Dacă un tip care iti place, spune că ea și relații în general, nu sunt necesare, atunci

UX / UI. QC / QA. SEO. Un avocat prin educație, da.

Voi exprima o opinie diferită. Ce te face să crezi că un bărbat ar trebui să vrea o relație? Această relație, și nu relații sexuale. Tipul poate fi banal să nu până acum, așa cum el este ocupat cu propriile probleme și rezolvarea problemelor care sunt în prezent mai importante decât tine. Și, în timp ce cele mai multe dintre aceste relații nu are toate. Crede-mă, dacă a existat vreo șansă ca el te-ar fi dat.Vi se recomandă să se stabilească imediat un gol și du-te pentru ea. Prostii. Risc de funcționare în mojicie și ură din partea tânărului. Nu este de a impune, nimic bun va veni.


Acum, fiecare a doua persoană care dorește să apară autosuficientă, independent, dar este într-adevăr? Răspunsul este că poți afla doar știind acest tip este mai bine, trebuie să înțeleagă că, se răspândește sau una într-adevăr confortabil (care este foarte rar).

Dacă vă bucura cu adevărat - pentru a seta un obiectiv și du-te pentru ea.

Dacă el a spus, atunci el nu are nevoie de tine, nu o fată deloc. Dacă dragoste, în dragoste, sau a avut un interes - el va scuipa pe principiile sale.

Mai multe 2 raspunsuri

Dacă știți răspunsul la această întrebare poate demonstra în mod convingător, nu ezitați să vorbească

Ajutați-ne să găsim răspunsul.

Selectați cel care ar trebui să ceară această întrebare>

întrebări de rating pe zi

Răspunsurile de la cei care cunosc