De ce câinii cad cauze dinți, măsuri preventive

Cei mai mulți oameni cred că cainii sufera de pierderea dintilor este foarte rar. Dar acest lucru nu este cazul. Știm cu toții că câinii pe tot parcursul vieții, există două tipuri de dinți: lapte și permanent. Cred că cei care au un caine este probabil să se întâlnească cu o astfel de problemă de mare ca ezitarilor si pierderea dintilor. Cîini mici, de multe ori sufera de diferite boli care provoacă o stare patologică. Să încercăm să înțelegem în detaliu cu probleme, cum ar fi: de ce dinții de câine cad, și de a identifica posibile modalități de eliminare a acestora.posibile cauze

De ce câinii cad cauze dinți, măsuri preventive
Există o serie de factori:

După cum putem vedea, afectiuni dentare la caini exact probleme identice cu cavitatea orală, care se găsesc la oameni. Animalele la fel ca și oamenii sunt foarte predispuse la diverse probleme.

Prezența plăcii pe dinții câinelui, spune că problema este deja acolo. De obicei, acesta este galben build-up, practic nu provoacă îngrijorare. Dar totuși, merită atenție la ea, pentru că dacă nu rezolva această problemă imediat, complicațiile pot merge. acumularea galben poate începe să se întunece și să dea maro și chiar verde. Și în curând cauza tambur și pierderea dintilor. Cand placa incepe sa se formeze doar cel mai ușor de a face cu ea. Practic suferă de o astfel de canini placi si molari.

Dacă placa nu este îndepărtată în timp, va apărea în curând tartrului. Această diversitate a placii dentare care se formeaza lung si se intareste cu timpul. Tartrul nu este dificil de a vedea, ele arata ca pete întunecate în rădăcinile dinților. Ele pot provoca, de asemenea, inflamații ale gingiilor. Desigur, orice amenințare directă pentru sănătatea animalului, acesta nu va avea loc, dar poate reflecta negativ asupra stării întregului organism.

Gingiile pot deveni inflamate din diverse motive. Microbii tătar începe, trecerea la țesutul, formând o boala de mestecat. De asemenea, procesul inflamator poate începe din cauza oaselor, care au hranit proprietarii lor. Pentru a proteja animalele de companie de boli orale, este necesar să se pună o masă clară program, și să încerce să rămânem la ea. Defeat gingiilor duce în general la apariția gingivitei, care poate trece ulterior la o complicație a așa-numitei periodontita.

Gingivita - o boală parțială sau completă guma la câini. Aceasta boala are mai multe simptome principale, ele oferă o oportunitate de a înțelege proprietarul, care a început să se dezvolte inflamatie. Cum ar fi inflamația, pot merge la laringelui și faringelui. Primele simptome, care pot fi observate la animale sale, cum ar fi un miros urât de la gura câinelui, care a apărut din spatele clusterele de bacterii pe gingii animalului. Câinele poate începe să refuze alimente, nu mesteca pe oase tari. El își pierde interesul pentru orice jucării. Fălcile de animale poate fi ușor întredeschisă și puternic saliveze. Câine letargic și poate sta toată ziua. Dacă apăsați pe gingie, puteți vedea cum începe să sângereze. In cazurile severe, boala cauzele atrofia gingiilor. Doborâți sau a pierdut un dinte - acestea sunt semne de gingivita.

Dacă aveți timp pentru a vedea problema dinților de câinele său, atunci acesta poate fi vindecat și la domiciliu. Dar când inflamația a trecut pe buzunarele interioare ale gingiilor, și deja începe să iasă în evidență puroiul, caz în care este de dorit să meargă la doctor.De ce câinii cad cauze dinți, măsuri preventive
După gingivita, periodontita pas apare. Aceasta boala este foarte dificil și periculos, deoarece aceasta se dezvoltă lent și rupe intreaga structura dintelui.

