De ce câinii nu le place pisicile

De ce câinii nu le place pisicile

Prietenii noștri cu patru picioare, un câine și o pisică, domesticit de mult de către om, coexistă pașnic în casă, uneori, și, uneori, aruncând o privire precaută unul la celălalt. În cazul în care o lungă perioadă de timp animalele de companie nu pot fi reconciliate, ne intrebam de ce sunt cainii nu le place pisicile. Poate pentru că câinii și pisicile sunt inteligente, dar foarte diferite.De ce pisicile cu câinii la război?

Diferența dintre pisici și câini este evidentă. Fondat caracter faunei sălbatice de vânătoare în fiecare dintre ele acolo acum. Se crede că, odată ce felinele urmărit reprezentanții canin, iar acum instinctul ostilitate este declanșat la nivelul genei. Și pisica, văzând un câine, forțat să fugă. Cele mai indraznete dintre ele arcui spatele lor, atunci când s-au întâlnit și gheare umflătură. Și unii place să tachineze câini, de multe ori cei în lesă. Există cercuri, din coada lui la o distanță de un centimetru din nas câinelui. Și ce pot să spun? În cazul în care, cu toate acestea pisică a mers pe fața câinelui cu ghearele sale, această ultimă va fi amintit pentru o viață întreagă. Și prea va întreba de ce câinii nu le plac pisicile.

Cat a fost întotdeauna și rămâne edinolichnitsey și câini mai prietenos, prin natura tind la atingere. Pentru un caine este o companie importantă. La urma urmei, în sălbăticie, ei au trăit întotdeauna în pachete, vânătoare împreună. Un câine abandonat este intotdeauna nefericit. Pentru o fericire completă pentru familia avea nevoie de ea. O familie în care trăiește câinele, îl compară cu pachetul și se supune legilor sale. câine nu pisică doar un membru al familiei, este un membru al ambalajului.Se afișează un interes real în pisica, câinele încalcă în mod necesar spațiul personal, iar acest lucru este inacceptabil. În plus, cauza dușmăniei dintre aceste două animale iubitoare separat este eterna lupta pentru teritoriu. Într-o casă particulară, în cazul în care spațiul este mult mai mare vecini astfel de viață diferită este mai ușor pentru motivul că acestea rareori se intersectează.

Pisica nu ia câinele, de asemenea, pentru că el nu a înțeles limba ei. Acesta ar trebui să ridice laba câinelui, pisica va fi gata pentru un atac, iar câinele doar de gând să joace. Dog Jocuri pentru Murka, de regulă, se încheie urmărirea și atacul de copac. O datul din coada drăguț? În câine reprezintă bucurie și furie în pisica. Cand o pisica toarce, știm că ea a fost mulțumit. Și câinele, în căutarea la vecinul său chioras, crede mârâit amenințător ei.

Oamenii de știință au descoperit încă motive posibile pisicile nu sunt prieteni cu câinii. Se pare ca pisicile secreta o enzima care pe - efectul special pe câini, făcându-le să atace. Cu toate acestea, această constatare nu se încadrează în cazurile de coexistența pașnică a acestor animale minunate. În caz contrar, cum se explica dorința de pisici se încălzi în partea din spate a unui câine. Când vedeți această imagine, chiar și în cap nu vine că acestea două sunt în contradicție unele cu altele.

Cum de a face prieteni de pisică și de câine?

Pisică și de câine prietenia este posibilă în cazul în care proprietarul atent, pentru a nu provoca gelozie care fie distribuie uniform iubire. În cazul în care o casă în care trăiește o pisica adult, ai adus un catelus, prima dată, va trebui să-l protejeze. Pentru că dacă el este gazda interesat

De ce câinii nu le place pisicile
Ce se simte Murka, riscul de a face cunoștință cu ghearele sale.

Protejarea și au nevoie de un pisoi mic, care este adus în casă, în cazul în care trăiește un câine. Câinele se recomandă la început să poarte botniță. în caz contrar, mai ales în cazul în care câinele este dimensiunea mare, aceasta poate lipsi viata pisoi. Pentru a alimenta aceste diferite în vecini natura au nevoie de diferite boluri, observând că nici unul dintre ei se rănească reciproc.

Win-Win este de a aduce în casa celor doi copii. Toată lumea știe că copiii găsească rapid o limbă comună decât adulții. jocuri comune, și chiar un bol comun de mâncare le aduce mai aproape și, după un timp, ei nu cred că despre dușmănie între ei.