Cvetyaschiysya lac de unghii, fluorescente, luminiscent - manichiura la domiciliu

Daca va place sa lovit manichiura extravaganta din jur, lac de unghii stralucitoare - ceea ce aveți nevoie. Cu acesta unghiile tale vor fi vizibile chiar și în întuneric. Astfel de lacuri mulțumit angajează tineri, cumpără în mod activ cele mai moderne culori. La urma urmei, ceea ce poate atrage atenția într-un club de noapte întunecată - cu siguranță, unghiile luminoase!Cvetyaschiysya lac de unghii, fluorescente, luminiscent - manichiura la domiciliu
Vopsele fluorescente, de asemenea, în arsenalul de circari. Dar chiar dacă nu tsirkachka, și nu le place cluburi, doar interesante pentru a admira unghiile luminoase de la domiciliu, de exemplu, sa dus la culcare.

pigment magie

Luminous lac de unghii se referă la un grup de vopsele decorative cu efecte. În caz contrar, ele sunt numite fosforescente, luminiscentă sau fluorescente. efect Notorious este doar strălucirea unghiilor poloneză în întuneric. Toate materia în pigmentul luminiscent. care se adaugă la stratul de limpede. În funcție de culoarea pigmentului, un mijloc dobândește anumită culoare, care este aproape invizibil pe unghii la lumina zilei.

Cât timp strălucire

Anterior, acțiunea tuturor strălucește în figurine întunecate, autocolante și așa mai departe. Bazat pe pigment fosfat. Acum nu se mai adaugă, după cum este considerat dăunător. El a fost înlocuit de luminescente, care este sigur și este utilizat, inclusiv lacuri luminoase.

Cum se aplica la domiciliu

  1. Îndepărtați unghii cu toate stratul vechi și Degresarea;
  2. Aplicați culoarea de bază, care vor fi vizibile la lumina zilei;
  3. Va asteptam pentru uscare. În acest moment, vom lua o sticlă de vopsea fluorescentă și modul în care trebuie să-l agitat la pigmentul curgea uniform pe instalația;
  4. Acoperiți gălbenele luminos strat subțire de lac;
  5. Așteptăm cu nerăbdare pentru a verifica uniformitatea de uscare și manichiură într-o cameră întunecată (mai bună pentru a merge la baie, pentru că există, de obicei, întuneric complet);
  6. În identificarea eterogenitatea cel puțin un deget, am pus mai mult de un strat în toate unghiile (pentru a menține aceeași intensitate a culorii);
  7. Ne așteptăm până uscat, verificați din nou în întuneric. În cazul în care rău - repetați pasul 6;
  8. La identificarea neregulilor în a treia oară, cel mai bine este să ștergeți capacul și începe din nou manichiură.

Scoateți lac de unghii fluorescente ar trebui să fie la fel ca întotdeauna. pad lichid și bumbac.cui Fluorescent își asumă exact aceeași atitudine ca și în mijloacele convenționale. El a aplicat cu o perie, prea uscat timp de 5-7 minute; Veziculele pot fi depozitate la temperatura camerei sau la frigider. Durata medie de viata de raft de acoperire, care sunt capabile

Cvetyaschiysya lac de unghii, fluorescente, luminiscent - manichiura la domiciliu
stralucesc in intuneric - 3 ani. Mijloacele proaspăt, strălucirea mai vie și bogată, va da.

Este demn de remarcat faptul că o culoare care este vizibil pe unghii atunci când lampa este ușor diferită de cea pe care o obține atunci când opriți luminile. Pentru a fi sigur, puteți utiliza tabelul de mai jos (stânga).

Asigurați-stralucitoare vopsea acasă

în cazul în care pentru a cumpăra

La Moscova, multe magazine de unghii, unde puteți găsi vopsele care strălucesc în întuneric. precum și multe alte acoperiri, care dau un efect deosebit. Nu mai puțin, și on-line magazine, gama de care pot fi vizualizate direct în casă, fără a merge oriunde.

Manichiura pentru stesnyashek

Dacă ezitați să aplicați lacul de unghii stralucitoare pe placa ca un întreg, apoi încercați să înceapă să facă unele model sau de design. Și să-l facă acasă în două moduri:

  1. Atunci când pictat de culoare model este un lac pe bază de contrast
  2. Când culoarea modelului desenat coincide cu lac de bază

În primul caz, imaginea va fi vizibilă în lumina zilei, iar în al doilea - este mult mai interesant. În timpul zilei vă va fi un lucrător de birou modest, care bate pe tastatura unghiile ușor roz, iar noaptea transforma într-o stea de ringul de dans, și toată clubul de noapte se va vedea modelul de culoare roz, care să păstreze în mod activ ritmul R`n`B.

Proiectați vopsele luminoase

Cvetyaschiysya lac de unghii, fluorescente, luminiscent - manichiura la domiciliu
Cei care au încercat să-și imagineze efectul unor astfel de acoperiri unice, nu se culca pe lauri și vin cu diferite modele la domiciliu. Se pare foarte frumos combinație a celor două flori în întuneric. Exemple de astfel de manichiura strălucind multicoloră vezi în fotografie.

Puteți face, de asemenea, diferite culori pe fiecare unghie. Este, de asemenea, foarte opțiune, foarte extravagant.

De asemenea, frumos stralucitoare iubitorii de lac de unghii jacheta. Dye-le vârful unghiei, și gata. Frumos, la modă, și cel mai important - luminos.

Stampe vopsele luminoase

Cvetyaschiysya lac de unghii, fluorescente, luminiscent - manichiura la domiciliu
De la producătorii de bine-cunoscut este greu de cineva care produce o serie de vopsele care strălucesc în întuneric. Dar companiile individuale pot cumpăra seturi întregi lor de faptul că, de fapt, face fashionista. Set de lacuri LumiNext strălucitori poate fi cumparat pentru 1300 de ruble (într-un set de 10 de sticle de diferite culori). Un flacon va costa 150 de ruble. Și dacă ești un adevărat fan al oja luminos, puteți cumpăra doar un set de 25 de flacoane de 115 de ruble bucata.

Sub marca Stax afla, de asemenea lac de unghii fluorescente. Prețul de vânzare cu amănuntul o singură sticlă - de la 130 de ruble. Acesta nu este la fel de scump să se complacă în experiment. Într-un caz extrem, va fi posibil să se vopsea vopsea de perete în baie.