De ce câinii nu-mi plac pisicile și explicația reală fabulos

De ce câinii nu-mi plac pisicile și explicația reală fabulos

De regulă, în cazul în curte se intersectează pisică și de câine, acestea sunt puțin probabil să fie întâlnirea liniștită și pașnică. Câine cu siguranta va fi rupt în sus și să încerce
prinde pisica nefericitul, musca sau provoca unele prejudiciu. Și ce despre pisica? Răspunsul lor poate fi diferit!De ce câinii nu-mi plac pisicile și explicația reală fabulos

dușmănie personală de câini și pisici au o mulțime de legende și basme

Cu toate acestea, în toate cazurile, este câinele de atac. Din cauza a ceea ce se întâmplă? De ce câinii nu plac pisicile? Care este motivul pentru care o astfel de ură împotriva feroce feline? La urma urmei, ei sunt prima dată pentru a vedea acest individ, dar încă atitudine agresivă față de ea.

Multe țări au încercat să explice o astfel de confruntare între animale printr-o varietate de basme și legende, și asta au făcut.

Prima legenda spune că odată ce un câine a salvat fiica regelui, pentru ea și recompensată. În plus, mulțumit regele a poruncit să se hrănească fiecare câine, care a fost încorporată în oraș, produse alimentare delicioase și să ofere adăpost pentru animale. Decretul a clinched sigiliul lui și legat de coada de eroina a zilei.

Câinele a mers la una dintre rudele sale - lăuda succesele lor. Cu toate acestea, sa dovedit că ea a fost cu întârziere câteva, și a trebuit să stea departe pentru noapte. Dar ea nu a vrut să zdrobească documentul, iar câinele a decis că el va da pisica lui, care a dus la casa fermei pentru a menține. Cu toate acestea, în timpul nopții, sa întâmplat ceva (nimeni nu știa că era), dar rezultatul a fost dispariția decretului. Cat sa referit la șoarecii care sgryzli de hârtie până când toată lumea doarme. Cu toate acestea, această explicație nu a satisfăcut un câine, iar din acea zi pisica era inamicul principal al tuturor câinilor.

În basme, pisica viclean și capabil să inducă în eroare

A doua legenda spune povestea a modului în care o pisica mințit stăpânul său, trădând astfel câinele. Povestea începe cu faptul că trăia un om sărac, nimic în viața lui nu a dovedit, și toate au scăzut din mâinile. Când a mers într-o excursie de pescuit cu prietenii, nu a fost un pește, când a mers la vânătoare - nu a putut trage orice animal, și așa mai departe pe tot parcursul. Dar odată ce el a fost norocos: a găsit inelul și a adus-o acasă. De atunci, viața a devenit normală în familia sa.

Omul era o pisică inteligentă, care datorită observației sale a dat seama că inelul a fost cauza fericirii sale. Ea și-a exprimat gândurile ei cu voce tare, dar ... nu este momentul potrivit. Prin mersul pe jos doar un om bogat locale, și a auzit ce a spus pisica. El a intrat în casă și a început să ceară săraci, că el l-ar fi vândut inelul. Apoi, omul bogat nu sta pe ceremonie și forța decorare selectate. În casă, din nou, sa întors tot răul și mizeria.

Adepții maestru de pisică și de câine a mers la un om bogat să se întoarcă inelul. Ei au reușit să fure bijuterii. Cu toate acestea, în drum spre casă de câine foarte obosit. Ea a decis să se întindă și să se odihnească pentru o vreme. In timp ce animalul a fost adormit, pisica rapid acasă și a dat maestru inel. Cu toate acestea, ea ia spus versiunea ei a poveștii, se susține câinele a zis omului bogat al puterii miraculoase a acestui decor. Omul a devenit furios după astfel de cuvinte și urmărit câinele afară din casă. De atunci, ea a trăit pe stradă și a mâncat resturi. Acesta a fost motivul pentru discordie între animale și le-a făcut dușmani.Din punct de vedere al științei

De ce câinii nu-mi plac pisicile și explicația reală fabulos

Câinele nu ofensează pisica, și vrea să se joace cu ea

Cu toate acestea, legenda - este bine, dar știința modernă oferă încă o explicație rațională.
În primul rând, trebuie remarcat faptul că pisicile și câinii - sunt animale complet diferite din punct de vedere comportamental. Pisicile iubesc linistea, prefera sa ma uit la situatia. Câinii sunt animale, de asemenea, mai zgomotoase. Ca și scoarță de copac, urla, a alerga și să se joace diverse jocuri. Uneori, câinii nu au vrut să rănească pisicile, ei doresc doar să se joace cu ei și de a lua legătura.

