Dalmatian - descriere rasa, poze, pret

Dalmatian - descriere rasa, poze, pret

Descriere rasa dalmațian

Istoria originii rasei

Dalmată este o rasa veche de câine, numele său provine din provincia iugoslavă veche Dalmația. În această istorie rasa există multe incertitudini, deoarece unii experți câine susțin că a apărut în Egipt pentru prima dată reperat culoarea câini, pentru că a fost acolo și pentru a găsi frescă veche, care descrie un câine de curse plină de coșuri lângă carul. O alta legenda spune ea că Dalmatianul a venit de la Florența reperat câini, pentru că este în cazul în care, în biserica Santa Maria Novella sunt frescele din 1360 cu imaginea unui dalmată.Dalmatian - descriere rasa, poze, pret

Anglia este considerat a doua patrie Dalmațienii, strămoșii săi stabilit acolo în urmă cu mai mult de patru ani. Dalmată antic a fost introdus pe teritoriul britanic al comercianților și nomazii, și în curând a devenit popular în rândul elitei aristocratice. Dalmațienii au devenit nu numai un animal de companie iubit, dar, de asemenea, bogat în echipaje de însoțire esențiale; Uneori, aceasta rasa este, de asemenea, numit antrenor-câine. Britanicii au fost luate 4-5 căței lunar și să le învețe diverse labirintul, astfel încât acestea ar putea însoți echipajul. Cățeluși legat cu câini adulți lângă puntea din față a echipajului, și atingeți pe drum. Acest test vă permite să vedeți Dalmațienii rezistenti.

Dalmațienii au confirmat nu numai influența și averea proprietarului, dar, de asemenea, le-ar putea proteja de atacatori sau animale sălbatice. Cainii din aceasta rasa este, de asemenea, pompieri excelente în Anglia vechi ar putea fi văzut pe curse de stradă un pachet de dalmațieni latra tare, care au fugit în fața vagoanelor de incendiu. Datorită aspectului său neobișnuit și caracterul vesel Dalmatieni a devenit un star de circ și una dintre cele mai populare caini din lume.

standard de rasa dalmațian

 • Capul: relativ lung și moderat larg; Craniul este plat si destul de lat intre urechi, expresie bună de whisky; muleze bine împotriva craniului. Botul este alungit, dar nu îngust. Nasul de mari nari largi; la câini negri picățele - negru, în maro-reperat - maro. Dinti albi, gust foarfece; Fălcile puternice.
 • Ochi: marime medie, rotunde. La câinii negri picățele - maro închis, în timp ce brun reperat de maro înghesuit la chihlimbar.
 • Urechile: Agățat lungime și dimensiunea medie; set de mare; capetele urechilor rotunjiri.
 • Corp. Gatul este lung si frumos, se îngustează la cap, fara salba. Trunchiul este proporțională cu firma și plate din spate, precum și musculos și ușor rotunjite spate; crupa are o pantă ușoară; Câinii pieptul moderat larg, dar solidă și în vrac; proporționale și coaste sunt muchii lungi, ușor rotunjite ale osului, dar nu plat.
 • Membrele anterioare: drepte cu oase rotunjite și puternice; câini umeri moderat înclinat și musculoasa; Coatele aproape de corp; Metacarp sunt netede, dar cu o ușoară pantă.
 • Membrele posterioare rotunjite și musculare. Atunci când este privit din lateral a drepte și paralele între ele. Jareti au o pantă bună; amaneta puternic, bine în pantă. Paw - pisica, rotund și compact; tampoane rotunde și elastic. Ghearele de culoare neagră sau maro, în funcție de dalmate.
 • Coada: bine-livrate, dostegaet Hock. Strong la bază și, treptat, subțire spre final; lungime moderată, volumul nu este mare.
 • Coat: capac scurt, un pic rigid la atingere, gros și strălucitor.

Dalmatian - descriere rasa, poze, pret

fotografie dalmațian Standard (câine din canisa „Îngerul păzitor T“).

culoare rasa dalmațian

Dalmațienii de culoare reperat. Pe baza alb apar dimensiune negru sau maro pată de 2-3 cm în diametru; pete rotunde de care nu fuzionează unii cu alții, au pronunțat de circuit; pete pe cap și picioare sunt mult mai mici decât trunchiul.

dimensiuni dalmată

 • Masculin: Inaltime - 56-61 cm; greutate - 27-32 kg.
 • Bitch: înălțime - 54-59 cm; 24-29 kg.


dalmațian caracter

Dalmatienii sunt considerați câini capabili și inteligente, care cu educația potrivită poate obține rezultate excelente. În cele mai vechi timpuri și în timpurile noastre Dalmatieni utilizate pentru vânătoare vânat mare și Mologa. Dar unii proprietari cred că rasa nu este destul de capabil, și toate pentru că sunt lipsiți de experiență în formare de câine. Dalmată este perfect pentru proprietarii cu experiență, cu o familie mare și o mulțime de spațiu.

