Curățătorie chimică auto interior cu propriile lor mâini

Curățătorie chimică auto interior cu propriile lor mâini

De multe ori, în căutarea de răspunsuri la întrebări despre lucrul pe Internet mi aruncă pe pagina cu instrucțiuni cum să facă un curățător cu mâinile.
De ce astfel de ghiduri sunt în cerere? Experiența ieftine, la prețuri accesibile, plăcută într-o zi să dedice timp pentru mașina lui. Pentru a vă avertiza împotriva unei astfel FAQov, scriu acest blog în speranța că acesta va fi citit de tine înainte de cele de mai sus.


Primul mit. Baloane cu spuma uscata. Acum autochemistry rafturile puteți vedea o mare cantitate de spumă de curățare. Mult timp în urmă, el a cumparat aceste produse de la producător Hi-roată și ceară Turtle. prețul lor în regiunea de 350-400 de ruble pe sticla. manualul spune că trebuie să aplicați spuma de tesatura, freca peria și se colectează pânză sau microfibră. haygira sticla a fost suficient pentru mine pentru a curăța scaunul pasagerului din față, și am fost șocat să văd că spuma a scos o mare cantitate de cafea vărsată pe sidushku mai devreme. Acest lucru este cu siguranță un plus, și am fost extrem de fericit a rezultatelor. Dar numai pornind profesional uscat-curat, am știut toate dezavantajele acestei metode. În primul rând, rezultatul nu este întotdeauna atât de frumos, pentru că orice curățătorie chimică nu îndepărtează toate petele. pete de ruj, de sânge, pete de ulei negru, o pastă de curățare uscată mânerul nu va lua nici o acasă sau profesional. Estesstvenno, acum îmi pot permite să profite de un imens arsenal de îndepărtare a petelor scumpe, care va rezolva aceste probleme. Dar apoi mi-am petrecut 350-400 de ruble, în timp ce o curățătorie chimică profesională de locuri la mine acum costă 300 de ruble. De ce nu am mers la profesioniști? Nu știam cât de mult de curățare uscată de locuri și, în plus, au sperat că balonul meu va fi suficient pentru toate sidushki. Există un alt punct - ștergere microfibră vă colecta murdăria de pe suprafața materialului și la profesionistul - un aspirator atrage murdăria de la adâncimi de 2-3 cm, ca un minim .. Concluzie: Costul de curățare a cilindrului de spumă de mai sus costul serviciilor de profesioniști, și de calitate la ori mai rău.


Al doilea mit. Vanish sau alt remediu intern pentru covoare. Expresia mea favorită în această privință: Vanish - este rău, el a stabilit permanent în cabina ta! Lasă-mă să explic. Produse chimice profesionale complet descompus după 24 de ore. Și Vanish - niciodată! Imaginați-vă această situație, ați curățat mijloacele de interior pentru covoare. Dacă o parte - încercarea de a suprascrie unele fața locului - apoi se usuca vei primi un nou spot - un divorț pe marginea spațiului, care este îmbibată Vanish. Dacă sunteți înmuiat, de exemplu, toate scaunele sunt pline, este posibil ca rezultatul pe care îl va surprinde! Totul este curat și frumos! Ceea ce am făcut! Să scrie o recenzie excelenta - lider în jurnalul de pe Drayv2.Ru. Să alții, de asemenea, fericit, dar cineva plătește pentru curățare uscată, în cazul în care nu putea face nici mai rău decât o zi însorită frumoasă în țară! Acum, să ne amintim fraza mea preferată despre Vanish). Vă prezentăm în continuare. O săptămână mai târziu, a început să plouă și picăturile care cad de pe scaun, sau pur si simplu picurat pe ea cu apă simplă - nu este punctul! Cel mai interesant va fi atunci când - atunci când apa se usucă. și ce vedem? cum ar fi divorțul, așa cum am descris mai sus doar. După Vanisha fiecare client zecea vine la mine. Bineînțeles, am repara totul și clientul este mulțumit. Dar, în acest caz, nu pot garanta că acest lucru nu se va întâmpla din nou, pentru că Ea dispare complet imposibil de a deduce.
Așa că am rezuma toate cele de mai sus. produse de calitate propria lor curățare uscată nu este posibil, pentru că nu există miracole, în afară există o amenințare reală pentru a strica interior. Profesioniștii petrec o mulțime de bani pe echipamente, produse chimice, Diluanți, cârpe, perii etc. Dacă găsiți un mod minunat de a produce de înaltă calitate, uscat-curățat fără fonduri - s-ar putea califica pentru un premiu Nobel! Și amintiți-vă o frază inteligent - un sărman plătește de două ori.
Site-ul meu salp.myjino.ru/
Grupul meu în contact vk.com/avtoxim4istkann

Pretul problemei: 100 500 ₽

Anterior spoiler vinde Apoi tupit ventilator aragaz

Doar utilizatorii inregistrati pot participa la discuțiile pot.

Fiecare propriul cuib ... dar utilizarea „miracolul“ a produselor de uz casnic este o cabină .zdets logică (mai devreme sau mai târziu). Și dacă etichetele de preț au fost de la specialiștii aproximativ la fel, atunci aș încerca nici măcar nu te să faci ceva. Dar 4-8 mp pentru interior și fără o garanție specială (manifestată într-un an) nu este kamilfo

Ei bine, acum am taxat 2.500 mii pentru capitonarea scaunelor, el a decis să se retragă obvivku și se spală în mașină, un total de 100 de ruble pe pulbere)

Vanish despre adevăr.
dar asta e despre cel mai mare beneficiu sau prof.chistku după 3 ani tot drumul în jurul valorii. Fondurile sunt acum o grămadă de ieftin și eficient, și hichistka Să luăm, de exemplu, avem în orașul de aproximativ 3000 de locuri, în cazul în care oricare dintre acțiunile, atunci plafonul. Sunt de acord numai cu privire la întindere profundă curățare cu un aspirator, dar este distractiv pe un buget ar trebui să fie evaluată.

Ei bine, din păcate toate))) Vanish maligne sunt de acord, și de ce este nevoie de acest dorogushchy ineficient Vanish dacă puteți cumpăra 1 litru pentru Vineta 100-150r si va dura pentru masina-acest tot timpul fără nici un fel de detergent sau de curățare mai curat cu siguranță nu este bine do. Voi face o curățătorie, pur și simplu capul pentru a face acest lucru, precum și costul de curățare 150R (Vinet chimie), + o zi de timp liber (dacă ai face bine cu demontarea scaunelor) + un pic de energie electrică pentru vodopylesosa.