De ce da câinii de drojdie de bere drojdie unele este necesară pentru a cumpăra un câine, și ce beneficiile lor sunt pisici

Animalele care trăiesc într-o metropolă, se confruntă cu impactul negativ al progresului tehnologic. Creșterea de fond electromagnetic, mediu contaminat cu gunoi chimice și organice, apa de la robinet rău - toți acești factori sunt impact negativ asupra sănătății animalului. Catelusii pot dezvolta patologii, cum ar fi lipsa de mușchi, cu formarea de probleme osoase. animal adult poate fi agresiune nemotivată sau, dimpotrivă, indiferență față de mediul înconjurător.


Cum putem minimiza impactul negativ al factorilor de om și să mențină starea de sănătate a animalului tau de companie? Primul lucru de făcut - pentru a oferi câinelui un aliment sănătos, naturale. O dietă echilibrată ar trebui să includă proteine, grăsimi și vitamine. Lipsa de nutrienți din hrana pentru animale pot fi compensate cu ajutorul unor complexe de vitamine, intareste sistemul imunitar, reducând pierderea parului si ofera alte efecte benefice.

De ce da câinii de drojdie de bere drojdie unele este necesară pentru a cumpăra un câine, și ce beneficiile lor sunt pisici

comprimate drojdie de bere

drojdie de bere - o sursa bogata de proteine ​​si vitamine din grupa „B“. Acest supliment alimentar imbunatateste starea pielii, intareste structura parului si are efecte benefice asupra metabolismului. În plus, rezidii de drojdii cuprind acid stearic și palmitic, pentru a facilita îndepărtarea excesului de colesterol din organism. Vitaminele din grupa „B“ normaliza activitatea sistemului nervos central.

De ce da câinii de drojdie de bere drojdie unele este necesară pentru a cumpăra un câine, și ce beneficiile lor sunt pisicidrojdie de bere uscată au un efect de restaurare, ajuta animalul pentru a restabili rapid puterea și să asigure funcționarea normală a întregului organism. Supliment nutritiv are miros și gust, plăcut pentru câine. Contraindicațiile cererii nu sunt disponibile, cu excepția intoleranță individuală la anumite componente ale compoziției.
drojdie Primul Brewer prezinta animale implicate în câini de curse de câine și de vânătoare. supliment alimentar ar trebui să fie, de asemenea, administrat la pui, va evita problemele, cum ar fi oase fragile, rahitism, tulburări de creștere, iritabilitate, nervozitate și a crescut.

păr strălucitor și sănătos

păr sănătos este mai puțin predispuse la pierdere. Este cunoscut faptul că un regim alimentar dezechilibrat poate provoca molting câini, indiferent de anotimp. Animalele, care participă la expoziții și concursuri, dau diferite suplimente, inclusiv drojdie de bere. Acest lucru le permite să aibă un strat gros, lucios.
drojdie de bere este bogat in antioxidanti. Consumul regulat al acestui aditiv reduce uscăciune, mâncărimi și iritații ale pielii. Într-un timp scurt, veți observa că haina animalului tau de companie a devenit mai sănătos și strălucitor!

protecție împotriva insectelor

Căpușele, purici, muște și țânțari sunt capabili de a oferi o mulțime de probleme de câine și proprietarul său. Includerea drojdie de bere în dieta vă permite să constrânge apariția sug sânge paraziți. Motivul pentru care acest lucru nu este sigur. Unii oameni de știință cred că drojdia este capabil de a schimba gustul sângelui câinelui, motiv pentru care acesta devine mai puțin atractivă pentru paraziți.

reducerea stresului

  • acțiune generală - pentru câini adulți. pentru catei
  • mijloace de corecție # 040; pentru sistemul musculo-scheletice, piele si blana # 041;
  • o acțiune consolidată

Alegerea drojdie de bere pentru câini, trebuie să se concentreze pe preferințele de vârstă, înălțime și gustul animalului tau. De exemplu, pentru rasele de talie mare de drojdie câini aditiv potrivit Excel Brewer # e pentru rasa mare, care include vitamine și microelemente utile # 040; zinc și cupru # 041;.
Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că o supradoză de drojdie de bere poate cauza efecte secundare negative. La unii câini, pot să apară erupții cutanate. În conformitate cu regulile generale, un aditiv alimentar este necesar pentru a da nu mai mult de o linguriță sau tablete pe zi. Cu toate acestea, alegerea de dozare depinde de greutatea animalului tau. Se recomandă să citiți instrucțiunile de utilizare care însoțesc medicamentul.