Curățarea de combustibil diesel la domiciliu pentru sistemul feroviar comun

După cum se știe, într-un motor diesel Toyota Avensis D-4D formate pe Common Rail (denumită în continuare CR), tehnologie, ceea ce înseamnă că furnizarea de combustibil sub presiune ridicată la linia de combustibil comun. În loc de 200 bari într-un motor convențional - aici 1350. Acesta este, desigur, plusuri și minusuri sale.Pro:
- Eficiență ridicată în comparație cu sistemele tradiționale de injecție a combustibilului diesel, datorită presiunii crescute de combustibil și, prin urmare, un spray de combustibil foarte subțire în camera de ardere, pe scurt, CR asigură economii de combustibil;
- Cel mai bun de formare a amestecului în zona de ardere și o ardere completă a combustibilului;
- CR mai bine îndeplinește standardele de mediu;
- O mașină cu un sistem de CR este adesea benzină mai dinamic și zgomot aproape la fel de scăzut.

contra:
- A crescut cererile privind puritatea și calitatea combustibilului diesel;
- Costul relativ ridicat de piese și piese de schimb ale sistemului;
- Dificultatea sau imposibilitatea de reparare sau reglare a sistemului pe cont propriu, deoarece Este nevoie de un stand și instrumente speciale;
- Mai multe duze sofisticate care necesită înlocuire relativ frecvente, în comparație cu sistemul convențional de alimentare cu combustibil.

Pentru a vă proteja de reparații costisitoare și într-un fel face mai curat combustibil a fost inventat de un sistem de purificare a combustibilului diesel din materiale de fier vechi din casă.Pentru aceasta este nevoie:

1 - Capacitatea de a apăra combustibilul. În acest caz, 50 de litri, care a fost găsit la domiciliu.

2 - O pereche de filtru fin combustibil dublu prin binecunoscutul Icar - brandul autobuzului maghiar, utilizat pe scară largă în URSS. Fiecare filtru dublu este format dintr-un capac comun, cele două carcase și două elemente de filtrare. Capacul are canale de combustibil și de evacuare a aerului, se pune dopul. Fiecare carcasă este conectat la capac cu un șurub, iar etanșeitatea compușilor se realizează prin garnituri de cauciuc. Elementele de filtrare sunt dispuse în carcase conectate în serie. Hepa element de filtru are un strat de hârtie.

Ei au fost găsite la cimitirul de mașini, complet demontat, curățat și spălat de dincolo de mizerie, care a acumulat de-a lungul anilor de utilizare, și a tras înapoi. Dirt, să fiu sincer, în filtre a fost prea mult. Vechile elemente de filtrare au fost aruncate afară, și în loc achiziționat nou cu 2 $ bucata.

3 - Crane (aproximativ 2 $).

4 - silicon benzostojkie 1,5 m furtun lung, care a gestionat aproximativ 2,5 $.

La o distanță de 10 cm de la partea inferioară a supapei de baril de etanșare a fost plasat. Prin acest robinet este conectat furtunul. Celălalt capăt al furtunului este conectat cu sistemul de 4 filtre. Toate acestea au fost sigilate cu cleme.

Când deschidere robinet combustibil secvențial gravitație trece prin filtrul 4. Se trece printr-un element de filtru de hârtie este curățat și curățarea fină de noroi de la cele mai mici particule. La ieșirea avem un combustibil mai curat. canistră de 10 litri este umplut cu aproximativ 5-7 minute, în funcție de cât de mult combustibil este lăsat în rezervor top 50 litri.

Deoarece rezervorul în nostru 60 l. atunci când combustibilul începe să curgă afară, de alimentare cu combustibil. La doar 50 de litri. rafinat diesel și plasat într-un rezervor aproape gol.

Sper că întregul sistem va proteja sistemul CR al motorului.