenitală. In stratul superior al pielii nu este prea mare duct conectarea la ureter sau intestin. Nerespectarea normelor de igienă conduc la faptul că adâncitura ombilical se acumulează resturi exfoliat celule epiteliale și materiale sebacee, care rezultă în fistulei inflamate cu puroi. fistula ombilicala poate apărea după traumatisme și piercing.

De ce eliberat lichidul din buricul tratamentul adulților cu izolarea de fluid din buric

Tratamentul unui adult în alocarea de fluid din buric, în cazul în care cauza rădăcină este fistula, la fel ca și cu alte procese inflamatorii cronice: procesarea unguente antiseptice si antibiotice. Atunci când ponderarea statului a recurs la ajutorul unui chirurg.

miros neplăcut de la ombilic nu este mai puțin frecvente - mai ales la bărbați - dar puțini oameni au acordat o atenție acestei grave. Degetul este îndepărtat din cavitățile naturale în cazul în care gunoiul acumulat, asta e tot. Dupa baie, nu cred că acest loc necesită drenarea - mai ales atunci când este adâncă.

În cazul în care, după spălare să acorde o atenție la cavitatea ombilical, scurgeti-l, dacă iritația se ocupe de tinctura de alcool de galbenele sau de apă - furatsilina, riscul de inflamare este redus la minimum.