De ce barbatii nu le place când o fată este limbaj vulgar, psihologia oamenilor

Fata cu o sticlă de bere și o țigară, format grosolan, obraznic, să se comporte în compania băieților pe picior de egalitate și limbaj vulgar. Imaginea familiară, nu-i așa? Și destul de trist. Fata pare a fi că, dacă se consideră „tip“, atunci acesta este un succes cu sexul opus. Dar ea a fost greșită. Nu este succesul pe care ar putea-o duce la fericire. Dimpotrivă, în fața ei așteptând o dezamăgire amară. Lot. Dacă ea nu se oprește.Cum oamenii place când o fată este un limbaj vulgar?

Există două tipuri de oameni.

Convențional, primul tip poate fi numit lor „reale“, pentru că ei se comportă în viață ca și bărbații. Ei aleg femeie slabă lângă ea să se simtă puternic. Acest lucru este valabil și pentru oameni de succes, și nu prea de succes. Deci, bărbați ca o femeie care are nevoie de ajutorul lor. Pe lângă doamna feminină chiar și omul cel mai greu de definit mic, ajutând-o să facă față dificultăților se vor simți ca un erou. Și este pentru bărbați, probabil cel mai important.

Alții caută să „mama“ femeie care ar avea grijă de ei. Cei care aleg o soție, care este mai puternic decât ei. Nu neapărat mai puternici fizic, ci în viață. Deci, cum ar fi „femei“ de tip masculin, și ei nu au minte, atunci când ea se comportă ca un om. În cazul în care prezența lor fată limbaj vulgar sau nepoliticos, ei l ia de la sine.

Și acum să vedem ce așteaptă pentru femeia în căsătorie cu fiecare dintre aceste tipuri.

Bărbatul și femeia care se află într-o relație, să comunice cu fiecare alte energii. Adică, orice om trage energia de la o femeie.

Când un om puternic în ceva ajută o femeie având grijă de ea, dă darurile ei, ea se bucură și își exprimă recunoștința. Omul satura această energie de bucurie și gata de a efectua noi isprăvile de dragul iubitei sale. În mod similar, într-o relație intimă, oamenii primește energie de la un moment dat, când o femeie devine plăcere. Și aceasta este cea mai puternică energie (care este motivul pentru care oamenii sunt atât de mândru de sex).

Oamenii de-al doilea tip nu sunt în măsură să ajute și îngrijire, din moment ce ei înșiși au nevoie de ajutor. Ca o regulă, un astfel de copil a fost mama arogantă, care a suprimat fiul și mama nu ia dat suficientă căldură. Băiatul folosit pentru a obține nici o energie de lumină bucurie și energie întunecată va suprima mama. Pentru că el a crescut, el și soția lui doresc să-l primească, la ceea ce folosit pentru a.Cu siguranță ați văzut familiile în care soția este în mod constant jur, dar trăiesc, și nu divorțează. Acesta este exact cazul.

Faptul este că, dacă o femeie se simte bine și se bucură de viață, soțul începe să se usuce în ochii lor. El nu a avut suficientă energie, iar el începe să provoace soțul ei la scandal. A fost doar atunci când ea se uită la el naoret din inimă sau a izbucnit în lacrimi, el se calmeaza. Acestea sunt cei slabi devin alcoolici, porc, gelos, umilit și bătut soțiile lor. Singurul mod în care pot supraviețui. Fără o femeie puternic om slab scufundă rapid la partea de jos a societății.

Câteva cuvinte despre limba fault. Foarte pe scurt.

Inițial mat în Rusia nu a fost considerat un cuvânt murdar. După cum ne amintim, toate injuraturile într-un fel de legătură cu sexul. Am menționat deja că energia foarte puternică, care dă o femeie - este energia procreare. Când omul în familie, el devine de la soția sa. Dar când soldatul în domeniu, el nu are acest lucru, și pentru că soldații de sex masculin a folosit obscen (de la „mama“ cuvânt), cuvintele, astfel încât prin ele un fel hrănită de energie. Din aceste cuvinte, ei au tras de energie și inundate cu putere de sex masculin și în timpul corp la corp lupte pentru a învinge inamicul.

Prin urmare, fata care jură obscenitati ca și cum ar striga, „Eu nu sunt o fată, eu sunt un războinic! Nu am nevoie de un om puternic, vreau pe cineva care pot câștiga! „Nu fi prost?

Ai spune că, atunci când limba fault, strigând ceva destul de diferit? Dar, în memoria genetică a fiecărui om sunt scrise aceste cuvinte, ca un simbol de forță masculină brută. Chiar dacă tipul nu-l dau seama, acest lucru va selecta fata care nu folosește aceste cuvinte, și alegeți slăbănog ale căror mame.

Apropo, ați observat că oamenii de succes jur mult mai puțin, în cazul în care, la toate nu folosesc injuraturi? Acest lucru se datorează faptului că ei sunt capabili să aibă grijă de femeile lor, iar în schimb primesc o mulțime de energie pozitiva, ceea ce este suficient pentru ei.

Ai decis ce fel de om ai nevoie? Acum, decide pentru tine cum să se comporte, și dacă sunt sau nu să folosească un limbaj rău.

Jur, de multe ori diverse, se poate spune - cu plăcere. Înțeleg că în ochii cuiva se pare nepoliticos, vulgar, și totuși, nu merge la cineva pentru a te opri acest lucru. Omul meu nu este limbaj vulgar, nu henpecked. Dar nu toate fetele sunt injura. Fragil, aer, fără vlagă - mi se pare, doar strică imaginea covorului.

Bună ziua, Olga!
Și cine a spus că "wimp" - un henpecked? „Slăbănog“ - un om care nu poate sau nu doresc să își asume responsabilitatea. În situații dificile slăbănog spun, „vina mea.“ Sau: „Tu mă puternic, poți face acest lucru.“ Dacă ți se potrivește - este alegerea ta.

Există chiar și o zicală „jură ca un soldat“, care este exprimat necuviincios este o prerogativă a bărbaților, iar în cazul în care ea este asemănat cu un cizmar, se uită cel puțin aproximativ. Dar omul, ca regulă, este în căutarea pentru o sensibilitate fată și de îngrijire, nu dork grosier.