Cyclamen șirag de mărgele de Master Class cu fotografie

Cyclamen șirag de mărgele de Master Class cu fotografie


Fotografiile au fost luate pentru a avea o idee despre dimensiunea în apropierea liniei.

Foaia de mijloc este format din 7 file - 1 mare medie 4 și 2 mici. Mici dispusă între mijloc.


Pe bobina de sârmă (am 0,35 mm - dar este mai rigid), pentru a obține o mulțime de margele verzi.

a). Big Guler - talon 21 și Reckon la o distanță de 20 cm pentru a se răsuci încet în jurul 4.5-5 sârmă cm (Figura 1.) Acum mai socoti talonului 21 (figura 1a.) Și un cuplu de 2-3, astfel încât să nu se despart perlele. Se taie firul de la bobina (Fig. 2)

b). Patru file medie - 12 mărgele, sârmă Reckon răsucire 4.5-5 cm, apoi margele din nou 12 (figura 3) și răsucindu-le (Figura 4).

c). Două bucle mici - 11 socotească margele, răsuciți sârmă de 4,5-5 cm, apoi din nou 11 mărgele și răsucirea lor împreună.

g). Acum, toate cele șapte bucle strâns răsucite împreună (fig. 5), îndreptați, astfel că a fost o mare top, apoi pe ambele părți ale mijloc, apoi mici, apoi medie.

d). Pentru un ochet mare atașa sârmă bobina cu margele verzi și începe să se balanseze în fiecare ochiuri țesute în franceză, după cum urmează: primul cerc - 19 margele, 11 margele, 11 margele, 26 de mărgele, 11 margele, 11 margele, 19 margele (Figura 6, 7) Cercul finalizat. Fa 4 cercuri (Fig. 8). Acum, relaxați-vă de la bobina de 1,6 m sârmă goale și se taie. Purtati undeva 50cm margele salată și să facă două ture, o dată reset bile (fig. 9), acum cadran 90 cm de mărgele verzi și de a face trei ture, margele exces reset. Foaia este gata.

Am încercat să fac în conducta de câmp înveliți file ascuțite mici, cum ar fi frunze puțin sculptate. Acum, taie firul, lăsând aproximativ un centimetru, cot pe partea greșită. Antena să arate natural (fig. 11), asta e tot. Atașați-l la o tijă tare, placarea cu bandă florale, vopsea cu vopsea acrilică și lac, sau înfășurați firul sau sârmă. Este alegerea ta.Cyclamen floare: este format din 5 petale franceze împletitură de sârmă 1-1,2 metri, corecta ei înșiși. Central Rândul 13 de bile (7-NIL violet și roz 6-Th) - fig.12

Apoi, încercați să castaniu format de colț și anume la începutul unui număr chiar dial 7-NIL margele culoare burgund, apoi mai roz (Fig. 13), rândul centrală înfășurării coboară în jos, astfel încât margele roz a fost mai lung decât cel precedent (adică rândul central) și se aruncă mărgele de reziduuri. Tastarea mai burgund (Fig. 14), rând central okruchivaet din partea de jos, lăsând mai mult de 7-NIL margele mov, iar pliul de repaus. Typing mai roz, și așa mai departe. D. (Fig. 15), la fel și seria 7-NIL.

Pentru un 8 rânduri face un astfel de set de 7-NIL violet, roz 6, (3 purpuriu, roz 4) x 16-18 ori (Fig. 16). Acum 5-cinci bile (1 roz, 3 violet roz 1) răsucire de 2-3 ori (Fig. 17). Lăsați 2 margele roz și din nou mărgele 5-Th (1 roz, 3 violet, roz 1) 2-3 și răsucire de 7-8 ori la rândul central (fig. 18), rând central obkrutit (Fig. 19) și din nou face 7-8 bucle (Fig. 20) pentru a face simetric, mărgele exces reset dial 6-Th btserinok margele roz si visiniu obkrutit rând central în partea de jos și pierd mărgele în exces. Petală gata (Fig. 21).
5-cinci petale torsiunii împreună atașat la o tijă rigidă precum frunza verde. Îndoaie petale, astfel încât au luat formă ca și în culori vii (fig. 22).

Bouton:
Acest lob, numai fără bucla în ultimul rând și roz pur. De la dimensiunea și Bud depinde de mărimea petale. Petală ghemuiesc pe diagonală, este atașat la o tijă rigidă. Facem continuu bucle 6-a de margele verzi - un septului. Noi balansa-l în jurul mugurelui. Înfășurat cu bandă florale, asta e tot.

Cyclamen șirag de mărgele de Master Class cu fotografie

Cyclamen șirag de mărgele de Master Class cu fotografie

Cyclamen șirag de mărgele de Master Class cu fotografie

Cyclamen șirag de mărgele de Master Class cu fotografie

Cyclamen șirag de mărgele de Master Class cu fotografie