De ce ai nevoie de un teatru de acasă

Expresia „home cinema“ astăzi nimeni nu va fi surprins. Dar numai oamenii unitate imagina ce este. Cele mai frecvente de prezentare - un televizor mare, cel puțin - o grămadă de vorbitori situate în întreaga cameră, în cazul în care sunetul vine nu numai de la televizor, dar, de asemenea, pe toate laturile.Ce este un teatru de acasă?

Partea principală a unui sistem de boxe home theater este 5.1, care include: două difuzoare frontale, două boxe spate, un canal central și un subwoofer.

De ce au nevoie de un teatru de acasă?

Astăzi, toate filmele noi ceas cu CD-uri sau descărcate de pe internet, înregistrate într-un sunet surround multi-canal în format: Dolby Digital sau DTS (sau, în HD-versiunile lor). Adesea, aceste filme ne uităm la televizor regulat. Dar nici un televizor, oricât de moderne ar putea fi, nu este capabil de a transmite imagine de sunet exact așa cum a planificat să sune.

Bineînțeles că nu. Acesta poate fi folosit pentru a asculta concerte de muzica. Ca un exemplu, ultimul concert Depeche Mode din Barcelona. Când David Gehenu cântă întreaga audiență, prezența depășește toate așteptările!În plus, home theater este comutată cu ușurință cu un computer, consola de jocuri, HD-media player. Puteți asculta muzică de pe stick USB, hard disk extern sau iPod / iPhone / iPad. De asemenea, puteți asculta sau online-FM radio. Dacă aveți un TV prin satelit sau cablu, puteți sunet de ieșire la un teatru de acasă ușor.

Este adevărat că avem nevoie de o cameră specială pentru un teatru acasă?

Nu. Home Theatre poate fi plasat în absolut orice cameră: există vorbitori de diferite dimensiuni și capacități diferite. Sunt vorbitori în camera care va ocupa un minim de spațiu, sau pot fi plasate sub tavan. Alternativ, există o construit în difuzor care vă permite să facă sistem audio cu totul invizibil, menținând astfel interiorul original al spațiilor.

Boxe pentru home theater sunt disponibile în diferite culori :. Classic - negru, maro și galben, gri, alb, rosu, etc. Acest sistem home theater este ușor pentru a se potrivi în orice cameră.

Există, de asemenea, un difuzor încorporat în care vă permite să facă sistem audio cu totul invizibil, păstrând astfel interiorul original al spațiilor.

În cazul în care cel mai bine pentru a cumpăra un teatru de acasă?

"Vega" Compania de peste 11 ani de lucru numai cu cei mai importanți producători de home theatre: Focal, Harman / Kardon, Integra, JBL, KEF, Music Hall, DNA, Wharfedale, precum Pioneer, Sony, Yamaha.

Va oferim o gama larga de produse: CD-, DVD- și Blu-ray-playere, A / V-receptoare, amplificatoare stereo (inclusiv lampa), sisteme acustice (inclusiv încorporate), subwoofere, platane, produse de cablu, precum și căști de înaltă calitate.