Dana Borisova subțire (fotografii înainte și după)

Dana Borisova subțire (fotografii înainte și după)

Pierderea in greutate cu ajutorul pastile Eco

Ea a pierdut in greutate de 30 de kilograme și nu a ezitat să împartă rezultatele de succes în rețea.

Dana Borisova subțire (fotografii înainte și după)

Dana Borisova fotografie înainte și după pierderea în greutate.Cauzele obezității

La acea vreme, Dana cântărea doar 49 de kg.

Curbata, ea nu a fost. Cu toate acestea, după naștere din cauza unei defecțiuni în sistemul hormonal prezentatorul organism castigat in plus 15 kg.

Agrava situația grăbit divorțul de soțul civil. Dana Borisova la acel moment nu a putut face față cu ei și a început să lupte stres cu alimente și alcool. Rezultat - 30 kg de excesul de greutate.

 • - lipsa de somn și de odihnă în cantități suficiente;
 • - un stil de viață sedentar;
 • - probleme de sănătate.

schimba complet viața lor, în conformitate cu Dana Borisova, a inspirat un nou interes dragoste. Cu toate acestea, fiecare modificare poate, în cazul în care va fi suficientă putere de voință și dorință.

Dana Borisova subțire (fotografii înainte și după)

secrete ale stelelor

După cum știți, Dana Borisova a pierdut recent in greutate de 30 kg. Acest rezultat de succes a fost consecința unui întreg set de măsuri diferite pentru a pierde in greutate. Nu fără o dietă specială prescris de un dietetician.

Dieta Dana Borisova există câteva reguli importante care trebuie respectate.


Dana Borisova subțire (fotografii înainte și după)

Descărnat 49 kg Olga Kartunkova a șocat publicul: „Toată grăsimea este ars simplu.


 1. Băut o zi timp de cel puțin 2 litri de apă;
 2. De două ori în întreaga dieta aranja zilele de post;
 3. ia o multivitamine;
 4. trebuie sa mananci mese mici, de 4 ori pe zi.

Toate dieta este proiectat pentru 2 săptămâni. Desigur, dacă vă decideți să piardă în greutate, numai din cauza restricțiilor privind produsele alimentare și pierde până la 30 kg, că fără exerciții fizice și regim strict dieta pe care este puțin probabil să reușească. Dar puteți încerca. Cel mai probabil, după un timp, și vă va mulțumi prietenii fotografii uimitoare. În plus, veți experimenta avantajele clare ale unei diete: 1. - îmbunătățirea sănătății;
 2. - corpul curățat de toxine;
 3. - a scăpa de kilogramele în plus;
 4. - se va dezvolta o voință puternică și perseverență;
 5. - începe să se angajeze în sport;
 6. - opri consumul de alcool.

Dana Borisova subțire (fotografii înainte și după)

zi

ziua a doua

 1. Micul dejun terci făcut cu apă.
 2. Masa de prânz constă dintr-o sută de grame de soiuri fierte carne macră și salată de legume, îmbrăcați cu suc de lămâie.
 3. Dupa-amiaza gustare de grapefruit, ananas sau mere.
 4. Pentru cină, o salata de legume, care este combinat cu carne sau brânză. o parte obligatorie a cina este iaurt.

Este de remarcat faptul că partea obligatorie a dietei, care aderă Dana Borisova, este un exercitiu. Acesta poate fi un simplu jogging sau o plimbare lungă în aer curat, o vizită la sala de sport sau la piscină. Numai în aceste condiții este un rezultat grav este posibil.

Dana Borisova subțire (fotografii înainte și după)

Sau poate că nu e atât de simplu?

După aceste îndoieli au fost exprimate de către public, televizorul de fapt, a recunoscut într-unul din interviurile sale: să piardă în greutate, la 30 kg a ajutat „peptide“.

Acest medicament este bine-cunoscut sportivii profesioniști. Dana Borisova l-au dus la 2 grame pe zi: o dată dimineața înainte de masă și a doua oară în seara. Acceptarea medicamentului combinat cu cardio regulat.

Ca urmare, acesta a reușit să-și piardă 30 kg de excesul de greutate.

Peptidele - sunt proteine ​​scurte, care sunt compuse din nivelul acidului numai 2-3 amino. Ele sunt utilizate pe scară largă pentru prevenirea îmbătrânirii, în producția de medicamente și suplimente alimentare.

Comentarii și concluzii

În ciuda tuturor încercărilor de a prezenta prezentatorului pierderea sa în greutate ca urmare a dietei, aportul de medicamente nu ar trebui să fie excluse. Deci, să-și piardă 30 kg de excesul de greutate și să fie în măsură să se laude cu o astfel de cifră de neegalat în fotografie, este necesar să se utilizeze orice stimulent?

Desigur, propria lor de a pierde in greutate 30 kg doar limitări în este puțin probabil să reușească alimente. Gradul ridicat de obezitate trebuie sa se matureze sub supravegherea medicilor și nutriționiști, altfel pot exista consecințe ireversibile pentru organism. Același lucru este valabil și pentru primirea de medicamente pentru pierderea în greutate. Chiar dacă spun că medicamentul este complet inofensiv, consultați medicul dumneavoastră. Pierde 30 kg de greutate in exces - o mulțime de stres pentru organism, de aceea este necesar să se pregătească cu atenție, sau după pierderea în greutate, s-ar putea confrunta cu noi boli.

Dana Borisova subțire (fotografii înainte și după)

Descărnat 49 kg Olga Kartunkova a șocat publicul: „Toată grăsimea este ars simplu.

Veți fi, de asemenea, interesat în:

Dana Borisova subțire (fotografii înainte și după)