Cand catelul vede o pisică pe stradă, atunci devine interesant, se apropie, sniffing, încercând să atingă sau să linge pisica pentru care astfel este inacceptabil. Ea încearcă să sperie pe un câine sau fugi. Dar aceasta este doar ascuți și mai mult catelus. Rezultatul este o urmărire.
În plus, strămoșii câine - persecutarea animalelor de pradă și pisici - este doar o manifestare a instinctului de vânătoare.

În mod similar, cainele va urmari orice animal care fuge de ea. În cazul în care o pisică vine în punctul de vedere al întregului pachet de câini, atunci el trebuie să se pregătească pentru persecuția severă. După pachetul copoi sunt foarte aproape de natură, și, prin urmare, instinctul lor de vânătoare va crește.

În plus, există o șansă ca o pisică copil jupuite prost nas catelus. Dog amintit acest incident si a fost încercarea de a rambursa contravenientului în aceeași monedă.

În urmă cu câteva mii de ani, reprezentanți ai familiei pisica, de exemplu, leii și tigrii, au fost vânate și a rănit câini de talie mică sălbatice. De acolo câinii și a existat o aversiune de pisici, și care continuă până astăzi. Relativ vorbind, vorbim despre ura la nivel genetic. Punct de vedere științific, această ipoteză nu a fost dovedit, cu toate acestea, este foarte interesant de a studia și are dreptul de a fi pe picior de egalitate cu toți ceilalți factori.

De ce câinii nu-mi plac pisicile și explicația reală fabulos

Pisică și de câine sunt prieteni

Cum pentru a ajuta animalele să se împrietenească?

Dacă doriți să aveți atât o pisică și un câine, va trebui să încerce că animalele au existat în pace unele cu altele. De fapt, a face un astfel de lucru nu este la fel de dificil cum ar putea părea la prima vedere. Cu toate acestea, să acorde o atenție la faptul că animalele au fost aduse la casa aproape în același timp, astfel încât nici unul dintre ei nu au considerat proprietarul și alți oaspeți.

De ce câinii nu-mi plac pisicile și explicația reală fabulos
Cum de a ridica un câine. Răspunsul în articolul nostru special.

Vrei Pentru a crește viteza la Internet fără specialiști? Aici sunt instrucțiuni detaliate.

Dacă aveți deja o pisica, ar trebui să dea un pic catelus. Prima dată nu lasa copilul se apropie de pisica, sau botul animal poate suferi de gheare ascuțite.

Dacă, dimpotrivă, ai acasă trăiește un câine, și ați adus pisica ta, ar trebui să păstrați inițial câinele botniță-l să se obișnuiască cu existența unei pisici în casă.

2 Gânduri despre „Explicația urii eterne între câini și pisici“

De fapt, nu există nici o dușmănie între pisici și câini! Câini Chase în mod constant porumbei, asa ca ce? sânge prea rău între câini și porumbei? Pisicile Chase, de asemenea, porumbeii, ei pradă pe ele! Comună în aceste animale este mult mai mare decât diferențele! Și, în plus, ei se inteleg bine, și să protejeze reciproc și dragoste și griji pentru fiecare alte atunci când locuiesc împreună. Nu știu proprietarul otdogo a cărui pisică și de câine ar vrazhdavali. mit pur vrăjmășia de pisici și câini!

Nici ura naturală între pisici și câini nu. De asemenea, nu există nici un instinct de vanatoare la pisici (alungare prada ei pot, dar nu știu cum să-și înăbușe fără antrenament). Și câinii și pisicile stiu ca asistenta ceea ce predau. Nu, executați unul după altul, ei cu siguranță în sânge, dar este mai mult de un joc. Și agresiune apare dintr-o experiență neplăcută cu animalele deja amărât de un alt fel.