Cainii din aceasta rasa este foarte jucaus si amuzant, trebuie să menționăm că acestea sunt în măsură să foarte atașat de stăpânul său. Ei nu le place să fie singur și încep sau trist, sau răspândit peste tot în jurul. Într-adevăr, Dalmatienii au un caracter mândru, ele sunt un pic mai neiertătoare și nu se va uita pe cel care le-a rănit. Dar acest dalmată de uz casnic blând și paznici loiali, mereu gata să apere și să protejeze. Chiar și în Marea Britanie vechi, ca pompieri, Dalmatienii a salvat multe vieți omenești.

Pentru a instrui acest caine nevoie de o mulțime de energie și efort. În primele zile ale heckling Dalmatieni sub acoperișul tău, trebuie să-i arate cine e șeful. Persistența, răbdare, și un pic de dragoste pentru a ajuta la predarea câine tot ceea ce dorește inima. Cu dalmată trebuie să fie abordate în mod frecvent și persistent, au o memorie bună, din cauza care se va topi actori, câini de circ, vânători, agenți de pază și chiar un ghid.

Dalmațienii fotografie

Dalmatian - descriere rasa, poze, pret
fotografie cățel dalmațian 1 luna.
Dalmatian - descriere rasa, poze, pret
fotografii cățeluși dalmate.
Dalmatian - descriere rasa, poze, pret
căței dalmate 2 luni fotografie.
Dalmatian - descriere rasa, poze, pret
Fotografii de pui dalmatieni 1 luna.
Dalmatian - descriere rasa, poze, pret
Foto dalmată câine.
Dalmatian - descriere rasa, poze, pret
Dalmată câine rasa fotografie.
Dalmatian - descriere rasa, poze, pret
fotografie dalmațian câine
Dalmatian - descriere rasa, poze, pret
Dalmațienii Foto.
Dalmatian - descriere rasa, poze, pret
fotografie dalmațian
Dalmatian - descriere rasa, poze, pret
fotografie dalmată 2 luni.

Nu specială rasa de îngrijire a Dalmației nu are nevoie: datorită parul scurt de multe ori pieptene cainele va trebui să fie numai în timpul naparlirii și baie doar o dată sau de două ori pe an, sau după cum este necesar. Este demn de remarcat faptul că acești câini nu sunt potrivite pentru un apartament, cu excepția mari, din moment ce au nevoie de un loc. Plimbari zilnice cu posibilitatea de a rula și razomnutsya pentru dalmată este necesar, astfel încât animalele de companie ar trebui să fie bine educați, astfel încât în ​​timpul acestor călătorii el a fost ascultător.

hrănire dalmată

Hrană uscată pentru Dalmatian

Dalmatian - descriere rasa, poze, pret

Hrănire pentru Rack Brit - bun
opțiune pentru alimentarea unui dalmată.

Boala dalmată și tratamentul lor

În general, o rasa sanatoasa, dar problemele din Dalmatianul este încă acolo. De exemplu, mulți au născut cu o problemă de auz, așa că înainte de a cumpăra un catelus, asigurați-vă că el este complet sănătos. Printre altele, câini dalmate, precum și orice alte rase predispuse la boli comune și boli, în cazul în care animalul este bolnav - la secțiunea „Medicină veterinară“ are o mulțime de informații utile despre tratamentul câinilor la domiciliu.

dalmată de formare

În cazul în care pentru a cumpăra dalmațian

Dacă doriți să cumpărați un dalmațian catelus, cel mai bine este de a contacta o canisa profesionist. Cumpărarea unui copil în brațe, nu poți fi sigur că este în stare bună de sănătate și de rasă pură. Pret dalmate pui rasa de obicei, de la 15 000 la 30 000 de ruble.

pepiniere Dalmatieni

Pe site-ul nostru veți găsi informații despre rasele de câini, tratamentul bolilor, instrucțiuni de spălare, revizuirea feed-uri și comentarii despre ele preparate, precum și multe alte la fel de util și interesant!

a se vedea, de asemenea,
 • Dalmatian - descriere rasa, poze, pret

  câine St. Bernard
 • Dalmatian - descriere rasa, poze, pret

  Staffordshire Terrier
 • Dalmatian - descriere rasa, poze, pret

  schnauzer uriaș
 • Dalmatian - descriere rasa, poze, pret

  engleză Bulldog