În afară de pierderea dinților, se poate crea aspectul umflarea gingiilor precum focar de infecție care. În această stare, animalul foarte puternic sentiment de durere atunci când alimente de mestecat, care poate crea, picătură poftei de mâncare, precum și câinele poate începe a pierde în greutate. Pe stadii profund daunatoare ale botul unui câine s-ar putea umfla si simetria gap a capului. În cazul în care boala parodontală a ajuns la o astfel de stare, este necesară, cât mai curând posibil, pentru a merge la veterinar.

stomatologie

Și totuși, pentru un motiv sau altul dinții de câine cad, ce să facă și cum să trateze. Așa cum am spus, cauza pierderii dinților, în primul rând, nu poate fi o dieta adecvata. Atunci când un câine mănâncă numai alimente moi, nu încep să se realizeze dinții de auto-curatare, din cauza acestui lucru se întâmplă și probleme dentare. Desigur, în cazul în care câinele este deja o problemă în gură, medicul veterinar va ajuta pentru a fi sigur, dar astfel încât să nu conducă la o astfel de stare, este necesar ca prevenire necesare pot fi efectuate mai frecvent.

Se crede că, atunci când micul câine se joacă, ea poate afecta, de asemenea, problema dentara. Întotdeauna amintiți-vă și nu uitați că câinele are întotdeauna ceva de rontait, acest lucru va ajuta la prevenirea apariției de piatră de la animalele de companie. Lipsa unei astfel de sarcină pe falca va provoca atrofia dintilor.

Pentru a preveni problemele dentare, și pentru a determina medicul veterinar recomandă începerea tratamentului, precum și pentru a efectua măsuri de diagnostic. Așa-numita reabilitare a dintilor, trebuie să lustruiască și elimina dinții moarte. Remedierea cavității - măsura cea mai primitivă, care este necesar pentru sănătatea dinților animalului. De asemenea, medicul veterinar poate prescrie curs terapeutic pentru animalele pentru ameliorarea inflamației. Și a lua antibiotice, dacă este necesar.

Una dintre metodele cunoscute de tratare a cavității bucale a animalului este atela. Această procedură va salva dintii se deschid larg, și de a ajuta să le salvați de la care se încadrează afară. În cazul în care animalul a crescut gingiile inflamate, rădăcini sau dinți desfăcute, acest tip de procedură va fi un balsam pentru el. Mai mult decât atât, această metodă de tratament nu va elimina numai durere de dinți, dar, de asemenea, pentru a preveni apariția bolilor gingivale.

Am vazut dintele pierdut cu animalul său - un semn de boli rele, iar cel mai rău lucru este că boala va fi transferat la alte organe.

măsuri preventive

De ce câinii cad cauze dinți, măsuri preventive
De unde știi că, cu sănătatea glumi și, prin urmare, pentru a evita problemele, este mai bine să încerce să le prevină. Prin urmare, este necesar să se investească o mulțime de efort și inima și sufletul, astfel încât animalele de companie nu are de suferit. proprietar responsabil ar trebui să monitorizeze cu atenție starea de sănătate a câinelui dumneavoastră. Pentru a evita aparitia cariilor dentare, piatra, boala parodontală, este recomandabil să se spele pe dinți cât mai des posibil la câine. Încearcă să dea alimente ei solide care conțin particule grosiere. Puteți introduce, de asemenea, os de gelatină dieta. Aceste produse ajută la curățarea smalțul dinților pe cont propriu.

În cazul în care proprietarul a observat că animalul său nu se simte bine, atunci trebuie să acționeze imediat, este recomandabil să cumpere un spray special și jucării, care va contribui la consolidarea smalțul, și va îndepărta placa.

Ar trebui să dețină consolidarea regulată și curățarea dinților câinelui din reziduurile alimentare cu o perie sau deget speciale sfaturi. De asemenea, este posibil să se consolideze organismului prin vitamine și minerale.

Recomanda introduce produse lactate în dieta. De multe ori du-te pentru o vizita la veterinar, pentru a evita astfel de boli. Amintiți-vă că un câine, cel mai bun prieten al omului, și suntem responsabili pentru cei care au domesticit. Nu aruncați prietenul tău în necaz. Atunci când dinții pentru animale de companie, în ordine, el va fi fericit și au chemat într-o stare de spirit buna. Și acest lucru înseamnă că proprietarul său va fi fericit.

Va fi interesant:

De ce câinii cad cauze dinți, măsuri preventive
De ce câine vărsături cu sânge
De ce câinii cad cauze dinți, măsuri preventive
Tratamentul de vărsături la câini galbene
De ce câinii cad cauze dinți, măsuri preventive
Simptomele și tratamentul insuficienței cardiace la câini